Идва златна есен, февруарски бебчета очакваме със песен-Тема 10

• 23 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен....Благодаря за закуската,току-що си направих такава и сядам да хапна....нищо че от 7ч съм будна....
Днес наистина се очертава доста приятен ден,жалко че малчо е на градина,няма да успея да го оползотворя ....

# 211
Здравейте!  Hug
Аз пък се събудих преди половин час и съм ужасно гладна! Опитвам се да не се хвърлям на хладилника преди да съм отворила очи, обаче като започне да ми стърже  корема и става страшно! По цял ден чопла семки, за да не нагъвам манджи... Blush
Хайде, дано да ни е хубав денят, че нещо ме съмнява като гледам пред прозореца!  Thinking

Сега се сетих, момичетата които са ходили във "Фемина" да ме светнат дали има място за паркиране на самата улица, че съм забравила. А ако няма, къде най - близо може да се уредим?

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 11:23 от QueenBee

# 212
  • София
Качих и аз една снимка в албумчето, много сте готини Simple Smile

# 213
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания!  Hug

Аз отново съм на работа, само дето още нищо не съм свършила...  Mr. Green  Rolling Eyes

# 214
  • София
Фемина е на ул.Дунав и там няма място за паркиране- с 300 зора намерихме ( ул. е малка и павирана...)- може би е по-добре с едно такси да отидеш за да не се чудиш Simple Smile

# 215
ЗДРАВЕЙТЕ!
ТЕДИ, БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО. СЕГА СЕ ВРЪЩАМ ДА ПРОЧЕТА:)

# 216
ЗДРАВЕЙТЕ!
ТЕДИ, БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО. СЕГА СЕ ВРЪЩАМ ДА ПРОЧЕТА:)

Моля!
Аз другия път ще искам и листовка с повече информация, че като влязох за системата в другата стая, в кабинета влезе една пациентка и беше неудобно да прекъсвам.

# 217
Гледам че за някакви лекции говорите, ама аз явно съм изпуснала. Някой може ли да ми каже за какво става въпрос? newsm78

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 13:45 от Evridika

# 218
Аууууууууууу Биричке, колко съм отнесена, ама така е като не съм ви прочела в почивните дни. ooooh!
Честит имен ден на много голяма патеричка, всичко най хубаво и много, много щастие   bouquet

# 219
Момичета искам да питам Rolling Eyes пак
Гледах шишета и си мисля, че е по-добре да се купят стъклени, но пък те как се стерилизират, в смисъл стават ли за тях нормалните стерилизатори- аз си поръчах на линдам в контакта се включва, но мисля, че и той е пластмасов. Нали стъклото ще стопи пластмасата  ooooh! ама как се изказах-добре, ако все пак някой ме е разбрал моля пишете  Hug
Иначе съм си харесала две шишета на НУК, а също и едно има Линдам и то е хубаво.
Още ме боли главата, ще ми се пръсне-пих парацетамол и нищо.
Времето е прекрасно, поне отвътре   bouquet

# 220
здравейте момичета и от мен...аз също съм пропуснала но бих желала някой да ми изпрати лекциите за които говорите и без това не ходя на работа...за теглото на бебчо не са ми казали нищо както и за пола.. newsm78но на 18 ще си питам вече сама...пред ФЕМИНА Е почти невазможно да паркираш но ние извадихме късмет точно пред входа отсреща...успехче

# 221
Паяците и на мен са ми фобия. Обикновено викам мъжа ми да се справя с тях, но преди две вечери имаше поне три паяко-комара /точно така изглеждаха, хем като комар, но мноого голям и напомнящ за паяк/, а аз съм сама в момента. Как се справих сама, незнам. Но много се бях уплашила. Така че Хей-я, напълно те разбирам за шока, който си изживяла.

Лорин, вчера пак четох за шишета. Препоръчват се в началото стъклените  като по-добри. И аз съм харесала на NUK, изобщо продуктите им ми бяха любими. Предполагам, че не са развалили качеството.

Качила съм /най-сетне/ две мои снимки на коремче. Mr. Green

Успешна седмица на всички!

# 222
Аууууууууууу Биричке, колко съм отнесена, ама така е като не съм ви прочела в почивните дни. ooooh!
Честит имен ден на много голяма патеричка, всичко най хубаво и много, много щастие   bouquet

Мерси, Бенджи!  Hug   bouquet

# 223
  • София
Момичета, привет и от мен! Много ви моля, изпратете и на мен лекции, нали ми е първо, трябва да се образовам!   Praynig

За теглото ми - досега съм с 1,5 кг отгоре и с повечето дрехи не ми личи още че съм бременна, особено сутрин когато коремчето не е издуто толкова. Ям си всичко, но не ми се яде повече от обикновено, само дето почнах да закусвам, предполагам че това регулира по-добре метаболизма и затова не качвам повече. Иначе стартирах от 65 кг при 169 см тоест от доста и затова е нормално да не качвам много.

Искам да питам - колко време продължава прегледа за ФМ при Марков (при самия марков имам час по-другата седмица), а колко струва отделно диск оттам? За цената - 100 лв е, но преди  да ми я кажат ме питаха късната ли ще правя, тавка че явно цената е за късната. Записах си час месец и нещо преди датата.

# 224
За момичетата от БУРГАС!!! и региона Simple Smile
Започва курс по ЙОГА ЗА БРЕМЕННИ, всеки вторник и четвъртък от 16:00ч. в сградата на "Проектанска организация" ет.6.
Аз не съм ходила на йога до сега, но знам че е много хубаво и полезно. Пък и сега освен разходки, не можем нищо друго да тренираме Sad Аз не че съм атлетка нещо, но е хубаво да не се разпускаме много, все пак и зима идва. Смятам да се запиша и да пробвам, как ще е. Говорих с инструкторката, каза че има едно момиче вече записано, аз съм втората, но ако сме малко повече, май ще е по-добре  Thinking Иначе ако едната и се наложи да не отиде, то другата ще и се провали йогата Sad
Ако има желаещи моля, да ми пишат, може и на ЛС. Primavera, Mimi Jobnoto и май имаше някоя друга бременелка от Бургас.

Ако някой, вече ходи на Йога за Бременни, нека сподели как е ?

Общи условия

Активация на акаунт