ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 6

• 17 016
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • КиТ
Плами, хубав аватар! И поздравления за Фелипе, виках му да изпревари тоя ония, ама много не слуша. Да му издърпаш ушите  Wink

Мерси Grinning,ща му дърпам естествено,много са забатачи за тоя Хулкенберг ooooh! Crossing Arms,можеше да го мини много са люля там  Mr. Green

Анелка,представяш ли си цяла година ще я гледаме с него Mr. Green Joy Joy Joy Joy,от една страна ми се иска tooth tooth tooth tooth tooth,ама от друга ща стане трикратен Rolling Eyes Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Синеоч нИ съ нерви виж и Николка я тръшнахме  Mr. Green Peace

# 136
абе има една арна Русокоска, ама незнам чия е  Embarassed Изабел Рейс  Embarassed Embarassed Rolling Eyes

и хубава и стилна   bouquet

# 137
  • Варна
Уитмарш не обвинява Уебър
Уебър смята, че е спрял почти напълно

p.p. Райс е приятелката на Глок. НИ ма кефи, менИ специално  Mr. Green

# 138
И аз много я харесвам Изабел.

# 139
  • Варна
И аз много я харесвам Изабел.
вие двете със Синеоч не се броите, пристрастни сте  Crazy

# 140
  • София
Аааааааааа, ще ме прощавате ама обещание за цяла година не съм давала - време не съм уточнила  Joy

Обаче който остане втори тази година, ще му е много тежко - подозирам, че разликите ще са минимални, както 2007 и 2008...

На мен гаджето на Глок ми харесва, само малко и е издадена горната челюст, ама не е лоша. Кака ти Ракел понякога ми харесва, понякога не мога да я гледам...Джесика и тя така (мъж ми е размислил - била пък грозна сега  ooooh!).

Обаче много ми стана мъчно за Луис, когато беше спрял и го даваха в гръб, а пред него имаше застанал фотограф, като лешояд кръжеше да прави снимки - знам че това им е работата, ама на Луис сигурно сълзи са му текли в това време  Cry

# 141
Ланаааа, кажи на мъж ти от мен, че е Пич, с главно П. Моя няма кво да го питам, той веднага ще каже, че е Корейските авиолинии  Joy Joy Joy Joy той на дръпнатите така им вика...виж русокоските са друга работа  Wink

# 142
  • КиТ
Изабел добре(хубаве е мацката!),ама ако може без Глок  Twisted Evil #2gunfire #2gunfire #2gunfire Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Ланааааа,тогава цял месец,ща го държиш Mr. Green,няма за 1 ден я Joy Joy Joy Joy Joy

# 143
Плами кво му е на Тимо Глок, симпатяга е.

# 144
  • КиТ

Явно ни си гледала внимателно 2008 Бразилия(дето ни успя да устои още един завой Twisted Evil),а и днес колко бави колоната напомни ми колко много гу мразя Twisted Evil #2gunfire

# 145
  • Варна
Ecclestone admits doubts about Korea  Thinking
ако не се проведе състезанието може да обърка сметките на много хора  Crazy Но пък други ще бъдат много облагодетелствани  Mr. Green

п.п. за съжаление Хамилтън, ще трябва да премине и през такива трудности. Не винаги успяваш, когато рискуваш.  

# 146

Явно ни си гледала внимателно 2008 Бразилия(дето ни успя да устои още един завой Twisted Evil),а и днес колко бави колоната напомни ми колко много гу мразя Twisted Evil #2gunfire

пфууу пък ти....1. не съм гледала тогава 2. аз говоря за външност, не за караччество.

# 147
  • КиТ
2. аз говоря за външност, не за караччество.

Ааааа...Еми,долу горе не е пръв красавец Thinking Mr. Green

# 148
2. аз говоря за външност, не за караччество.

Ааааа...Еми,долу горе не е пръв красавец Thinking Mr. Green

е не е ама става  Mr. Green Laughing

# 149
Ставал бил Глок  Crazy Синеочке - пияна ли си ?

Сега по повод инцидента - за мен вина има Уебър - той в типичния си стил затвори траекторията на Хам за излизане от завоя при положение , че последния реално вече го беше изпреварил  Naughty
Не казвам да си отстъпва позицията , ама понеже излиза име на Хамилтън като катострофаджия и сега всичко ще му се припише на него .
Не е така . И сега , както и за Турция съм 100 % убедена , че Уебър можеше да избегне удара , но не го направи . Просто е заслепен и не го виня .
Но медала винаги има две страни .
Сори .
Не ги харесвам и двамата , но определено смятам , че Уебър причини доста неприятности този сезон .

Общи условия

Активация на акаунт