Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро! Аз закуската ще пропусна, че ме е хванало едно щастие Tired...Нямам грипни признаци, може да е от Магнерота. В листовката пишеше, че е възможен такъв момент. През ноща обаче преживях истински кошмар. Отивам до тоалетната и на стената точно до тоалетната чиния гледам един огромен паяк. За втори път в живота си виждам такова чудовище. Шок!!! Взех Килтокса и го напръсках яко, ама гадината деяни и избяга и се беше запътил към нашата стая. Викам на мъжа ми да затвори вратата, заклещихме го в коридора и той го уби с обувка! Беше ужасно. Килтокса изобщо не му подейства, хора! Сега като ходя в тоалетната съм в постоянен стрес. Истински се надявам да е бил единствения, м*мка му! Мразя да убивам каквито и да било гадини, но сега нямаше как!

# 196
  • София
Привет мами! Току-що се връщам от доктор- всичко е ок за сега, бебето е цели 515 гр. (големичко ми се вижда, ама и баща му се е родил 6 кг..така че)

# 197
Добро утро! Simple SmileБлагодаря за закуската Дидишонче,аз не мисля изобщо да я пропускам,че става лошо без нея Hug
Йоана, браво за хубавите новини,голям бебок ще си имате явно Hug
hey_ya давай го по-спокойно,представям си какъв е ужас да се стресираш така сънена,посред нощите.Аз знам,че паяците носят късмет,така че явно вашият късмет е голям Grinning
Желая ви още един прекрасен ден! А аз ще се захващам с чистене и готвене,че вчера бях на пита на една малка госпожица и никаква не я свърших вкъщи Wink

# 198
Добро утро и от мен. newsm46 kaffeetrmker_2 Едвам гледам тази сутрин от недоспиване.Чудя се днес къде да се поразходя,а така ми се купуват бебешки дрешки, fiuuuuuu,ама за сега успявам да ги заобикалям.Първо трябва да стегна бъдещата кака за зимата,че ще има нужда от някои дрешки,както и татито.Пък след тях мисля вече да обикалям по бебешките магазини,време бол. Peace
 joana_an,много раничко ходиш на лекар. newsm78При нас повечето консултации започват към 10 часа.

# 199
  • Varna, Bulgaria
Добро утро, аз не пропускам такава закусчица, обожавам разните там меки сирена, които не трябва да ядем по време на бременност!
hey_ya аз пък имам фобия от паяци, единственото нещо, от което ме е страх  Rolling Eyes Ама понеже исках щерката да не го усети се правех на много "силна" пред паяците, но така или иначе тя разбра... Слава Богу, не взе пример от мен, но те разбирам за шока  Hug
joana_an голямо бебе е  бил мъжа ти, да са живи и здрави колкото станат, толкова ще ги раждаме по един или друг начин  Mr. Green

# 200
  • София
 Grinning аз вече съм споко, но явно съм го написала много истерично! Просто беше ужасен!
Kally, и аз съм с фобия от всякакви пълзящи гадини!
Totoni, дано не сме си утрепали късмета  Grinning, съдейки по изхода на нещата и в кръга на шегата, разбира се!

# 201
Благодаря и аз за закусчицата, ще си хапна малко с кеф.

Ние снощи се прибрахме от Плевен. Бяхме на кръщене на един сладур на 1.4 г.
Проблеми по пътя нямах, въпреки, че беше екстремен.
Отиване Варна-Плевен в петък вечерта, а снощи се върнахме след кръщенето  Crazy

joana_an, вярно май бебче е едричко или пък нашето да е дребничко.  newsm78 Нашето на 21г.с. и 5 дена беше 465гр.

# 202
  • Mostly in my mind
добро утро, мацки. хубава седмица   bouquet

ей тази табличка взех от януарските мами за приблизителни размери

# 203
Добро утро мацки от нас  Whistling Благодаря за закусчицата ще си харна и още как. Аз пък днес спинках до късно (започва яко да ми се ходи на работа, не че върша нещо повече отколкото в къщи, ама поне е по-весело). Но вчера четох лекциите на Мая до късно  Naughty Мен напоследък ме боли главата ама яко  newsm78 всяка сутрин-меря кръвното супер ниско, долната към 40. Пия кафенце малко се пооправям ама после отново същото.
Дано да е хубав деня и са познали прогнозата, защото при нас е мрачна сутрин изпълнена с мъгла, а навън е бррррр.

Хубав ден Ви желаем  Hug

Лолитка ме е изпреварила с писането-леле наистина ще е голямо бебчето ти joana_an, Бенджи и твоето не е никак малко.

# 204
За теглото на бебо да споделя с вас,че е доста относително.Щом на толкова добър ехограф,като този за ФМ дава грешка от +- 55 грама..... какво да говорим за останалите.Важното е доки да каже,че всичко е наред,пък колкото големи се родят-толкова,да са ни живи и здрави! Simple Smile

# 205
  • София
Добро утро момичета,

хубава закуска има днес Simple Smile
Аз искам да помоля за данните на албума със снимки - искам да видя вашитеи да кача една моя, мисля си че моя корем не расте а не знам дали е нормално. Вероятно е поредната щуротия влязла в главата ми Simple Smile
Също да помоля и за лекциите който има да ми ги прати Simple Smile

Говорите за мерките на бебетата - аз не зная никакви до момента, на феталната сигурно ще ги разбера.

# 206
И аз да се наредя за лекциите, заинтригувахте ме  newsm53

Аз съм си уговорила вече среща с една мама и една сладка малка принцеска  на 50 дни... Heart Eyes

# 207
  • София
Здравейте и от мен много желаещи има в facebook . Хиляди благодарности на помощничките .Като става въпрос с грамажа съм напълно съгласна с Totoni ,но да си признаем честно бебетата ви са доста едрички, а аз си мислех че нашето е голямо 18 седмица 320 грама.

# 208
Добро утро и от мен. Аз също бях на лекар- мойто тежи 480 гр. Mr. Green Не знам дали е малко или голямо, но майка му е голяма със сигурност Joy Доки ми каза да избягвам въглехидратите, защото съм вече 10 кг.+ #Crazy Край с баничките и тестените сладки неща. Каза че за бебето не е опасно, но че на мен ще ми натежат килцата много. За миомния възел, който имам каза че няма да ми пречи на раждането. Утре ще давам пак урина, заради левкоцитите, които според доктора са грешка.

# 209
  • Somewhere over the rainbow
добро утро в този хубав и слънчев ден
моля ви пратете лекциите и на мен,че  и без това съм отпуска тая седмица и имам много време за четене. Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт