ТАЗИ СУТРИН В 9,30 ZAZKA СЕ СДОБИ СЪС СТЕФАНИЯ, 3 200 ГР., 52 СМ
Така че - Да е честита и на zazka третата рожба и да изпълва сърцата на всички около нея с радост и щастие!

Тъкмо се поосвестих и се появи усложнение-остър цистит.Появи се внезапно с кошмарни болки и кръв в урината.
Едвам изкарах около 20-тина часа докато отида при личната,оттам на нефролог и докато подейства хапчето АБ.Кошмаааааар.За "късмет" спря тока докато бях в поликлиниката и не можаха да ми видят на ехограф бъбреците как са.Ще ходя пак в понеделник. 

И Мая мина варицелата с 3 пъпки, а аз на 20 години цялата бях 

Времето беше супер, направихме разходка и до Троянски манастир. Ето и малко снимки - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/108/108

Така е, започват да се впечатляват. Да ти е жив и здрав.
То е подбиране на дрехи, чак за слиповете има претенции.
Та и обясних, че като стане достатъчно голяма, да може да го гледа, ще има братче или сестриче
и тя сега обеснява как като стане голяма ще има сестричка.

упорит и инатлив. Вчера се наложи да си тръгнем от двора на детската градина , където играе като го взема, защото татко му ни чакаше да пазаруваме и като се разбесня
, удря ме , настъпи една перуника-нарочно и такива гаменски изблици. Направо полудявам понякога, едва намирам сили да не ревна с глас по улиците като се "закучат" нещата . То е лягане на тротоара, какви ли не изпълнения, а уж е голям.. Препоръчани теми