Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

  • 145 867
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 108
Баба гануш,за който детето пита, защо така му е името, щом мама го е правила

Пиперки със сиренце на фурна

Пилешка супа със застройка

# 136
  • на втория етаж
  • Мнения: 248
  Здравейте неуморни вълшебници! Grinning
Както винаги тук е вкусно,вкусно и още по-вкусно! Hug

Аз се отчитам с печено заешко с картофки:



и великолепния,невероятен тутманик на Венета,изпечен за вечеря и моментално опустошен! Вени    bouquet  bouquet  bouquet,благодаря!

# 137
  • София
  • Мнения: 2 524
Търсих, ама не намерих рецепта за Тутманика на Венета  Rolling Eyes

# 138
  • София
  • Мнения: 1 832
Търсих, ама не намерих рецепта за Тутманика на Венета  Rolling Eyes
заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433715.msg14683840#msg14683840

# 139
  • Мнения: 1 461
тутманика на Венета
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433715.msg14683840#msg14683840

verabel  извинявам се писали сме по едно и също време

# 140
  • Русе/София
  • Мнения: 1 838
ММММММ страхотно "ухае" в темата.  пил.сърчица
Приятен ден.

# 141
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 604
lina kaz , и заешкото, и тутманика са супер Hug.

3xi , и при теб е вкусно  bouquet.

иланг-иланг , какво е това баба гануш?Дояде ми се супа Wink.

zaika baika , и аз много обичам качамак, твоят изглежда много вкусен Hug.

Елица-сестрица , свекито прави такава яхния, много ми харесва Wink.

FRESA , много е вкусен сладкиша, подсети ме за него Hug.

Роца , великолепен киш  bouquet.

пеп-4o , мнооого красиво , вкусно и полезно  Hug.

Миналият ден правих ориз с фиде и кашу,по рецепта на vens от "Гответе с мен", вкусно стана :



И сладкиш " Шоколад и орехи" :



И парченце :

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 12:37 от Аелис

# 142
  • Мнения: 320
Здравейте момичета и благодаря за поздравите  Hug

Lindita, не пълнежа не е бисквитената на Карчита, а Тигровата торта, ето - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=524271.0 - надолу на страницата

pure elixir, вярно много се постарах за тортата, но ако знаеш акак се измъчих с тези петоъгълници и шестоъгълници, въобще не очаквах да е толкова сложно, направо  #Crazy
А твоето парфе е невероятно, какво си сложила за основа нещо блат ли е  newsm78

И извинете за спама, но как слагате линк с името на ... в случая тортата да речем  newsm78  и като се отваря страницата да се отваря точно на тази рецепта, а не в началото на страницата дали ме разбрахте   Thinking


# 143
  • Мнения: 398


Елица-сестрица , свекито прави такава яхния, много ми харесва Wink.



Ох, от време на време ми се дохапва нещо от старата кухня на мама и баба.Ама малката яде много картофи та този път реших и картофки да сложа за нея  Hug

Ох тоя сладкиш много вкусно изглежда може ли линк към рецептата  Hug

# 144
  • Мнения: 149
какво е това баба гануш?


Баба Гануш е традиционно близкоизточно ястие в Израел наричано още Хацилим бе’тхина. Поднася се за предястие, мезе, салата и основните му съставки са печени патладжани и тхина (сусамов тахан). Този патладжанен пастет има приятен плътен вкус на пушек, ядки и източни подправки и страхотно върви с арабски питки. При изговаряне на думата "баба" ударението пада на последната буква "а".
За днес у нас царевични бухти със шарена сол и домашно мляко   и пълнени тиквички и домати с яйца и сирене.

# 145
  • Варна
  • Мнения: 202
Много,много вкусно...за всички  newsm51
Вени страхотна си
Аелис сладкишчето ти е супер
Теменуга,Алекс,3Х,Фреса,Лина,Иланг,Роца,Елица,Зайка,Ивка,Рени,Тайна,Мадла,Линдита много е вкусно
Лоис и Пепи много стилно
Алекс ЧРД на сина-много хубава топка
Гелева чудесна интересна пица
Пуре супер парфе
Леля Ог прекрасни неща с африкански привкус
За днес тараторче,пълнени зеленчуци,мусака с патладжан и бисквитени пастички.
Хубав ,вкусен,есенен ден за всички








Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 14:37 от megansg

# 146
  • София
  • Мнения: 2 524
Момичета,  Hug благодаря за тутманика, ще го спретна някой ден   Hug

# 147
  • Мнения: X

pure elixir,
А твоето парфе е невероятно, какво си сложила за основа нещо блат ли е  newsm78

И извинете за спама, но как слагате линк с името на ... в случая тортата да речем  newsm78  и като се отваря страницата да се отваря точно на тази рецепта, а не в началото на страницата дали ме разбрахте   Thinking
Алекс,за блат съм ползвала едно купешко медено руло с крем,нарязано на филийки и подредено на дъното на формата.
Щях да правя чийзкейка на Миси777,но първо реших да "доусъвършенствам" Wink това руло,и се получи много свеж десерт,с парченца сини сливи и ароматна круша.

Този линк, за който питаш, се взема като сложиш курсива на мишката върху малката картинка,наподобяваща листи,която предхожда всеки нов пост,започващ с "Re:Ти какво сготви....".Стои отляво на този надпис.Цъкваш в/у него с десен бутон,после копираш Link location.Нататък знаеш как.

# 148
  • Мнения: 320
pure elixir, благодаря ти   bouquet, разбрах и за двете и за тортата и за линка  Hug

# 149
  • При елфите ...
  • Мнения: 2 175
От мен руло "Стефани"



Кокосовият кухен на Лабрекс

Общи условия

Активация на акаунт