Звездни компромати-77 част

• 51 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • In The Middle Of Nowhere
На тази снимка не е сестра й  Peace
А и се пада дясна гърда на тази.
пп: открих я! МГМ в права, косата е виновна, чак сега загрях какво се е получило

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 19:37 от black_angel1

# 301
Леле, сега изгледах предаването за момичетата от корицата, нямам думи, бтв не ги ли е срам да излъчват тая простотия.

# 302
  • София
Леле, сега изгледах предаването за момичетата от корицата, нямам думи, бтв не ги ли е срам да излъчват тая простотия.
На мен пък тази поредица ми харесва (говоря за "Такъв е животът", нали преди така се водеха тези серии на различна тематика?)... Показва животът във всичките му аспекти  Peace

# 303
О йееееее Simple Smile
  mrstraetz beer beer3 beer2

# 304
На мен пък тази поредица ми харесва (говоря за "Такъв е животът", нали преди така се водеха тези серии на различна тематика?)... Показва животът във всичките му аспекти  Peace
Предавенето го гледам и аз и ми харесва, но тия Мариана Маринова и дружката й откъде ги намериха...няма такава простотия.

# 305
Щракайки по програмите попаднах на сватбата на Коцето по Планета.Ей на това му се вика сватба за пред камери!Ужасена бях,че целия оркестър е от цигани и циганин пее на развален сръбски Sick на българска сватба!!!Като ще прави такава сватба да беше поканил голям народен български оркестър-с носиите му,с гайдите,с тъпана....направо не мога да си го обясня..
На мен изпълненията в стил шут ми дойдоха в повече Sick

# 306
# 307
# 308
# 309
  • UK
Много е красива Емануела.

# 310
# 311
# 312
Радвам се за Юлияна Дончева, една красива и интелигентна българка.
Искам само да попитам, вярно ли е, че в младите си години е имала любовно изживяване с Берлускони? Уж от сигурен източник знам. newsm78

# 313
  • София
Мария в Модерно много зле изглежда Tired,а Емануела е много хубава тук Sunglasses

# 314

Общи условия

Активация на акаунт