"Качествения секс",от къде се научаваме :)

• 12 494
  • 109
  •   1
Отговори
# 75
има  и още истини там:

Тя ще бъде съвършенно безмълвна или пък ще дърдори нещо за домакинската си работа, докато той пъхти и се сили над нея. Освен това ще лежи без да помръдва и в никакъв случай няма да издава някакви стонове или въздишки по време на акта. Когато мъжът завърши акта, мъдрата жена ще почне да му натяква за някакви дребни пропуски или пък за разни неща, които иска той да свърши на другия ден и които предварително си е намислила.

Даже имам чувството че тази инструкция се предава от майка на дъщеря .. от поколение на поколение .... и ни гледат сеира на мъжете  Laughing Laughing

# 76
  • София
Бих казала,че е виновно задкормилното устройство включено но автопилот, а после просто се обръща и заспива Mr. Green

# 77

Joy Joy Joy Joy

Проетох я и аз тая инструкция...  Ако някой мъж открие паралели с поведението на жена си в брачното ложе, по добре да не се успокоява с нея, демек, че то при жените така си става обикновено...  
  Щото същата тая отегчена не-любителка на семейния секс може при други обстоятелства и при друг обект да е тигрица...
  В къщи ги знаем тия работи и се съобразяваме с тях, старанието трябва да е двустранно, все пак.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 10:22 от Iris04

# 78
Мдааа, за съпруга очевидно не ставам, но мога да положа усилия.... Mr. Green Още един бърз прочит на статията и ще го отработя... Mr. Green
Мъдра категорично не съм...... Confused Все още  нямам 10 годишен брак...
Къде отивам аз, може би?! newsm78

# 79
Аз имам намерение първо да изчакам въвеждането на БДС, след това да сравня и оценя. По-късно, ако има разминаване в изпълнението и изискванията на стандарта, да прибегна към инструкцията или в по-добрия случай да потърся етикиран нов "изпълнител на услугата".
За себе си, ще се запиша на първия обявен курс за квалификации. Все пак трябва да поддържаме качеството. Joy
П.П. Ако наистина са съществували такива инструкции, става ми ясно защо чичко Фройд е имал толкова работа и е станал толкова известен.

# 80
 Щото същата тая отегчена не-любителка на семейния секс може при други обстоятелства и при друг обект да е тигрица...

да бе .. и аз се замислих ... то за да я напише тая инструкция бая чурки ще да е 'изследвала' Thinking с научна цел разбира се  ... жертвала се е женицата ... за вас се е жертвала  Whistling  не за себе си  Crossing Arms

# 81
  • София
Немоо-,,чурки ,,ще ме убиеш Joy Joy Joy

# 82
  • някъде ...
ако беше и вярно  Whistling за съжаление по-верен в нЕкои случаи е този цитат от въпросната инструкция

Към десетата година много жени успяват да завършат с раждането на децата и да постигнат крайната цел – пълно прекратяване на половите контакти със съпруга. По това време тя вече може да разчита на любовта му към децата и социален натиск, които да задържат съпруга у дома.  Whistling Whistling

Немо, ако те познавах по-рано, сега нямаше да знам реда в институциите  Whistling

Излиза, че съм се оженил за 100%-ова жена  Mr. Green

Ама н' ми хареса де  Mr. Green Joy Joy Joy

# 83
Немо, ако те познавах по-рано, сега нямаше да знам реда в институциите  Whistling

н'дей са коси .. кат гледам как та заграждат сУфорумките .. ше думка тъпана усещам скоро  Joy Joy

пу пу .. да не чува дявола Wink

# 84
  • някъде ...

н'дей са коси .. кат гледам как та заграждат сУфорумките .. ше думка тъпана усещам скоро  Joy Joy

пу пу .. да не чува дявола Wink
Ааааа, тъпана го слушах вечИ, н' ми 'ареса да ти каЯ  Mr. Green

И ти ли бе, Бруте  Crossing Arms

# 85
A сега ако и ме свсетнете ку е туй нящо БДС  newsm78 ето,че пак нещо пропускам  Crossing Arms

# 86
Стандарт, бе душко, български държавен стандарт! Нещо като "Стара планина", ама за друг вид мляна плът.... Twisted Evil

# 87
да беее верно  doh 

# 88
  Не знам  кой ще го прави стандарта, че то схващания всякакви...   Преди  15-тина години например съществуваше теория, че свирка се прави само при особени заслуги на мъжа, или ако Го Обичаш... не е смешно...
  Пък сега е от основните умения, от аб-то така да се каже...   добре, че съм схватлива и напредничава от малка...

# 89
Ирис, преди години с вибратора са лекували главоболие и женска истерия и то под благословията на църквата, та и миналото си има своите очарования.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт