На градина или у дома, АПРИЛчето лудува и преоткрива света!

• 35 696
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Тази тема нещо не върви. До като я свършим ще родя  Mr. Green

Идвам да се оплача/похваля въпреки твърдата ми увереност и огромно желание за още едно момче, днес ме сюрпризираха, че ще вързвам панделки живот и здраве след няколко месеца. Crazy
Успокоението на таткото при новината беше - не се притеснявай то ще си избере само като порасне, какво да е Wink

Това е любимия лаф на мъжа ми Simple Smile Честити панделки, Ели. Аз май също искам още едно момче, но каквото такова, няма да го върна Simple Smile

# 661
Много се радвам за розовинката при Ели!

Най-несериозните писачи сме, наистина! все едни и същи - то и във фб контактуваме...

за протокола, върнахме се от море - прекарахме много приятно, времето беше идеално! Амалия в момента е на градина, да видим до кога ще остане здрава. Започнах да я водя и на плуване.

Марини, а среща с априлки не се ли предвижда преди заточението?

# 662
  • Beyond the Frontiers
Пате, аз пък толкова исках момче, мрън...

Ламичката е права, дайте една среща да спретнем.

# 663
Пате, аз пък толкова исках момче, мрън...
Ох, знам колко е гадно, като се навиеш/надяваш за едно, а то излезе друго.
Няколко дни и се свиква с идеята  Hug

# 664
Хах, Ели, сега разбирам... който чете първо Фейса, а после любимото форумче, остава неинформиран и задава тъпи въпроси (за пола на детето). Чак сега отварям форума и то заради друга тема, защото свикнах Нашата да е без раздвижване.
Аз пък си поревах здраво, след като разбрах, че няма да си имам Боянка, а Боянчо Laughing. Ама сега ми е супер с двете момчета. Както е казало Патето: свиква се Wink.

Васко има слънчева алергия и реагира по същия начин като Сашето с очичките. Трябва да ходи със слънчеви очила, но на басейна не им разрешават дори и такива за плуване (тренира водна топка), затова си ходи перманентно с кървясали очи.

Неци, пиши как си!
Прегръдки на всички!

# 665
Ами, хайде, мацки...аз съм винаги готова, само ми трябва малко време за предварително размяткване на децата. Най-реалистично, за мен, ми се струва в началото на юли, но ако решите по-скоро и съм тук ще направя всичко възможно да дойда!

# 666
Аз съм със сенна хрема от 6-7 години и е такава към треви и ме държи от началото на април до октомври и е кошмар. Всеки месец пия противоалергични 7-8 дни и оделно си пръскам Флексоназе, от което съм много доволна. Тополите също ме дразнят страшно много  Close
бебета - аз като бях бременна с Мая, все си мислех, че ще е момче, нищо, че 100% ми казаха момиче. И много ми се иска второто да е момче  Blush русо, ако може Wink
Срещаааааааааа  Hug
Ели, идеално ти е, сега ще имаш и от двете, пък трето може пак момченце Simple Smile  Hug

# 667
  • В една далечна галактика...
Здравейте,

отдавна не съм влизала тук и ми стана много мило, когато влязох.... толкова познати лица видях, спомени, минало, мечти...  Hug

Сега проблемът, поради който се "приземих" тук:

оказа се, че трябва да връщам НЕПРАВОМЕРНО ВЗЕТИ МАЙЧИНСКИ за 4 месеца през 2008 г. Лихвите са 50% от главницата!!

Някой да се е сблъсквал с този проблем, да знае или да има познат, който да знае какво се прави в този случай??

Съвсем неумишлено съм нарушила социалния кодекс, който се оказва, че е променен тихомълком и без разяснения!

http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/07/13/932168_maiki_moshenichk … ocialniia_kodeks/

# 668
  • Beyond the Frontiers
Misho4ka, това което съм чела е, че е добре да се върне главницата максимално бързо. Отидете на място и договорете срокове, защото лихвите продължават да текат /не са 50%, но са достатъчно високи/. Ако имате някаква уважителна причина - примерно декларацията, която сте подписали е от стария образец, може да обжалвате. За сега обаче решенията на съда са в полза на държавата.
Теми по въпроса има в http://www.bg-mamma.com/index.php?board=55.0

# 669
Добро утро, мили момичета!
Домъчня ми за вас, но почти не ми остава време от нескончаемия ремонт на новото жилище. Имам чувството, че никога няма да приключи. Виж обаче, парите свършват така светкавично, сякаш черна дупка ги засмуква  Mr. Green. На целия хал и дандания сме решили да отскочиме за една седмица до Албена в средата на юли и после да започнем великото преселение  Laughing.
Ели - честити ти панделки и от мен. Със сигурност ще усетиш благодата от това да имаш и момиченце.
Среща - винаги ЗА  Peace

# 670
Здравейте,
Ели, честито за новината за момиченцето. Важното е да ти е живо и здраво!
Аз немога да се похваля, тъй като от Великден насам не сме престанали да боледуваме, всички вкъщи. Когато свърши единия, почва другия. Последно аз бях болна, и то още не съм се възстановила. Изкарах 6 дена на легло с висока температура, почти неможех да ставам, просто кошмар. Сега имам и други здравословни проблеми, иде ми да се гръмна просто. Взех да психясвам на тема болести.
Иначе, още ходим на градина, въпреки, че са сборни групи, но са си нейните госпожи и децата са почти всичките, има няколко по-големи само.
На море незнам кога ще ходим, никакви планове нямам тази година,ще го мислим.

# 671
  • гр.Варна
Здравейте и от мен:)
Не съм писала от началото на Април и за 2 месеца и половина сте изписали само 7 странички:)
А преди като се сетя,не сварвахме да пишем.Докато напиша мнение и реша да го публикувам,ми излизаше,че да речем 5 души са публикували мнения в темата само за времето,през което пиша,а сега....Simple Smile Laughing Laughing
Ели,писах и на скайп:)Много се радвам на новината за  stork-girl . Толкова ми се струва хубаво да имаш деца и от двата пола:)Мечта ми е и на мен:)
Честито и на всички новообебили се:) Hug  bouquet
Аз не писах дълго време,защото бяхме в черна серия.На Цветница изпратихме моята свекърва,която си отиде след по-малко от година от диагностицирането на коварната болест рак на дебело черво.За жалост,милият ми и добър свекър,който беше със страшно много сериозни заболявания(диабет,инсулт,байпаси,пеймейкър на сърцето),не можа да прежали скъпата си съпруга и малко след 40-те дни на свекърва ми,също ни напусна.А бяха само на 56 и 62г.
Искрено се надявам да сме излезли от кофти периода,че аман....някой само нещо да го заболи и започвам да си мисля най-лошото.
Знам,че не трябва,но е в главата ми...не мога да го премахна току-така.
Кристиан ми прави няколко месеца по ред едни ларингитни кашлици-гърло и гърди спокойни,но една зверска лаеща кашлица,която после става влажна и има толкова много секрети,че чак ги повръща.Слава Богу,хванахме му цаката и се лекуваме само с хомеопатия:)
Иначе,дечко расте.Станал е много остроумен.Казаха,че колкото е палав,толкова и креативен и умен бил Crazy Crazy
Сега се е запалил по някаква игра на плейстейшъна на баща си и само това му е в главата...как да се докопа и да играе на колите.В момента обаче сме му ги спрели и не му даваме да играе,защото е като зомбиран.Само за това мисли и говори... Rolling Eyes Rolling Eyes
Аз реших отново да правя опити да слабея.Ходя на аеробика,спазвам режими.Свалих от миналият понеделник до днес 4-5 килца и се надявам да продължавам в същия дух.
Почивка,мислим да водим Крис на планина.Първоначално искахме да отидем до Сандански,но едно,че е много далече,второ-сигурно ще е доста горещо през месец август там,трето-имаме и други пътувания през септември и октомври.Спряхме се заега на Еленски балкан,но резервация не сме направили.
Другата почивка я планираме през октомври,когато ще посетим Барселона:)Нямам търпение!
Ами това е засега! Hug Hug Hug Hug
Много целувки на всички:)
Желая,едно незабравимо и слънчево лято!:)  bouquet  bouquet  bouquet

# 672
  • Beyond the Frontiers
Хриси, дано всичко е отминало и от тук само положителни емоции. Hug

Така е темата просто умря Sad

Хубаво е на планина. За Сандански Парк хотел Пирин пуснаха страхотна оферта 540 лв за 5 нощувки. И за едни еко къщи в Боженци също има супер ценички от 120 до 220 лв на стая за 3 нощувки - имат и малък басейн.

# 673
Хриси, много съжалявам! моите съболезнования!

всеки си е хванал пътя, децата си растат, ангажиментите също ... сигурно затова и темата не върви както в началото.

юни и юли сме в София, ще ги прекарам в работа... казвайте, софиянки, кога искате да се видим?

# 674
Хриси, моите съболезнования! Hug

Ние сме разпътували с милото, не сме се спрели 2-ри месец. Този уикенд бяхме на Боровец, да лежим и да почиваме, аз общо взето бях като ударен самолет и се отспах, та сутрин, та следобед, та рано лягах, едно спане...  Laughing но бях буквално пред припадък от разни нерви.
Сега следва Елевейшън и тръгваме в петък сутринта за Разлог  Peace Идеалното съчетания на размазване в хотела и басейна с концерти на любимци
  Wink

Мая, ходи на балет  Heart Eyes Мамината мишка ги организираха от детската и е много ентусиазирана, супер сладка е с розовата пачка и трикото. Другата седмица ще ходя да ги снимам дребните и ще пусна снимки.

Ели, като каза Сандански, с милото ни е много сантиментален този град, та ще кажеш за другия месец като се върнем от Букурещ някоя оферта Hug

Среща - другата седмица? Ламска кажи някой ден и да се организираме Simple Smile Четвъртък примерно или?

Общи условия

Активация на акаунт