Звездни компромати-77 част

• 50 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Може ли някой да даде линк за рекламата с Даниела, че чак не ми се вярва. Аз така го преживявах техния развод, ако е било ПиАр, направоооооо  ooooh!
имаше коментари по повод развода - че изобщо не е имало сватба , показаха един купон , тя с бяла рокля , и това беше , и никакви снимки , нищо ,
а винаги се показва по някоя снимчица пред църквата , другият опосум щеше да му кумува и на него някоя снимчица, а партито винаги е лично и скрито ,
 а те точно обратното ...разводът сега пак в Сърбия - тая сватба не е била и регистрирана тук ...

# 272
Момичета, два дена отсъствах и хоп 14 страници..  Whistling ..Браво на вас.
В последните страници обсъждате някакво предаване по БТВ , дали го има някъде качено?Изглежда ми интересно от коментарите ви..  Flutter

# 273
  • Балчик
В последните страници обсъждате някакво предаване по БТВ , дали го има някъде качено?Изглежда ми интересно от коментарите ви..  Flutter
Във vbox - са го има , а и няколко страници по назад мисля ,че някой даде и линк , но и в сайта БТВ ще го има и предаването  Peace

# 274
Във vbox - са го има , а и няколко страници по назад мисля ,че някой даде и линк , но и в сайта БТВ ще го има и предаването  Peace

http://www.btv.bg/shows/zvezdi-ot-koricite/videos/video/13583427 … te__1_epizod.html

# 275
Благодаря много..След малко ще го изгледам, че под нас има сватба и е такава гюрултия..Пък какви компромати има..  ooooh!

# 276
Емилия тук изглежда много добре, а Иван и Ивон са големи сладури и все едно една майка ги е раждала Grinning

# 277
Може ли някой да даде линк за рекламата с Даниела, че чак не ми се вярва. Аз така го преживявах техния развод, ако е било ПиАр, направоооооо  ooooh!
имаше коментари по повод развода - че изобщо не е имало сватба , показаха един купон , тя с бяла рокля , и това беше , и никакви снимки , нищо ,
а винаги се показва по някоя снимчица пред църквата , другият опосум щеше да му кумува и на него някоя снимчица, а партито винаги е лично и скрито ,
 а те точно обратното ...разводът сега пак в Сърбия - тая сватба не е била и регистрирана тук ...

Това, че ти не си виждала снимки и видео материали т.н., е твой прболем, не че е нямало. Стига сте търсили под вола теле. ooooh! Още малко и не е било сватба, а трик, за да може след 1-2 години да изиграят един развод за рейтинг на несъществуващо тогава предаване. ooooh! Партито било скрито.... а да не са длъжни, да го излъчват директно и по телевизията.. Tired

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 14:55 от Just*AvvA*

# 278
Какво общо има развода с факта, че тя (може би) ще води с Вихра?
Едното е личен живот, другото- професия.

# 279
Аз като им гледах рекламата за другата водеща на Отчаяните съпруги, изобщо не мисля, че е Даниела, по-скоро приличаше на Божана Филипова или жената на Бареков. Но ще видим другата седмица. Thinking
А ходът с рекламата, в която тя приканва е много добър, провокира точно този шум и интерес, които са били предвидили.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 15:05 от Just*AvvA*

# 280
# 281
Партито било скрито.... а да не са длъжни, да го излъчват директно и по телевизията.. Tired
е как да е било скрито партито , не беше ли показано видео от купона ?
и да , никой не ги е карал , и никой нямаше да знае за ''сватбата'' , ако те  не бяха го пуснали това в праймтайма , щеше ли някой да знае или да се интересува , коя е тя и кой е той , та някой да ги следи ?
това си беше чист ПР за новите им предавания , но не издържа дълго ...

# 282
 ooooh! ooooh! ooooh!
Да, хората точно затова се женят.  ooooh!

# 283
И аз някъде четох,че на мястото на  Даниела заедно с Вихра ще води  Божана "Отчаяните съпруги".Ще видим....
Но и аз не мисля,че сватбата и/или развода е рекламен трик Peace Що пък като са известни и всяка тяхна стъпка трябва да е с цел реклама  newsm78 И те са хора-и те имат право на необмислени постъпки,грешки...и т.н.  Stop

# 284
  • До морето
Добре де искам да я видя тази реклама, цял ден гледам Нова и не са я пуснали. Колкото до сватбата, той Андрей сам си каза, че се е съгласил за сватба именно, за да могат, един вид, да "представят" официално Даниела пред българската публика. Не, че са се оженили без любов, просто се възаползвали така да се каже Wink

Общи условия

Активация на акаунт