Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
   Anuck  Peace, мерак ми беше да пробвам, след като го гледах в едно кулинарно предаване.Стана вкусно!

# 301
labrex, благодаря! Наистина е вкусен и лесен. Аз добавих ванилия и локум. Мислех днес за закуска да е, но свърши още снощи.

# 302
  • Стара Загора
labrex   bouquet Много благодаря

# 303
  • София
Здравейте, аз преди няколко дни се регистрирах тук и не успях да се представя, но се обърках из темите. Страхотни ястия!!
А ето и моите от последните дни:
салата от краставици

бутерки със сирене и яйца

руладини

пастицио

и козунак

# 304
Охх много готвите и все хубави неща, текат ми лиги, курка ми стомаха, а аз горката съм на диета.
Не ми се снима не ми се готви, но имам хорица в къщи дет гладни не стоят та насила го правя.
И мразя мъжа си затова че ако ще и всеки ден по един вол да изяжда не му се лепи а аззз  Crossing Arms
Та за него една пица оня ден и вчера свинско със сметана и гъби дето и днес ще си яде.

Следя ви постоянно, за събота и неделя си набелязах вкусотии за готвене.
Лек ден и в същия дух продължавайте.

# 305
От мен - Турски Пиде-та, Вечерята за днес (позната, но и много вкусна) и Френска ябълкова тарта (French Apple Tart).
Ох, изчетох първите 10 страници, но поради засиленото слюноотделяне и стъргане в стомаха, се предвавам да търся рецептата по-нататък и направо ще си питам. Искам пидетатааааа. Баща ми ги обожава и ходим в един турски ресторант само заради тях, ще е супер ако ги направя.

# 306
Здравейте, аз преди няколко дни се регистрирах тук и не успях да се представя, но се обърках из темите. Страхотни ястия!!
А ето и моите от последните дни:

пастицио

Може ли да споделиш за тази вкусотия рецептата!!!

# 307
Ох, изчетох първите 10 страници, но поради засиленото слюноотделяне и стъргане в стомаха, се предвавам да търся рецептата по-нататък и направо ще си питам. Искам пидетатааааа. Баща ми ги обожава и ходим в един турски ресторант само заради тях, ще е супер ако ги направя.

Заповядай, snejinka. Рецептата имам от турската тема, но и преди няколко месеца (labrex знае, може и тя да допълни с нещо) се беше отворила подобна тема за пидетата. Моите пидета тук са по небрежни (ако мога така да се изразя) - направих си тестото, но отгоре си сложих по желание каквото имах. Иначе съм ги правила и като лодки, и само със сирене. Вкъщи от както взех да ги прави си умират за тях, особено и когато са със сос отгоре от кисело мляко и чесън.

Продукти:  За тестото: 1/2 ч.ч. прясно мляко, 1 ч.ч. вода, 3 гр. мая, 1 ч.л. захар, 1 ч.л. сол, 2 с.л. олио, брашно, колкото поеме

За пълнежа: телешка кайма, чушлета (люти), печен червен пипер, малко кашкавал, яйце, магданоз, лук

Приготвяне: Тестото се замесва и се оставя малко да втаса. Оформят се ръце в елипсовидна форма, върху нея се слага приготвената преди това смес от задушената каймата, лук и останалите продукти. Пидето се притиска от двата края, за да придобие формата на лодка. Печете с загрята фурна. Поднася се със сос от кисело мляко и чесън или заквасена сметана.

Аз иначе днес я карам малко мързеливо в кухнята. Приготвих само едни Сандвичи "Слопи Джо" (Sloopy Joe). В събота и неделя ще готвя повече.  Grinning

# 308
Благодаря, rossonera  Grinning

# 309
  • ГОре на черешата...
Вив-мив, чудесн ти е жирафът, радавм се, че ви е харесал Hug!
Луча, страхотен какс Peace, а така ми се прияде тиква...
Мадла, чудесно представяне  bouquet!
Аелис, бих хапнала ябълков пай, и от пицата на Анелия Златанова, и от сандвичите на Росонера Crazy...и да взема да се махам, че Whistling....

Козунак:

# 310
  • София
Радвам се, че ви е харесало моето представяне.  Simple Smile Simple Smile  Saaa то линка за рецептата на пастициото
http://www.receptite.com/recepta.php?r=11629

# 311
Радвам се, че ви е харесало моето представяне.  Simple Smile Simple Smile  Saaa то линка за рецептата на пастициото
http://www.receptite.com/recepta.php?r=11629

Благодаря!У нас Лазанята е на почит,а това наподобява и ще се пробва задължително!  bouquet

# 312
    Момичета, прекрасни творения на кулинарното изкуство сте приготвили!Всички, без изключения! newsm10 smile3501

Aз днес направих нещо, за което си мечтая от две години!Ще ме извините за кривата снимка, но внука искаше да го снима!

Свинско бутче от бебе-прасенце  Embarassed! Жал ми беше, но не можах да устоя!

Тайна , откъде се сдоби с него ?? Heart Eyes Confused Sad

# 313
# 314
  • Русе/София
Адмирации за всички дами.  bouquetНевероятни сте.  chefНа новодошлите-добре сте дошли. PeaceЛазаня Приятен уикенд.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт