Звездни компромати-77 част

• 50 453
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • На брега на реката
Е как сега, те си знаят. Искахте мнение, изкаваме го. Нормално всеки да мисли по различен начин. Казвам само, че е пошла показността, явно не ставам за светска личност  Joy

# 676
Това не е онзи Жоро Чопев. За малко да се задавя с кафето Laughing

# 677
Валери Божинов и Николета Лозанова признават за връзката си пред списание 69Стана ми гадно за Алисия, каквато и да е тя не вярвам да се чувства много добре в момента.

В статията прочетох : " ...Футболистът и красавицата, които са едни от най-желаните и одумвани представители на двата пола у нас, предпочели да избегнат директни въпроси за отношенията им. "

# 678
Simple Smile Ето, има нещо хубаво и в това да си неизвестен Simple Smile

Памела

Сара Джесика Паркър с бебетата

Кейт Бекинсейл със странни шортички

п.п. Не е ли онзи Жоро? Редактирам се.

# 679
Онзи Жоро живее с Даниела Серданова от много години Rolling Eyes Освен ако не са се разделили.

# 680
Той е , Smartie, разделен е с нея и се е оженил за тази манекенка.
Ама защо така е завлякъл хората....

# 681
  • София
Това не е онзи Жоро Чопев. За малко да се задавя с кафето Laughing
Не е той, но и аз подскочих като прочетох. Хубава идея с този сайт, но дали ще има ефект?

# 682
 Shocked Joy Едва сега видях.
Виж какво е написала "манекенката" в един сайт : " Бръмчах си аз - булката безгрижно, а след мен върволица от ухажори..Редят се на опашка, извива се.. И изневиделица със страшна скорост профуча той - младоженеца и ги издуха всичките.." Joy

Относно неуредиците с плащането, от мейлите разбрах, че гърците искат някакви допълнителни пари. Едва ли е проблем кеша, нещо не са се договорили правилно в началото.

# 683
ама май е той:)

Младоженката голяма шегаджийка.

# 684
  • София
Embarassed Embarassed Не го разпознавам на снимките от сайта. Може да е, защото са малки, знам ли? Гадна работа...

# 685
Толкова си отиваха с Даниела, явно и него го е треснала кризата на средната възраст Laughing
Нищо де, да са живи и здрави, и щастливи Party

# 686
Тогава пускам сайта пак Simple Smile
цък

# 687
# 688
  • София
Ето за сватбата в списание Ева:

http://www.eva.bg/categories/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B … %D0%B2%D0%B0.html

Да си бяха платили обаче допълнителните сметки, че така много тъпо да ги разнасят из интернет как не са си платили сватбата Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 09:56 от pontes

# 689
  • София

Много са сладки, приличат на баща си  Simple Smile
Две момиченца ли са?

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт