Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 838
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Една рецепта от мен:

Продукти:
1кг  мариновани пилежки бутчета/може и крилца/
1кг картофи
1кг извара/овкусена със сол,олио.черен пипер и магданоз/
10 червени чушки
3 глави червен лук
1 кисело мляко

Приготвяне:

Гювеч/6-7л/ най-отдолу нареждате бутчетата,нарязания на лунички лук,след това нарязаните на по-големи купчета картофи.
Пълните чушките с изварата и ги редите върху картофите.
Разбивате киселото мляко с щипка сол и заливате отгоре като течноста покрива само картофите,чушките са на сухо.

Печете във фурната около 1ч.

Имате 2 манджи в един съд.
Приятен апетит!   chef

# 316
  • София
     Markrit, в обикновена месарница го мернах, съвсем случайно, за друго влязох. Досега не бях виждала никъде!Влязох за заек, бях се навила най-накрая да купя, но заек нямаше, а видях бутчето.Не можах да му устоя.Дано намериш и ти!

# 317

Madla, харесах си козуначето ти, много апетитно изглежда! Heart Eyes  bouquet

А, и mari_eta , курдисала един, та хептен да има да преглъщам!  bouquet

Един разкошен и много любим ябълков сладкиш от Шула Модан, който отдавна не бях правила.  

# 318
     Markrit, в обикновена месарница го мернах, съвсем случайно, за друго влязох. Досега не бях виждала никъде!Влязох за заек, бях се навила най-накрая да купя, но заек нямаше, а видях бутчето.Не можах да му устоя.Дано намериш и ти!
Оххх дано . Cry Heart Eyes

# 319
Аз днес основно се "гавря" с храната, както казват разни хора  Laughing

Закуска пуканки от амарант  и овесени ядки с разгневен банан

И отново любимите ни пълнозърнести крекери със зехтин, този път в крокодилска форма

# 320
  • София
Тези са от мен за днес по рецепта на labrex  bouquet
http://iankapanova.snimka.bg/arts/medovik-za-1-chas-po-razlichen … n.536574.20857499

# 321
# 322
  • сред люляците
lina kaz , много интересно кремче. Чакам и аз да ми донесат тиква, че много ми се хапва нещо, но не съм решила точно какво.
labrex , и аз имам ябълков сладкиш, но по-различен Mr. Green
3xi , ммм, лазаняяяя....
marabu, не съм правила такива шишчета, но ще опитам Peace
mari_eta , ти направо ме срази. Козунакът ми е много слабо място...

Аз днес вечеря още нямам и идея нямам каква ще бъде, обаче си имам един прекрасен  Сладкиш с ябълки и шоколад

# 323
  • ГОре на черешата...
Линаказ, страхотен крем...впрочем досега ти бях "на гости", доста неща си заплюх Whistling...
Илрай, сега и ти с този сладкиш Crazy, аха-аха да посегна към козунака, но няма, за утре е Naughty. Да те "досразя" - вътре е с локум и сушени кайсии Flutter.

Ние вечеряхме вече, че децата прегладняха - пица и мусака има, но не ми се снимат баналности...сега и една питка втасва, но и тя ще остане неснимана, че е за из път.
Няма да ни има няколко дни, да не ме мислите, на моренце отиваме Mr. Green...

# 324
  • сред люляците
Илрай, сега и ти с този сладкиш Crazy, аха-аха да посегна към козунака, но няма, за утре е Naughty. Да те "досразя" - вътре е с локум и сушени кайсии Flutter.

Ние вечеряхме вече, че децата прегладняха - пица и мусака има, но не ми се снимат баналности...сега и една питка втасва, но и тя ще остане неснимана, че е за из път.
Няма да ни има няколко дни, да не ме мислите, на моренце отиваме Mr. Green...

Това си е удар под кръста...   bouquet Да си изкарате много добре там, където ще ходите!

# 325
  • ГОре на черешата...
 Hug
Благодаря!

# 326
  • Варна
Момичета страхотни сте! newsm51
Направо ми прималява от разнообразието,идеите,красотите и вкусотиите ви.
Една седмица бяхме на сандвичи,салати,мезета и само ви чета и въздишам!
Илрай чудесен сладкиш  и питка
Лабрех прекрасни и вкусни неща
Лина,Умбра,Мадла,Анелия,Снежинка,Тутулина,Росонера,Верабел,Елица,Мартинче,Суха мащерка,Марабу,ЗХ,Находка,Тина,Камерън,Вилия,Дедидеската,Вив,Петя,Ану много красиви и разнообразни неща сте представили
Пепи,Гуинет,Мари ета,Вени,Леля Ог,Тайна,Вивиян прекрасно
То всичко е вкусна приказка  newsm51
За днес рибка,картофки,козунак  с локум и стафиди по рецептата на Пина ,баничка със спанак и сирене на Лоис и тутманика на Аелис "Невена"

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 20:35 от megansg

# 327
  • Brussels
Здравейте, неуморни кулинарки!  bouquet
Нашата вечеря се състоеше от разни мезенца:  Simple Smile
Рибен пастет

Дип с лук

Топъл дип със сирена

Дип от смокини и козе сирене

# 328
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета!
 nadeto_sp, това , което си показала, си е висш пилотаж в кулинарията. Поздравления!
Много вкусно е било и у Лабрекс, megansg,  ilrai78, lina kaz,
anelia_zlatanova, Madla
  bouquet      
viara.an, при теб и много,  и хубаво! Peace
Venetta твоето е направо тиквена феерия Simple Smile!
megansg, майсторка си на тестените печива! Peace
Аз днес си спомних колко често пеп-4о правеше и хвалеше пилешките дробчета по японски и се захванах с тях. Е, наистина е вкусно! При все , че в нашето семейство не сме големи фенове на субпродуктите! Благодаря за страхотната рецепта! Ето го и менюто ни

Салата от печен патладжан и рукола                                                                                 Пълнени чушки                                                             Пилешки дробчета и крилца по японски

рецептата е от сп. Good food - много, много вкусна

# 329
Добър вечер, момичета  Simple Smile
Видях няколко козунака, много обичам  Heart Eyes И ябълкови сладкиши... Heart Eyes

бутер охлювчетата на пеп-4о   bouquet

спагети по рецепта на Линдита   bouquet Прибавих и манатарки.

кокоски

сладки с овесени ядки

Приятни почивни дни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт