Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 74-та тема

• 145 753
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • сред люляците
Ох, как съм гладна... защо ли влязох сега в тая тема newsm78 #Crazy

Снощи правих Пълнен патладжан. Получи се много вкусно така. Мъж много го хареса и после ме обвиняваше, че преял.

# 556
  • Някъде на път....
Ох, как съм гладна... защо ли влязох сега в тая тема newsm78 #Crazy

Снощи правих Пълнен патладжан. .............
Е как няма да се получи....Мммм! СтраШотен е!  Hug

# 557
  • Бургас
-Картофки по рецептата на Жак Пепен

Може ли рецептата,моля!  Praynig Praynig Praynig
Изглеждат божествено! Браво!
Обожавам картофки под всякаква форма!

# 558
ilrai78 , Патладжана изглежда страхотно. Моят мъж отдавна ме тормози да му сготвя пълнен патладжан и сега като видях твята снимка - реших - ще ги правя. После ще докладвам!  chef

# 559
Илианка, чуден е патладжана  Peace

при нас закуска тостери

Следват Скумрия "Ропотамо"

Солена риба

# 560
  • София

Отново е супер вкусно тук!
Селма, хвърли ме в оркестъра с този кекс с тиквички!!!!!!!!!
Сега ще трябва да се изпробва!
Илрай, патладжана  ти е направо фантастичен! Отдавна ме карат да го сготвя, а аз се подмотвам......... Май ме зарази с твочта рецепта!
Днес само една шкембе чорба съм направила....

и отново, за пореден път кифличките на Лабрекс   bouquet  ( малко ги позабравих във фурната.....)

Весел ден на всички кулинарки!

# 561
-Картофки по рецептата на Жак Пепен

Може ли рецептата,моля!  Praynig Praynig Praynig
Изглеждат божествено! Браво!
Обожавам картофки под всякаква форма!

Готово,радвам се ,че са ти харесали...станаха наистина много добре,само аз вместо градински чай,сложих копър... WinkКолко пъти съм се мъчила да постигна този ефект на картофките и все нещо не е било както трябва,НО по тази рецепта станаха превъзходни. Peace
Картофки с чесън и градински чай

Продукти:
2 картофа/аз сложих повече и от там увеличих останалите неща Peace/
50 гр масло
1 глава чесън
градински чай
зехтин, сол, пипер

Приготвяне:

Слагаме в тиганче малко зехтин и парче масло. Добавяме и нарязаните на големи кубчета картофи. Трябват им 7-8 минути, преди да се зачервят и станат крехки.
3-4 минути преди да ги махнем от огъня, добавяме чесън, а непосредствено преди да ги махнем – малко масло и градински чай.

# 562
Здравейте момичета и момчета.Редовно чета темичката ви,но не смея да пиша(или не дай боже да пускам снимки),че като гледам вашите вкуснотии направо ме е срам от моите аматьорски манджи.Искам само да ви поздравя за творенията,а ако някой може да ми каже някаква рецепта с каймица,да разнообразя малко,ама нещо лесно като за човек левичар Embarassed.
Ето тук можеш да си избереш нещо. Peace И снимай,и показвай,не бой се,тук всеки е добре дошъл. Hug

Деликате,от няколко дни се каня да ти похваля тутманика! Peace
Илрай,много апетитно патладжанче,и как добре изпъква на този тъмен поднос,чудесна снимка!

# 563
Елексирче,благодаря Hug
Пепика,Венета,невероятни сте!  bouquet
beniii,супичката ти е  Crazy

# 564
  • варна
Невероятни сте, аз винаги докарвам гозбите откъм красота...ама все не намирам време за засукани такива.

# 565
  • Бургас
merydit   bouquet  bouquet  bouquet

# 566
  • София
Какви невероятни вкусотии сте наготвили!!!
Pinki, благодаря за рецептата за канелените охлювчета

# 567
  • Далечният изток
Леле, момичета и момчета, ще ми замине диетата по дяволите, какво ми трябваше да идвам в тая тема?!  ooooh! Много, много вкусно тук!  Hug
Няколко снимки от мен, от последните дни:
баница

пилешка супа, панирани воденички

кремче "Милена" от днес, да не остана назад...  Heart Eyes Благодаря за рецептата на Аелис.   bouquet

# 568
  • на втория етаж
  Здравейте,всички неуморни кулинарки и КУЛИНАРИ !!! Laughing
Аз известно време не съм се отчитала тук,но ви следя редовно и черпя вдъхновение от чудесните ви ястия и десерти!  bouquet
 Днес трябваше да се справя набързо с обяда и се получи ето това,даже не знам как да го нарека - затворена пица,калцоне или може би солен пирог,със саламче,доматки и кашкавал,от серията "бързо и лесно":

а за десерт имаме от шоколадовите топчета с овесени ядки:

Хубава вечер! Peace

# 569

В тая тема става опасно да се влиза! Peace Заплесвам се да гледам, всичко ми се прияжда, е, не.........Как пък не намеря едно нещо, дето да си кажа, че го нещЪ! ooooh!
Страхотни вкусотийки показвате, момичета и момчета! Heart Eyes  bouquet  chef

У нас пилешка супа, чесново пиле в доматен сос с печени чушки и медена тортичка.

Общи условия

Активация на акаунт