Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Тайната, това бейби бутче изглежда невероятно. Потекоха милигите!  Grinning
Мариета, не мога да се окротя. Правя струвам и се готвя. Обаче лошо стана, че почнах и да сънувам храна. За това ето една салатка Гръцка панзанела

# 286
Освен бонбоните ,днес си хапнахме питка със спанак и зелен лук и салата.

# 287
  • забравих си мисълта...
По това време изобщо не е за влизане тук, момичета. Невероятни сте, много е вкусно.   bouquet

Утре ще идва майстора, да режи дърветата в градината и аз реших, да направя нещо типично българско.

Баница с тиква.  A ето и тиквата, собствено производство от градината на дъщеря ми.

Баница с яйца и сирене.

Баница с локум и орехи. Полях с прясно мляко + захар + ванилия, докато беше топла. Получи се нещо невероятно.

Но невероятните неща свършват бързо, та утре ще се наложи, да направя нещо друго за майстора.

# 288
М-м-м-м, питка със спанак и тиквеник   newsm10

Pety, Venetta, много апетитно !!!

# 289
леле,тука наистина трябва да не се задържам,че нали съм уж на диета Blush

от мен скромно,скромно Патладжан с  магданоз и чесън/промишлено количество/,за да има в хладилника,когато ни се прииска патладжанена разядка Laughing

# 290
  • При елфите ...
Venetta, великолепно меню!   bouquet

Pety, как точно правиш плънката на питката със спанак?

Ригатони "Болонезе" с фикс

Кремче с цедено кисело мляко

# 291
  • Благоевград
Страхотни неща сте приготвили, ще мина през всяка една от вас да си взема по нещо  Laughing
Вечерята:

# 292
Салата .

и още една ...

Супа топчета .

Сандвичи .

Яйца с майонезен сос .

Капама в тесто .

Пица .

Картофена яхния с пушен джолан .

Кюфтенца .

Пиле с ориз.

Спагети .

Пилешко с гарнитура.

Сладкиш с майонеза и плодове .

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 00:56 от viara.an

# 293
Вяра Ан би ли споделила какъв е този пушен джолан?

# 294
Опитах се да намеря рецептата за жирафа, но не успях. Може ли да постнете линк, моля?  Embarassed Hug
Заповядай
http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=28983&sid=9 … 629a361d0f#p28983

# 295
Човек не може да е на диета и да влиза тук! Невероятни кулинарни изкушения ни предлагате. И аз да се включа скромно с Много вкусен кекс на paraskeva

и варена тиква, а на заден план картофи със сирене - огретен

# 296
  • Пазарджик/Лондон
Страхотни предложения видях Hug.

От мен Ябълков пай, отново Embarassed:

И Тутманик без втасване :

# 297
  • Далечният изток
Леле, момичета, невероятно вкусно е тук. Браво на всички, просто сте вълшебници!  Hug
Срам, не срам, ще взема да си пусна няколко снимки от последните дни. Нямам никакви претенции нито да съм кулинар, нито да съм фотограф, за което моля да ме извините.  Embarassed

Картофена крем-супа:                        пълнени пиперки с яйце и извара:

ябълкови понички:                               кекс с ябълки и круши:

# 298
  • Стара Загора
Поздравления за всички момичета, приготвили страхотните вкуснотии, които виждам на последните страници.  bouquet  bouquet  bouquet

От мен пълнен карфиол, още в тавичката, по рецепта на Лабрекс- благодаря!   bouquet

Моля те пусни рецептата.

# 299
Поздравления за всички момичета, приготвили страхотните вкуснотии, които виждам на последните страници.  bouquet  bouquet  bouquet
От мен пълнен карфиол, още в тавичката, по рецепта на Лабрекс- благодаря!   bouquet

Mitonela, разкошно изглежда!  chef  bouquet Пък и като знам колко е вкусно и колко го обичам.............Други планове имах за днес..... Rolling Eyes

Моля те пусни рецептата.

вилия, заповядай - пълнен карфиолbouquet

lu4a, много ме изкушаваш с тоя кекс, страхотно изглежда. Отдавна му се каня и май ще го направя скоро, след като видях и твоя.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт