"Качествения секс",от къде се научаваме :)

• 12 480
  • 109
  •   1
Отговори
Айде и аз да питам сега.Тук в една от темите се зачекна или в клюкарника беше,че някой не искаше да умира преди да е разбрал що е тва свесен и качествен секс Whistling Та ми стана интересно и на мен как се дефинира и по какво се разбира,че го правим/неправим и  как да подобрим Mr. Green
Пускам темата тук,че е по "тихо" и не гъмжи от народ  Heart Eyes

# 1
  • тук-там
Проба - грешка - няма друг начин да разбереш кое да и кое не. Mr. Green
Нагледен материал къде ли не!  Peace Препоръчително  е някои от пробите да са "насаме". Mr. Green

# 2
Строго индивидуално е!
За един партньор може секса да е божествен, за друг, същия секс може да му се стори прекалено вулгарен, за трети съответно - скучноват. Въпрос на взаимни потребности е!
Златната среда за мен е това, което доставя взаимно удоволствие, без липси и без излишества.

# 3
  • някъде ...
Сетивата и партньора.
Настроението.
Опита.

# 4
"Качествен секс"... Joy ми то за това понятие едва ли някой може да даде точно определение... Wink за всеки е различно... Whistling
А авторката щом пита значи все още не е разбрала какво е ''качествен секс''...така ли е???
Ако е така мога само да дам съвет...пробвай докато разбереш... Mr. Green

# 5
  • някъде ...
СрЪце  Hug Heart Eyes
Ц.
От много проби се захабяваш и го губиш  Peace Whistling Whistling Whistling

# 6
"Качествен секс"... Joy ми то за това понятие едва ли някой може да даде точно определение... Wink за всеки е различно... Whistling
А авторката щом пита значи все още не е разбрала какво е ''качествен секс''...така ли е???
Ако е така мога само да дам съвет...пробвай докато разбереш... Mr. Green

Иих ма значи,човек да не пусне тема от подобно естество,веднага му се предписва проблема  Mr. Green Може пък след 2 висши да искам трето... Whistling
Тва с пробата,зависи кво имаш предвид,за вариант не смятам приспиването с 20-ина за да разбереш...
Wild_rabbit я сподели ти от кой извор черпиш(това за материала)  Wink

# 7
Сърце, Heart Eyes при мен не е така...колкото повече проби правя по ми харесва... Hug
Пък и нали знаеш...бързам да стигна до 99-я. Wink

Имало едно време...извинявай...просто съм мнителна...по рождение ми Joy Joy
Пробата имам предвид да пробваш...орален, вагинален, анален, тройка, суинг...всичко... Simple Smile
Не е задължително да е с 20...може още с първия да го разбереш...аз, го разбрах чак със седмия. Whistling
Всъщност едва ли ще е с първия,  newsm78 няма да имаш база за сравнение. Wink

# 8
Абе розичке,че че нещо ама ти 20 години имаш ли Heart Eyes

# 9
че,че...не...нямам...

Защо, не писа в началото на темата лица под 20 години, не е желателно да пишат... Joy

# 10
ха,така си и помислих Grinning
Пиши се бе,пиши се къде съм казвала,че не може само за годинките попитах  Mr. Green

# 11
Не мога да повярвам, че за някой е останало неизвестно на колко съм години....голяма дискриминация има в този форум...

# 12
Ох,ама ти си била известна,прощавай за невежеството Laughing
Хайде стига спам,по темата,моля Naughty

# 13
Не се научава, просто се получава.
От двама или трима, четирима.. Wink

# 14
  • някъде ...
5-има, 6-има ... 10-ина - 20 ...
Докато стане като миенето на чинии ( примерно )  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт