Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • сред люляците
и моята баница от тефтера на мама Simple Smile

Ооо, не! Няма да спя. Тази баница направо ми взе ума... Моля те, кажи рецептата!!!  bouquet

# 511

Ооо, не! Няма да спя. Тази баница направо ми взе ума... Моля те, кажи рецептата!!!  bouquet

И на мен, и на мен! desideskata, пиши я, моля те, или давай линк, ако е качена някъде!  bouquet

# 512
  • Варна/Лондон
Срам не срам, сред вашите вкусотии ще намърдам и аз един тутманик, но не какъв да е, а първият ми тутманик и съм страшно доволна от себе си. Рецептата е на Венетта и с нейна помощ го докарах до този отличен резултат като за първи път... Blush
Парченце по късно, чакам да се прибере съпругът от работа и да го види в цялата му прелест. Laughing

Простете ми за телефонните снимки. Embarassed

# 513
Парченце по късно, чакам да се прибере съпругът от работа и да го види в цялата му прелест.

Като гледам, малкия сладур ще го опази  Hug

desideskata , чудна е мамината баница   bouquet ние и казваме месеница тук

при нас вечеря  воденички разни  Laughing

воденички с ориз

воденички със сметана и топено сирене

# 514
  • забравих си мисълта...
Джеронимо, чуден тутманик, чак от тук се усеща уханието му. Комплименти!   bouquet Справила си се чудесно!  newsm51 Радвам се, че ти допадна рецептата и да ви е сладко   newsm10.
И да ти кажа, куклата която държи тутманика, е много сладка, да я изхруска човек нея преди тутманика Wink.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 20:19 от Venetta

# 515
Джеронимо поздравления за чудесния тутманик!!!!

При нас пилешки кюфтета и салата.

# 516
При нас -Крем супа от червена леща

Пилешко филе със зеленчуци в плик

Момичета,благодаря ви за милите думи! Hug  bouquet
Джеронимо,чудесен е станал тутманика,а малката принцеса е много красива! Heart Eyes
пеп-4о,при теб отново е уютно и вкусно!  bouquet
Лебрексче,ти си знаеш,че си прекрасна!  bouquet

# 517

лелеее... това изкушение ме сломи... сподели моля те рецептатааааа... рецептатаааа... newsm20

# 518
Виждам отдолу някакъв сироп  Rolling Eyes. Сиропирана ли е баницата?

# 519
Виждам отдолу някакъв сироп  Rolling Eyes. Сиропирана ли е баницата?

И аз се взирах, взирах, пък накрая реших, че е мазнина newsm78 Хвърли това момиче бомбата и зачезна...........

# 520
Авторката дали се забавлява?!? Пусна ни тук бомбата и избяга, а ние сега се чудим със сироп ли без сироп ли... И чакаме рецепта поне 20 човека - амаха  Laughing   bouquet

# 521
Какво да ви хваля, като вие всички до една сте се постарали. Не съм влизала няколко дни и се чудя откъде да ви подхвана Crazy Как няма да крадат снимки, тук има кулинарни шедьоври  Hug Тортата на леля Ог - как ти даде сърце да я разрежете! На последната страница само, то воденички, то тутманици, сафридче, баницата на Десидеската и т.н. и т.н.Браво на всички   bouquet... момичета.
Дроб-сърма в кора

Сарми   hahaha"нудистки"

Питка с топено сирене,сушени домати, маслини и салам "закуска"

Баницата на silviti поздравления   bouquet много се хареса у дома.
Ето и рецептата

# 522
Цитат

Добре, че не съм бременна. Но си го представих нагледно и сега точа лиги.

# 523
Възхущавам се на всички вас!
Пепика, и по твоята питка с топено сирене ще въздишам дълго време.
От мен Пълнен карфиол на Labrex. Страхотен е! Остана ми кайма и направих кюфтенца с парче домат и намазах с майонеза.

# 524
Пепика всичко е много вкусно и красиво не се съмнявам, но горещо те моля за това шедьовърче да ме светнеш как се прави и рецептата му  Hug

А от мен едни охлювчета на Пеп-чо, но помоему с риба тон и лютеница

Общи условия

Активация на акаунт