ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 6

• 17 004
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
ясноооо трябват ни танкове в Маковете, щото тия лимонади и фирарита много им е здрава тенекията  Mr. Green

За мен Уебър се бори много за това 3то място. И сблъсъка с Хам не беше никак лек, добре, че е здрав болида. Но също много силно състезание и трудно. Заслужи си и мястото и точките  Wink

# 121
И понеже се заговорихме за жени, коя предпочитате - тази или тази?

на първата и с.п.ла няма да си хвърля.....сори за израза, ама.....Николчето просто е класИ пред дръпнатата.

Joy Joy Joy
Ейййй, направете състезанието честно. Сложете и на двете хубави снимки.

Много доволна отивам да си свърша някоя домакинска работа, че съм бетер мъжете като има Формула 1...   hahaha

Уебър си направи хубаво състезание, с бързи реакции и борба...

# 122
  • КиТ
Класаирането на пилотите:
1   Mark Webber           202
2   Fernando Alonso   191
3   Lewis Hamilton           182
4   Sebastian Vettel   181
5   Jenson Button           177
6   Felipe Massa           125
7   Nico Rosberg           122
8   Robert Kubica           114
9   Adrian Sutil             49
10   Michael Schumacher     46

Mr. Green

Първите пет си остават с шансове...

Туй права си 6-тия много изостава Crossing Arms ,па може и чудо да стане Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

Анели,трябва да са замислите верно Thinking Mr. Green

п.п Вижте къв аватар турнах Sunglasses Joy Joy Joy Joy

# 123
Честито на победителя . Заслужи си го .
Браво и на малкия за второто място  Hug Притискаше го до края ...
Синеоч - какво ти пречат РБ в това състезание ? Бътън така или иначе спа там на четвъртото място  Simple Smile

После ще пиша какво мисля аз за катастрофата ...

# 124
  • София
Честито на всички фенове на Нандо и на тези подкрепящи Ферари!

Поздравления и за Фетел - страшно ме изнерви!  Grinning   bouquet

И мен, но поздравления! Страхотно темпо, не го изпусна за минутка. Тъкмо се бях поуспокоила и последните обиколки пак ми вдигнаха кръвното (рискувам забрана за гледане на състезанията  Joy)
Уебър - много късмет и добро решение в крайна сметка. На мен инцидента с Хам ми прилича на този от Турция между него и Себ, повече отколкото на този с маса от Монца.

И най-атрактивния пилот днес - Кубица! Адски ме радва както неговото, така и представянето на Рено. Искрено се надявам догодина да имат силна кола!

Сега не мога да с есетя за нищо друго...а много страшно изглеждаше запалването на Ковалайнен  Shocked Опитвам се да си обясня защо не влезе в питлейна, вместо да остава на пистата  newsm78

И пак newsm68 newsm68 newsm68 (ако на някой му попадне снимка на Нандо с полятата с вода глава, да я пусне - обмислям нов аватар  Joy)

ПП 9 нови отговора  Shocked

ППП
И понеже се заговорихме за жени, коя предпочитате - тази или тази?
Взимам очилата на Никол, без да се разправяме! Иначе сериозно - Никито като че ли е по-хубава, ама пък е и доста напудрена обикновено, докато Джесика е по-естествена, но и по-безлична. Ама и двете хващат окото Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 17:33 от Lana

# 125
Пипииии всеки път има инциденти с тях, ей затова ми пречат. Crossing Arms

# 126
Коментарът ми эза състезанието-
Нандо блестящ.Чудесно каране Sunglasses Sunglassesи заслужена победа.
Фетелчо ме държа в напрежение до края.Имаше шанс да е първи ,но не го използва. Sunglasses Sunglasses
Уебър имаше много добра стратегия,но за щастие не спечели.Много ми хареса моментът в който изкара Хамилтън от състезанието.
Хамилтънотпадна и тогава отидох на седмото небе от щастие.
Бътън-обичайното за него безлично състезание,аз не му обърнах никакво внимание. Stop
Общо взето интересно състезание,като предишните.
Айде спирам да пиша,че съм в еуфория от страхотнота победа.
п.п.Плами,честит аватар.

# 127
С Пипинка веднъж да сме на едно мнение Simple Smile

# 128
  • Варна
Странно беше решението на Кова да невлезне в бокса, за мен той реши, че е по-опасно сред хора и техника, ама където и да спреше си беше опасно  Thinking. Добре, че го угасиха навреме, а и той добре, че излезе навреме самия Кова  Confused  

Да бе, забравих Кубица - също много добро състезание  Peace

Относно Джиджовица или Николинка, .... абе и двете си имат чар. Ама аз съм за Николинка  Mr. Green

# 129
Както казах Кралят на нощта се върна  newsm44
В целия си блясък.
Странно беше решението на Кова да невлезне в бокса, за мен той реши, че е по-опасно сред хора и техника, ама където и да спреше си беше опасно  Thinking. Добре, че го угасиха навреме, а и той добре, че излезе навреме самия Кова  Confused 

Да бе, забравих Кубица - също много добро състезание  Peace

Относно Джиджовица или Николинка, .... абе и двете си имат чар. Ама аз съм за Николинка  Mr. Green

Според мен Ковалайнен трябваше да влезе в бокса,но по-важното е,че е невредим.
Аз па са радвам на моя борец Party Party Party Party Party  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-14 позиции,можеше и 13 ама Кубица с новите гуми летеше,а Дино с гуми на по 50 обиколки,не успя да го спре Mr. Green
Забравих да го спомена,14 позиции напред е удивително за Сингапур,браво. Crazy

# 130
Защо Хейки не влезе в питлейна обясни Майк Гаскойн - не е искал да спре там, защото е имало много хора и е било рисковано. Затова е търсил най-близкия пост на комисари. Справи се спокойно и с разум! Браво!

Радвам се и за Уебър. Както споделих и преди, ако не дай боже Алонсо не успее за титлата тази година, спечелването й от Марк или Дженс би могло да ме утеши частично.

Кубица също заслужава адмирации, както и на Плами борчето!

От Никол и Джесика по-симпатична ми е Ракел.  Wink  Излъчването на Никол ми е твърде агресивно. Джесика ми допада повече. И като двойка Дженс с Джесика ми стоят по-добре от Хам с кака си.

The Dark Knight rides a red horse! Peace

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 18:34 от Спаска

# 131
Защо Хейки не влезе в питлейна обясни Майк Гаскойн - не е искал да спре там, защото е имало много хора и е било рисковано. Затва е търисл най-близкия пост на комисари. Справи се спокойно и с разум! Браво!

Радвам се и за Уебър. Както споделихи преди, ако не дай боже Алносо не успее за титлата тази година, спечелването й от Марк или Дженс би могло да ме утеши частично.

От Никол и Джесика по-симпатична ми е Ракел.  Wink  Излъчването на Никол ми е твърде агресивно. Джесика ми допада повече. И като двойка Дженс с Джесика ми стоят по-добре от Хам с кака си.

The Dark Knight rides a red horse! Peace
Надявам се Нандо да има още 4 такива снимки. Praynig Praynig Praynig
п.п.Може ли някой да пусне класирането,че аз не мога да го намеря. Cry

# 132
айде за фенките  Whistling Whistling Whistling Whistling

ся що ме дразните с дръпнатата не мога да разбера  ooooh! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 133
  • София
Dark Knight много ме кефи...ама много  Heart Eyes

Плами, хубав аватар! И поздравления за Фелипе, виках му да изпревари тоя ония, ама много не слуша. Да му издърпаш ушите  Wink

Ето снимка на Никол, която е също толкова кофти като тази на Джесика.

# 134
  • Варна
 Joy
Лана, ша слагаш ми са види, мойто предложение за аватар  Joy

п.п. и сиЦки да престанат да дразнят Синеоч  newsm66, кака Николинка е най-арната у бокса  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт