Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
labrex , много са ти хубави доматките. Кое им е необичайното?

ilrai78, "пържени червени домати" ми прозвуча малко необичайно......... Grinning

Лабрех много изобретателно вкусни са тези доматки

megansg, точно такива се оказаха! Peace  bouquet

nano, толкова вкусотии си показала, че направо зяпнах!  bouquet

Аелис, филенцата изглеждат фантастично! Heart Eyes  bouquet

Тутманик

и печени хачапурки.

# 466
Здравейте, мили момичета!  Hug

Трогната съм от вниманието и хубавите думи, които сте ми написали! Камерън, ивка27, vanillla, Пепчо, Тайна, ilrai78,  alex_og97, pure elixir, tutulina, RuVe, рени55, ditsan, viv-miv, delicate, labrex, Венета, Г-жа Нервакова, hrisi74, , megansg, Marieta, esy, Женя 83, на всички ви благодаря от сърце, че ми повдигате духа и намирате време за една добра дума!   bouquet  Hug  Heart Eyes

Пепчо, така ми се иска и на мен една градинка, не ми се живее вече в блок  Sad
Тайна, и филенцата и накъдрената салата от тиквички изглеждат чудесно!
tutulina, жесток тиквеник! И Венета онзи ден ме подмамваше с един, много ми се е приял!
ilrai78, много красива снимка! И ти тиквеник си правила!!!!!!!! Дайте по едно парченце  Praynig
alex_og97,  много вкусно меню!
ditsan, с какво я заля тази торта, за шоколадовото покритие ме интересува? Ох, розите са много нежни, много ми харесват!
viv-miv, и рибката, и тортата са страхотни! Закуската също е много красиво поднесена, а за питката нямам думи- прекрасна е!
А н и, много сладък прасчо! Може ли малко заешко!?
Мила Венета, обичам го твоя тутманик!
delicate, и твоят изглежда страхотно!
Г-жа Нервакова, и двата ти кекса изглеждат много вкусно, особено медения!
hrisi74, тя и лятната торта май е малко "гризната", ама е разбираемо, ако са поне толкова вкусни, колкото изглеждат!
megansg, и ти си с образцово меню, и все вкусни ястия!
Женя, ребърцата изглеждат вълшебно!
nano, за мен ако може мъфинките и тутманика!

Краси, ти добре си се засрамила с тия четири снимки на вкусотии, ами аз къде да се скрия с едната ми маджа за цяла седмица  Embarassed

Но пък много вкусна беше- дроб сърмичка. Рецептата е на Елица-сестрица. Много ми хареса и страшно бързо се приготвя. Благодаря ти много, Елица!   bouquet

Аууу, Аелис, страшни вкусотии си показала!
Докато пишех и един тутманик ми напълни очите! Лабрекс, изглежда фантастично!

Лека нощ на всички!

# 467
Много тиквеници напоследък, аз, уж не обичам, а така ми се прияде... В интерес на истината преди не ядях доста неща, като почнах сама да си ги готвя и ми станаха вкусни  Laughing Ще пробвам някой ден да направя, дано ми и хареса  Crazy
Felicidad, може ли и рецепта на този Banana bread щом е толкова вкусен   bouquet
Меганс, и аз си приготвям яйчица тези дни, че ми се събраха доста, ама пращат бабите  Wink
labrex, страхотен тутманик  Heart Eyes
Аелис, много разнообразно меню, браво   bouquet
nano, кашкавала ти е станал супер   bouquet
Леля Ог, благодаря ти за милите думи  Blush  bouquet
Преди малко се потрудих над един кекс и утрешния обяд, за който утре нямаше да ми остане време да приготвя  Blush

# 468
  • забравих си мисълта...
Отново сте поднесли невероятни ястия, десерти и тестени творения. Комплименти   bouquet   bouquet   bouquet

От мен Лек крем от маскарпоне, кисело мляко и ягоди                                                    и мусака от днес.

Докато се размотавам, да пиша, то голямото писане  Embarassed но... и гледам 4 нови отговора. Искам ги и четирите отговора, но като ме е домързяло нещо...

Мила Леля Ог, моля те, телепортирай една порция дроб сърма, ако знаеш колко много я обичам само, мммм.

# 469
viv-miv, кексът ти е с идеална форма!
Мила Венета, тя тая дроб сърма е от преди дни, но чак сега я показвам (тоест, няма вече нищо за телепортиране  Laughing). Ние нали сме вече ученици и нямам време нито за писане, нито за готвене, нито за нищо. Не знам как се справят многодетните майки  newsm78 Като гледам тук как се поддържа темпото и започвам да си мисля, че просто съм си мързелива и неорганизирана  hahaha
А и това дъждовно време ме уморява и подтиска  Sick

# 470
Добър вечер кулинарни вълшебници .  Hug

Елица - сестрица , Леля Ог , viv-miv, megansg- благодаря ви за милите думи !
Doro- заповядай рецептата за Кекс с арония и карамел

Венета , labrex , delicate- страхотни тутманици !   chef  bouquet
Леля Ог- Майсторка си !  Heart Eyes Тортата е жестока !   bouquet
пеп-4о- чудна туршийка .   chef
Аелис , Краси , megansg- много вкусно е било у вас .  Heart Eyes

от мен - солени охлювчета от бутер тесто по рецепта на пеп-4о.

пеп-4о- благодаря за вкусната рецепта .  bouquet

и мъфини със смокини

# 471
Лельо Ог, направо ме разби с онази самурайска торта от 27- страница!!!!

И аз съм на тема торти - есенна  с бял шоколад, крема сирене, бадеми и горски плодове

# 472
Гледам ги тези красоти и голям мерак имам и аз да пусна нещо...е срам не срам  Embarassed
пиле фрикасе за малкия

салата зеле и краставица

хлебчета с маслини и сушени домати

пиле с картофи

# 473
# 474
  • При елфите ...

rozita, малко помощ от мен! Слагаш линка за споделяне, а не линка към албума!

Другите пробвай сама да пуснеш. Виж моя пост като цитат и ще разбереш какво да правиш! Успех!

# 475
  • Bulgaria-Italia
Привет на всички !Липсвахте ми много ,вие и прекрасните гозби  Hug
не съм показвала нищо от месеци,а и имам да изчитам доста теми   chef

За да не е спам показвам една много вкусна

крем супичка от моркови

И едно парченце тирамису ,което не е много за показване ,но само това беше останало  Laughing

# 476
Aredhel,благодаря   bouquet дано следващия път ми се получи

# 477
  • забравих си мисълта...
Kasier,   Hug добре се завърнала, радвам се, да те видя и да знаеш тирамисуто е винаги за показване, че е голяма вкусотия. 

# 478
  • При елфите ...
Aredhel,благодаря   bouquet дано следващия път ми се получи
За нищо, можеш да пробваш и с тези!   bouquet

# 479

Но пък много вкусна беше- дроб сърмичка. Рецептата е на Елица-сестрица. Много ми хареса и страшно бързо се приготвя. Благодаря ти много, Елица!   bouquet

Радвам се, че ви е харесала  Hug

Ние нали сме вече ученици и нямам време нито за писане, нито за готвене, нито за нищо. Не знам как се справят многодетните майки  newsm78 Като гледам тук как се поддържа темпото и започвам да си мисля, че просто съм си мързелива и неорганизирана  hahaha
А и това дъждовно време ме уморява и подтиска  Sick

Аз и ученици нямам и пак не смогвам.Уж малката не е от най-дивите ама ми хаби батериите до изключване.Обаче за времето и аз съм същата-видя ли сутрин намръщено и дъждовно време и край на мераците за готвене и чистене.
Айде да не е само спам да пусна някоя друга снимка от миналата седмица  Whistling
една шарена салатка  бургери и картофки в йената  и мини агнешки кюфтенца

Тази вечер бяхме на печена сьомга и треска по английски

Общи условия

Активация на акаунт