"Качествения секс",от къде се научаваме :)

• 12 481
  • 109
  •   1
Отговори
# 45
като науката теория, практика, изследователска дейност ...

Даам,така се оказва  Thinking
За сега зарязвам практиката и се насочвам към изследователската дейсност  Naughty

# 46
Даам,така се оказва  Thinking
За сега зарязвам практиката и се насочвам към изследователската дейсност  Naughty

Е ти пък тази глупост вземи да направиш!  Naughty Всички изводи, до които стигаш, трябва да се тестват на жива плът...задължително!
Важното е да имаш готов отговор за бройката после като те попитат. А той е 3 - първият, последното ти гадже и още един. Така хем ще изглеждаш сериозна, хем ще останеш загадка. Винаги се чудят, кой е този "третия"! Twisted Evil

# 47
А Joy ааа не се притеснявай за това

# 48
  • Там, където ме обичат
Е ти пък тази глупост вземи да направиш!  Naughty Всички изводи, до които стигаш, трябва да се тестват на жива плът...задължително!
Важното е да имаш готов отговор за бройката после като те попитат. А той е 3 - първият, последното ти гадже и още един. Така хем ще изглеждаш сериозна, хем ще останеш загадка. Винаги се чудят, кой е този "третия"! Twisted Evil
Е, какво има да се чудят за "третия", той е ясен, още един мой любимец The Third Mr. Green
Жалко, че скоро не се е вясвал

# 49
  • някъде ...
Да бе, остава ся и някой да се върже  Whistling Whistling Joy Joy Joy

# 50
А,недей така,до тогава ще е станала любовна жрица  hahaha

Ех...тази злоба човешка... Mr. Green
Как няма край... Stop
Аз, и сега може да съм любовна жрица Joy...ти откъде знаеш каква съм или каква ще бъда Thinking...нещо като гадателка ли се явяваш. newsm78

Tц тц тц както вика баба ви Джеврие,напоследък само засягам хората във форума.Шегувам се бе душицо,очевадно е защо се засягаш  Whistling

Офф вярно ли...малеее как не се сетих...ей, много съм тъпа ooooh!

# 51
  • някъде ...
Сърце  Heart Eyes, идеята им беше, че много хубаво не е на хубаво, но не се разбрахте по подходящия начин  Hug

Мнението ми е същото  Peace

# 52
  • София
Аз лично от форума Mr. Green
Даскалите...............те и тук пишат Hug

# 53
Сън в лятна нощ ме е изпреварила...качественият секс само от форума може да се научи... и определено има връзка с главата (прав е Девиатор)  Peace
 Joy

# 54
  Научава се от качествен партньор, когато си много млад и още има какво да научиш по отношение на техника, реакции на определени действия и усещания.
  Качествен секс обаче може да се получи и отведнъж, при случайни обстоятелства, или стечение на такива.
  Според мен не е свързан с времетраене, брой оргазми в минута или изобщо някакви количествени показатели. Също така, моята лична практика показва, че не е непременно задължително и да изпитваш силни чувства към партньора, макар и наличието на такива да прибавят един допълнителен елемент на нежност, който си е едно много приятно усещане .

# 55
Моят качествен секс задължително включва и душевен оргазъм, ако няма чувства, няма и желание за близост, няма и наслада...Но въпросът е и двамата да са доволни, да има пасване и взаимност...към момента на съвокуплението поне  Mr. Green

# 56
Моят качествен секс задължително включва и душевен оргазъм, ако няма чувства, няма и желание за близост, няма и наслада...Но въпросът е и двамата да са доволни, да има пасване и взаимност...към момента на съвокуплението поне  Mr. Green

Мдааа

# 57
  • някъде ...
Немо, не знам, обаче последните 2 поста са ти качествени  Mr. Green Hug

Ирисчееее  Hug Hug Heart Eyes

# 58
Драконче Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug 

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 12:53 от Iris04

# 59
Немо, не знам, обаче последните 2 поста са ти качествени  Mr. Green Hug

Ай са .. последните  Rolling Eyes .. не давай акъл на модераторите  Mr. Green

по темата :
http://www.gol.bg/footballbulgaria/2009-04-15/kapitanyt-na-slive … shumen-seks.53845

както би казала Даринчето - гледайтиииии завиждайтииии  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт