Звездни компромати-77 част

• 50 453
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Валери Божинов и Николета Лозанова признават за връзката си пред списание 69Стана ми гадно за Алисия, каквато и да е тя не вярвам да се чувства много добре в момента.

# 661
  • New Zealand
Кристина Агилера (пък вие се възмущавате от местните руси певици) - http://www.celebjihad.com/celeb-jihad/christina-aguilera-shows-her-nipples
Трябва да се настигне Лейди-то, няма как Simple Smile

андреа номер 2  Laughing още обаче неможе да е стигне  Joy
Ако си приличаха и по таланта... Mr. Green

# 662
# 663
  • Видин
Много ми харесваха като двойка с Алисия, мислех, че се обичат, ама нейсе  Tired

# 664
  • New Zealand
Според мен става дума за ПР Simple Smile

# 665
Божинов и Николета са страхотна двойка.  newsm10
Най - накрая видяхме това, което чакаме, показано по най - добрия начин.

# 666
Ще повърна. И за какво беше цялото лицемерие, писма, усукване и пози?

# 667
В писмото не се отричаше връзка с Николета, просто молеше за добро отношение към Алисия.

# 668
  • На брега на реката
Как ще е показано по най-добрият начин? Толкова е пошло и елементарно, да си афишират връзката чрез някакво тъпо списание  ooooh! Не харесвам Алисия, ама ако бях на нейно място такова отмъщение бих му врътнала на тоя хлапак!  box

# 669
.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 08:43 от инфантилна

# 670
По - добре Алисия да не отмъщава, че може да падне много ниско. Бих и препоръчала, да кротува и да запази хладнокръвие, както реагира Христина на Благо Георгиев. Вие, какво ще кажете по въпроса?  newsm78

# 671
Ама защо да отмъщава? Не е някакъв необичаен обрат в семейни отношения.

# 672
  • На брега на реката
Аз не говоря за някакво мащабно отмъщение  Mr. Green Тя си го познава най-добре и ако успее да го жегне по подходящия начин съм сигурна, че ще успее и да го нарани. То толкова игри и лиготии от страна на мъж, брей заслужава си. За николетка да не говорим. Никак не харесвам жени с такова поведение  Simple Smile
Мен ме дразни самата показност, сякаш всички трябва да знаят с кого си ляга сега Божинов. Така съм възпитана, знам ли, семейството преди всичко. Може и той да си уважава вече бившата и тези ценности, но начина по който се случват нещата ми говорят други неща  Whistling

# 673
  • Велико Търново
За какво да му отмъщава, нали и в бъдеще може да го използва като баща на детето си.

# 674
Ако сте разглеждали ДиС- там има клуб на първата съпруга, на втората , всякакви варианти. Нали все някога втората трябва да се извади на показ, как да го направи, за да не нарани нечии чувства, да я крие до развода? Опс, те нямат брак дори.

Общи условия

Активация на акаунт