На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 700
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Galactic Voyager Да и в 6 тия за жалост.

Пате, ами спокойно де, ти си млада, пък и леки бременности караш, все има време и един розов щъркел да прелети до вас Hug

Аз казах, какъвто и пол да се роди това ми е последната бременност. Как сме устроени да забравяме лошите неща, а ? Ами грам не мога да и се насладя на тази бременност, ама да не се оплаквам тук, че ще ви натоваря с глупости.

# 646
Честит рожден ден на любимата ми Све!
Да си здрава, много обичана и обгрижвана от Митето, децата да те слушат и да си все така позитивна, мила и усмихната! Весел празник!

Весели почивни дни на всички! [/color]

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 09:37 от Stra4iatela

# 647
Ехааааа, Страчко, колко мило ми стана от страхотните ти пожелания! Стопли ми душичката! Целувки!
Още десетина минутки и ще дойде твоят празник Heart Eyes

# 648
Честит ви рожден ден, скъпи ми Лили и Све!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес - на св. Константин и Елена!

# 649
  • София
Честит рожден ден, Страчи!

Честит имен ден на всички, празнуващи днес!

Боби се събуди нощес с 40,2 Т, халюцинираше, не беше му се случвало до сега. Сега е по-ниска температурата, мисля след малко да го заведа до дежурния център да го прегледат Sad

# 650
  • Чехия
Привет момичета.

Лили, Светле честит празник бъдете слънчеви и здрави, усмихнати и щастливи.

Неци, горе главата аз така и двете бременности бях, ама макар и много неприятно минаха и сега само спомени... и разбира се, ако някога съм искала трето дете вече не смея да го помисля.  Mr. Green

Моите момичета са със скарлатина... тези дни, но са весели и ако не се смята, че кашлят и имам тук там някоя дребна пъпка по нищо не може да кажеш че карат заразно заболяване.
Ние не заминахме за Бг, аз малко усложних нещата, след коремен грип и обезводняване прекарах четири дни в болница на системи. Та сега по мирно по тихо си кротуваме в CZ, но неведоми са пътищата господни защото децата щяха да цъфнат с скарлатината в София, и докато разберем кой знае какво щеше да стане.

По темата за целувките, Верето не се шашка, повече я вълнува как точно се прави бебе за да си има... точно сега. Има един огромен атлас по анатомия(мой) и го знае наизуст вече, но нещо като че и убягва и все не разбира как така става това бебе. Последно вчера се разбраха с Мишо, че бебе не може да има поне до времето до което цицоните не й станат като на мама, защото няма как да го храни,( но тя силно настоя да не висят като на жена която видяла в родилното когато сме били да изписваме Дари) на което Верето отговори, че мама ще го храни така или иначе храни Дари. Изобщо лудница е тука, сега не ходи на градина и у дома е супер какафония едната имитира другата... и обратно.

За пропуснатите бебчета живи и здрави да са ви, пълна къща с усмивки и оная незабравима бебешка миризма. А на щастливите мамчета пожелавам търпение и намерете някои помощник да ви отменя от време на време.

Бягам за сега, слънчев неделен ден от зелените планини и две къдрави момичета  #Silly #Silly и една нередовна посетителка бивша априлка. Blush

# 651
Ив, как бивша априлка, бе! няма такова понятие - по-точно - диагноза Grinning Бързо оздравяване на двете кукли! И на теб - бързо възстановяване!

Днес е света Емилия - поздравявам всички, които празнуват!!!

Ние се върнахме в събота, починахме чудесно, Амалия пое от слънчицето и морето, дано не боледува повече. В четвъртък ще празнуват закриване на учебната година - със закрит урок по английски, ще ви разказвам по-подробно след това.

Сега отивам да чета назад, какво съм пропуснала. Целувки от нас!

# 652
Честит празник на всички малки и големи дечица! Да растат здрави, послушни, игриви и усмихнати!

# 653
  • Чехия
Честит празник мили деца пожелавам ви цветно детство пълно с : Тук там някое ожулено коляно, и съкровищница от прекрасни нещица - счупени стъкълца, червени мъниста и копчета, остаряла но бляскава бирена капачка, някое парцалче... и как можех да забравя пожелавам ви още да растете силни и умни и всеки ден да пооткривате света по нов забавен и приключенски начин.

Ламичке, благодаря...

Гледахме преди малко как каца совалката Индевър, и Верето провъзгласи: Мамо защо не си купим една летяща чиния и да си летим с нея до България като са толкова скъпи тия совалки. Simple Smile   Mr. Green

Лек ден. 

# 654

Честит празник на всички деца - да виждат красотата и доброто във всичко, и на нас, порастналите деца - да виждаме по-често света през детските очи!

Много  Hug на всички ви!

Све, Страчи, Честито с мнооого закъснение! Всичко най-хубаво!  bouquet

Честити, живи и здрави да са рожбите на Бенита, Саня и Зазка!

Иве, развеселиха ме много разсъжденията на Верето. Ами да му мисли мама, колко бебета има да изхранва занапред  Mr. Green
А пък ние сме купували совалки, та даже и космически кораби, за да стигнем до България. Само че второто много бавно ставало Simple Smile

Майка ми беше на гости за седмица, и отивайки да вземем заедно децата от градината, се хвана за главата, гледайки всички деца на двора, джапащи в локвите там, омазани отгоре до долу с кал (с гумени ботуш и и дъждобрани все пак), завиращи се къде ли не, имаше и няколко , които се тръкаляха по една малка бубунка от пръст, като хълмче. Явно видът им я постресна малко, и само каза - 'ако това се случи в българска детска градина, ще настане революция'. А тя ги видя даже и не във вихъра им.  Laughing

А дребчовците чакат с нетърпение да дойде баш лятото, и да се приберем в България, да са с баба и дядо. Май си искат малко поглезване Simple Smile

# 655
  • Чехия
Е, Стеф и при нас е така като си дойде Верето от градина прилича на малко прасе... няма такава кал и мръсотия.

Совалки мечти... може би има шанс някога да се телепортираме.   newsm65

Още исках да ви пусна опита ми за Блог... само в начална фаза Simple Smile http://ivaalex.blogspot.com/

# 656
  • Beyond the Frontiers
Тази тема нещо не върви. До като я свършим ще родя  Mr. Green

Идвам да се оплача/похваля въпреки твърдата ми увереност и огромно желание за още едно момче, днес ме сюрпризираха, че ще вързвам панделки живот и здраве след няколко месеца. Crazy
Успокоението на таткото при новината беше - не се притеснявай то ще си избере само като порасне, какво да е Wink

# 657
Еее, Ели, ясно е, че трябва да има баланс в семейството! Тъкмо ще откриеш разликите...Аз лично се радвам! Wink Третото ще е пак момче... Hug
Ние сме що-годе добре - на Сашко му се появи алергия на очите и му се подуват и го сърбят...утре ще го водим да видим от какви треволяци е точно. Аз, баща ми и баба ми страдаме от вариации на сенната хрема, така че не е чудно, че не го подмина, но пък много рано се прояви - аз я получих след 20тата ми годинка...
Теа е добре - неудържима, но и неустоима...само за мачкане е! Laughing
След 10ина дена имам среща във Виена с най-добрите ми дружки, които идват от други държавки и не сме се събирали 5те едновременно от 5г., та чакам с нетърпение 16ти. После следва море и след това - заточението Молдова.
Та, това от нас...следващ инф. бюлетин дали ще последва?! Wink
п.с. Сега видях, че сме започнали темата на 23.09. м.г. Дали ще успеем да закръглим година, докато я изпишем?! Mr. Green

# 658
  • Beyond the Frontiers
Ау, наистина. Ужас...

Аз съм се уредила ергенски - мъжът командирован в Бургас, Борис на планина с баба си...въобще само да ми присветне и го удрям на живот. Mr. Green

Марини, това с алергията е кофти. Малкят като го ухапе комар и се надува зверски, малко се притеснявам, какво ще стане ако го ухапе пчела и май трябва да го закарам да се направят някакви изследвания.

Намачкай момата и за мен   Mr. Green

# 659
E, Ели, честити ти панделки!
Аз като неосъществена женска майка, бленуваща все още за панделки много се радвам на розовите новини.

Как са коремите? Неци, повръщане или отмина вече?Ели, ти нищо не казваш, значи си добре  Laughing

Много неприятно това с алергиите  Confused Алекс направи преди около месец един пристъп - цяла нощ кашлица, всяка минутка.Педиатъра ни изписа кортикостероид, които не сложих.Плюхме си на петите и на хомеопат.Писна ми да си третират детето ми като опитно зайче.Не знаем какво му е - кортикостероид да му мине бързо.  Tired И така.Много съм доволна от хомеопатичното лечение.Няколко часа след първото приемане кашлицата намаля значителна, след около седмица вече почти беше спряла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт