Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо бременните жени често сънуват?
Как се инсталират столчетата за кола в автомобила?
Как мога да се присъединя към група във Facebook?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо бременните жени често сънуват?
-
Как се инсталират столчетата за кола в автомобила?
-
Как мога да се присъединя към група във Facebook?
-
Какво да очаквам по време на консултация по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на пастети по време на бременност?
...Нямам грипни признаци, може да е от Магнерота. В листовката пишеше, че е възможен такъв момент. През ноща обаче преживях истински кошмар. Отивам до тоалетната и на стената точно до тоалетната чиния гледам един огромен паяк. За втори път в живота си виждам такова чудовище. Шок!!! Взех Килтокса и го напръсках яко, ама гадината деяни и избяга и се беше запътил към нашата стая. Викам на мъжа ми да затвори вратата, заклещихме го в коридора и той го уби с обувка! Беше ужасно. Килтокса изобщо не му подейства, хора! Сега като ходя в тоалетната съм в постоянен стрес. Истински се надявам да е бил единствения, м*мка му! Мразя да убивам каквито и да било гадини, но сега нямаше как!
Благодаря за закуската Дидишонче,аз не мисля изобщо да я пропускам,че става лошо без нея 

Едвам гледам тази сутрин от недоспиване.Чудя се днес къде да се поразходя,а така ми се купуват бебешки дрешки,
,ама за сега успявам да ги заобикалям.Първо трябва да стегна бъдещата кака за зимата,че ще има нужда от някои дрешки,както и татито.Пък след тях мисля вече да обикалям по бебешките магазини,време бол. 
При нас повечето консултации започват към 10 часа.

Благодаря за закусчицата ще си харна и още как. Аз пък днес спинках до късно (започва яко да ми се ходи на работа, не че върша нещо повече отколкото в къщи, ама поне е по-весело). Но вчера четох лекциите на Мая до късно
Мен напоследък ме боли главата ама яко 
Доки ми каза да избягвам въглехидратите, защото съм вече 10 кг.+
Край с баничките и тестените сладки неща. Каза че за бебето не е опасно, но че на мен ще ми натежат килцата много. За миомния възел, който имам каза че няма да ми пречи на раждането. Утре ще давам пак урина, заради левкоцитите, които според доктора са грешка.