Обсебване на мъж

• 12 938
  • 60
  •   1
Отговори
# 45

Дорис - НАПРАВИ МИ ДЕНЯ, обичам те  Joy Joy Joy

(още се смея С ГЛАС, особено като си го представя)

Вие се смеете...ама питате ли я авторката как е...без любимия девер... Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
  • София

Искам да се върне вкъщи и да е като преди, най-добрия девер и син на свекърва ми.

Въх! А човекът сигурно се е заблудил, че освен девер и син на свекърва ти има и някаква стойност на, хм, самостоятелна личност! Глупак! Приберете го насила и му татуирайте на челото етикет: "Девер. Син на свекърва на Сарина", та да знае кой е и къде му е мястото!

# 47
Аз не съм с мръсно подсъзнание като някои, но ми направи впечатление - най-добрият син на свекърва ми. Не е ли редно съпругът да е най-добрият син на свекървата.

# 48
Аз не съм с мръсно подсъзнание като някои, но ми направи впечатление - най-добрият син на свекърва ми. Не е ли редно съпругът да е най-добрият син на свекървата.

Айде сега подробности...не виждаш ли, че авторката има слабост към девера... Wink Wink Wink Wink

# 49
  • Насред хаоса
Ми ако и двамата се редуват при изпълнението на съпружеските задължения, естествено, че е за чудене кой е по-добрият любовник, пардон, син на свекървата.

# 50
Единият като се измори,другия поема....само да не се получи протъркване,осбено ако някой от тях е пил виагра

# 51
  • София - Рим и обратно
Вие пък сега се скъсахте да завиждате, да му се невиди.

# 52
Тази тема още ли не заключена?! newsm78

# 53
Направете му екзорсизъм.

# 54
Sarina, ти нещо май към девера... а?

# 55
Гледам темичката позамряла нещо, ама аз не спирам да се удивлявам.
Добре, бе - един мухльо, хванат за полата на мама и питайки я може ли да цунка девойката от снимката на скайпа по- ли ще ви кефи?!  Tired
Това ли за теб е добрият син и девер?
Ако и мъжът ти разсъждава така, направо нямам думи.

# 56
По-голяма олигофрения не бях чувала скоро. Искала си девера в къщи, при семейството Shocked Да ти кажа, явно новата му приятелка просто е отворила очите на човека  неслучайно ви нарича с цитираните епитети.

# 57
Шуууууссссс по пързалката. Авторката нещо не е писала скоро, сигурно е успяла да си върне девера и сега си се гушкат и .... Mr. Green

# 58
аххххх съдби, съдби човешки Crazy Joy

# 59
аххххх съдби, съдби човешки Crazy Joy

Или по- скоро грешки, грешки...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт