На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 701
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Шерлок Холмс изшпионира, че:
ТАЗИ СУТРИН В 9,30 ZAZKA СЕ СДОБИ СЪС СТЕФАНИЯ,  3 200 ГР., 52 СМ
Така че - Да е честита и на zazka третата рожба и да изпълва сърцата на всички около нея с радост и щастие!

# 631
Ех, че хубав бебевалеж Heart Eyes

Зазка, да ви е здрава госпожица Стефания!   bouquet
Бързо възстановяване!  Hug

# 632
Честити трети рожбички на Саня и Зазка!Момичета,възхищавам ви се!Много любов и здраве на вас и малките ви момиченца! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит имен ден,Иринчета!Да са ви живи и здрави имената и само с хубаво да се споменават! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Грипът и мен ме тръшна миналата седмица. ooooh!Тъкмо се поосвестих и се появи усложнение-остър цистит.Появи се внезапно с кошмарни болки и кръв в урината. ooooh!Едвам изкарах около 20-тина часа докато отида при личната,оттам на нефролог и докато подейства хапчето АБ.Кошмаааааар.За "късмет" спря тока докато бях в поликлиниката и не можаха да ми видят на ехограф бъбреците как са.Ще ходя пак в понеделник. ooooh!
Пазете се!
Прегръщам ви всички! Hug Hug Hug

# 633
  • Попово
Саня, Зазка поздравления  Hug  bouquet
бъдете здрави и  мноооого търпеливи Wink

# 634
Саня, Зазка - Честити ви рожби! Да са здравички и много да топлят майчините ви сърца!

Белослава от няколко дни е със скарлатина. Три дни имаше температурка и обрив, които вече отшумяха. В момента е толкова жизнена, че до събота не знам как ще устискаме с карантината. Не че времето е хубаво, ама и вкъщи не се стои десет дена, когато пауъра й е на макс.

# 635
Зазка и Саня честити бебчета! Много да ви радват и слушкат!     bouquet

Слънце, дребните много бързо се оправят от шарките  Peace И Мая мина варицелата с 3 пъпки, а аз на 20 години цялата бях ooooh!
Пате, как сте вие с дребното? Пусни снимки  Hug

Ние по Гергьовден бяхме в Троян. Отдадохме се на спане и ядене, от което качих заветните ми 2 кила, които се борех от няколко месеца да кача  Blush Времето беше супер, направихме разходка и до Троянски манастир. Ето и малко снимки - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/108/108

# 636
честито на зазка   bouquet

бени сте я пропуснали Simple Smile на 02.05 и тя роди момиченце казва се Зоя

от пловдивските майчета сега остана да очакваме включване от марая75 нейния термин е за септември

# 637
Иха, колко бебета! браво и честито на Зазка, Бени и Саня!

Как сте, скъпи девойки? Слънце?

# 638
Ламичке мила, добре сме Hug. Едвам чакаме да стане неделя и да ни свърши карантината. Бела стоически понесе изолацията. Вече е едно разбрано порастнало момиченце.

Честито на мама Бени! Да й е жива и здрава малката Зоя, с пожелание за слънчево детство!

# 639
Да е честита Зоя!
Голяяяяма тишина, ей!
Ние сме нормално - дивчо е със сцепена вежда, пострадал, докато беснял в градината. Но това е от петък, а от тогава насам не е спрял да дивее...
И да ви питам вашите пораснали деца впечатляват ли се вече от любовни сцени по ТВ-то? Александър снощи като ме награби да се целуваме "дълго с уста" и след това ми обясни, че бил гледал филм, в който един татко съблякъл момичето, че даже и "гащите й събу"...ама с един такъв тон ми го говореше! Оказа се, че гледал у баба си, но аз и у нас досега не съм сменяла програмата при такива изпълнения. При вас как е?
Слънчо, приключи ли домашния арест?
Хубав ден! Sunglasses

# 640
  • Beyond the Frontiers
Да е честита Зоя!
Голяяяяма тишина, ей!
Ние сме нормално - дивчо е със сцепена вежда, пострадал, докато беснял в градината. Но това е от петък, а от тогава насам не е спрял да дивее...
И да ви питам вашите пораснали деца впечатляват ли се вече от любовни сцени по ТВ-то? Александър снощи като ме награби да се целуваме "дълго с уста" и след това ми обясни, че бил гледал филм, в който един татко съблякъл момичето, че даже и "гащите й събу"...ама с един такъв тон ми го говореше! Оказа се, че гледал у баба си, но аз и у нас досега не съм сменяла програмата при такива изпълнения. При вас как е?
Слънчо, приключи ли домашния арест?
Хубав ден! Sunglasses

hahaha hahahaТака е, започват да се впечатляват. Да ти е жив и здрав.

Борис е на вълна да се кипри. Изнуди ме да му купя слънчеви очила и накрая разбирам от баща му, че цялата драма е, защото госпожата в ДГ похвалила едно от момченцата, че е много модерно със слънчеви очила Joy То е подбиране на дрехи, чак за слиповете има претенции.
Като му разказах за бебето и в първият момент се нацупи, но после му стана интересно. На баща си обяснил, как ще прибере всички играчки, защото те не били за бебета  Laughing На мен ми говори на корема - много е смешно.
Иначе аз пак планирам поредният ремонт -този път на детската и търся свестен майстор/ фирма за мебели по поръчка.

# 641
marini, избягвам Мая да гледа такива неща, но се е случвало и я впечатляват и нея, кой се целува по телевизията и т.н. Пита ме защо се целуват по устата и по телевизора - тя също ли да целува момчетата, ме беше питала... ooooh!  Laughing

Мая - е добре, супер доволна съм от коластрата, слава Богу тази година беше болна 2-3 пъти леко. Сега е на вълна каране на колело и трутинетка и без тях не се излиза. С колелото се справя доста добре  Heart Eyes
Напоследък около мен всички родиха 2-ри дечица и Мая сега през ден ме пита, защо е сама, ще има ли братче или сестриче, предпочитала сестриче, защото не обичала бебета момчета  Crazy Та и обясних, че като стане достатъчно голяма, да може да го гледа, ще има братче или сестриче  Heart Eyes и тя сега обеснява как като стане голяма ще има сестричка.

Плуване - от другата седмица започват плуване в детската градина, днес ще ми кажат в кой басейн, ще ги взимат с бусче, което значи, че няма да е в спортната палата. Трябва да и купя очила и шапка, тя много се вълнува, пък и аз, че ще спортува. Heart Eyes

Ели, как е тумбака?

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 09:43 от Stra4iatela

# 642
Охо, я как сте се отчели с бебевалеж!
Честити госпожици на Зазка, Бени и Саня, да са ви живи и здрави  Hug Hug Hug
Нашата прогноза за подритващото ме бъдеще също е в розово-е разтопила съм се се от кеф и даже вече пазарувам Wink
 Иначе бременноста ми повече прилича на болест Confused, дълга и ..безкрайна. Вече съм в 6 месец, а повръщането си е редовно, болки редовно и 2 пъти в болница със съмнение за апандисит/за сега ми се разминава/
Монко е все така щур,  ooooh! упорит и инатлив. Вчера се наложи да си тръгнем от двора на детската градина , където играе като го взема, защото татко му ни чакаше да пазаруваме и като се разбесня Sad, удря ме , настъпи една перуника-нарочно и такива гаменски изблици. Направо полудявам понякога, едва намирам сили да не ревна с глас по улиците като се "закучат" нещата . То е лягане на тротоара, какви ли не изпълнения, а уж е голям.. Confused

От любовни сцени не съм забелязала още да се впечатлява, но бой, престрелки, докато превключа ей такива очи ококорва Shocked и ми вика да му пусна пак тези чичковци, дето се стрелят.

# 643
  • Beyond the Frontiers
neci, недей така. И в 6-тия ли Sick Аз броя дните направо, до излизането ми от 3-тия. Що ли бях решила, че тъй като всяка бременост е различна, втората задължително ще е по-лека  Crazy Дръж се, още малко остава.  Peace

# 644
Ей, кореми, не се предавайте!
При мен и двете бременности бяха еднакво леки, но за сметка на това Дани е в пъти по-ревливо бебе от Алекс.  Mr. Green

Неци, честит ти розов щъркел! Как ти завиждам само ако знаеш  Heart Eyes

Честит Зоя на Бенитка!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт