Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз и сестра ми имахме легло на два етажа, но като по-големи. Мнението ми е, че вторият етаж трябва да е по-нисък, защото иначе се чувстваш притиснат от тавана. Иначе беше много забавно, успяхме да счупим матрака на долното легло за нула време, защото само скачахме- леглото беше /и още е/ геобразно.

# 181
Дидишонче,би ли ми казала къде се намира този склад на САЛИ  newsm78.Аз съм страшно доволна от техните дрешки.

# 182
  • софия
Стани~87, в Банишора, на ул. Охрид, обаче е само на едро и само за магазини. (мъжа ми им поддържа офисите и за това ми разрешават да си пазарувам на дребно)
Little Evil , било е забавно Simple Smile

# 183
Дидишонче и аз събирам дребните неща, понеже нямам нищо, а ми обещаха само количка.
Имам хавлийка за баня, трябва още една, имам 4 кърпи малки новички.
Купих и някои дрешки вече.

Обаче не ми се нрави идеята креватчето да е празно за няколко месеца, а купим ли го, едва ли ще си стой в кашоните.

Шишета не мисля да купувам предварително, да го видим първо какво и как ще яде и пие и тогава.

# 184
Хубав ден от мен Simple Smile Много беше добро слънцето до преди малко, ама както напичаше така и заваля порой #Puppy dog

Интересно ми е да ви чета за леглата- много има наистина да се мисли, а варианта да си решиш сам какво искаш и да го дадеш да ти го направят е страхотен. Имам приятели, които чакат бебче Ноември и днес обикаляха магазините с познат дърводелец да измислят идеалното легло и аз много им се радвах.

Стани~87 Какво правиш за венеца? И аз се мъча от няколко дни и даже вчера си мислех днес да ходя на спешен, но за късмет малко ме отпусна днес, но не знам докога Sad

bob4o За Даскалов е хубаво от предната седмица да си запишеш час, аз успявах така досега, но не и само 3-4 дни преди това. ФМ за 20-22 седмица е 80лв., а предишните (12та и 16та г.с.) ми бяха по 55лв. Забравих да ти кажа, че по каса ходя в трета поликлиника и там има добри лекарки, но за ФМ най-добре иди при Даскалов.

# 185
Дидишонче,благодаря за инфото!

Зелда,когато бременна с дъщеря ми по същия начин ме боляха всички венци и се бяха пооголили.Тогава моя зъболекар ми сложи нещо зеленикаво с една спринцовка около венците,но не помня какво?!От едно слагане и мина,но ми препоръча докато продължи бремеността да ползвам само паста за чувствителни венци.

# 186
Здрасти мамчета, как сте днес? При нас днес времето беше до обяд студено, пеках кифли, но след обяд успяхме да излезнем и дори ми стана лошо от жега и седнах да почина, защото... Аз със сигурност решех за леглото, благодаря Тотони за инфото  Hug Мисля дори и да е ниска решетката все ще ми я направят по-висока при някой дърводелец.
Аз много харесвам на Сали - боденцата, които съм купила са техни, а толкова са меки.. По-парадоксалното в случая, е че в София апартамента ни се намира в Банишора пък не се сещам за склада  ooooh! Трябва по-честичко да навестявам столицата.
На мен ми расте корема като, гъба от ден на ден- в момента съм облякла рокля по мен-милото ми се смее от както съм я облякла. Направо ще се пръсне и не съм яла, пих тоник.
Стани да се оправяш
Беба, оправяте ли се? Дано сте добре и котето също  Hug

# 187
Ехе, чак на 13 стр. се записвам и то много трудно я открих новата тема, не знам защо.

# 188
    Днес бяхме на гости на едни приятели, чиято госпожица е с преобразуващото се легло-люлка. Казаха, че са много доволни от самото легло, но ни посъветваха в никакъв случай да не използваме люлката. Те са я застопорили, защото веднъж ако свикнело детето с люлеене - край. И сега не знам какво легло да си търся, с люлка или без  newsm78

# 189
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте мамчета и бебчета  Hug Снощи се щях да пиша, но нещо не успях,  нета ми беше слаб. Добре дошли на всички нови мами   bouquet
Аз исках да споделя че и ние с милото се чудим за име на момче newsm78 Много труден избор. Но от днес маи се спряхме на едно (не е сигурно, за това ще го запазя в тайна).  Peace
Аз също не мога да спя Tired Снощи легнах в23:30ч. събудих се в 12:30 (за ВЦ ест.), после в 1:15, след това маи пак ставах но не знам кога е било, в 6:30 също..и в 7:30 вече пратих милото за баничка че бях умряла от глад .. Беше мнооого дълга нощ. Sad

# 190
Ехе, чак на 13 стр. се записвам и то много трудно я открих новата тема, не знам защо.

назад писах за клетките, не те забравих тоя път  Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 22:52 от Тодорка Боева

# 191
  • София
Гледам и аз легълцата и се чудя как е по-добре- с две решетки, или едната странична табла да е твърда? Иначе искам нещо съвсем стандартно - 140 на 70, дървено, с чекмедже /та/ отдолу.
От какъв материал трябва да е матрачето  Thinking?

# 192
Мене нещо ме гони безсънието   Tired.Много е кофти така.Искам да се присъединя към феисбука- Veronika Kalpazanova съм. Peace
Гледам по лентичката че съм на половината бременност. HugКакто и всички тук.

# 193
  • софия
Добро утро !
слагам закуска и никой да не я пропуска Simple Smile

преди малко гледах прогнозата, днес щяло да е лято... дано Simple Smile чакам детето да се събуди и беж - навън!!!

# 194
Добро утро момичета и мерси на  Дидишонче за засусчицата  eat

Днес наистина го дават един от последните хубави дни - нека всички , които можем, го оползотворим пълноценно навън, че от сряда...бррр

Общи условия

Активация на акаунт