90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №112

• 30 298
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Поля_от_слънчогледи да си ни жива и здрава и много свалени кг. ти пожелавам  Hug  bouquet

# 661
  • Асеновград
Поля от слънчогледи Честит рожден ден! Много здраве, много слънце над главата ти, щастие в сърцето ти и навсякъде да срещаш отворени врати! Весело празнуване!
P.S. Не си остаряла с една година, а си помъдряла   bouquet

# 662
  • София
Поля_от_слънчогледи, честит Рожден Ден! Hug  bouquetДа си много здрава,много усмихната и много обичана!
Аз,след един прегрешителен плодов ден онзи ден,днес съм бобова:
з - не успях да се включа
о - леща със зелева салата
в - картофена салата
След като видях снимките на Глория се амбицирах отново.Че кантарът иначе хич не ме амбицира,затова и прегрешавам,да му се невиди!Браво Глори, чудесни резултати имате с мъжа ти!Да са живи и здрави и резултатите от вашата любов!  bouquet

# 663
  • София
Поля, ЧРД! Да си много щастлива, много обичана и много много здрава!

В крайна сметка обядът се оказа от свинско със зеле и 2 резена кашкавал  Simple Smile

# 664
Поля_от_слънчогледи   newsm59 newsm67 Пожелавам ти много здраве и всичко най-добро  Hug

Аз днес съм на варива
З- ябълка и чай
О- ориз със зеленчуци+салата
В- половината от обяда

Днес ми е 14 ден ( първи цикъл )  от диетата и сутринта се мерих , свалила съм до момента 3 кг и по 1-2-3 см от всички мерки , дано сваля още толкова до края на цикъла  Praynig 

# 665
Поля_от_слънчогледи   - аз, като успешно приключила режима, ще се възползвам изцяло от почерпката.  Laughing
Честит рожден ден, пожелавам ти да си жива и здрава, много, много, щастлива, сбъдване на всичките ти мечти и отваряне на все нови и нови врати по пътя на живота ти. Весело изкарване на рождения ден.  newsm51  love001  smile3525

krisena - Благодаря ти за милите пожелания, пожелавам на теб и на цялото ти семейство, много, здраве, щастие и късмет. А с режима съм сигурна, че ще се справиш успешно. Гледайки ти линийка , не мисля, че имаш кой знае колко за сваляне. Просто не приемай режима, като диета и повярвай ми, дните ще изминат неусетноnewsm10

# 666
Поля, ЧРД! Да си много щастлива, много обичана и много много здрава!

В крайна сметка обядът се оказа от свинско със зеле и 2 резена кашкавал  Simple Smile

Нана, чета ти поздрава и накрая вместо здрава прочетох и два резена кашкавал! Joy Викам то бива глад, ама чак толкоз! Joy

Слънчогледке, честит рожден ден!Да си ни жива и здрава!Това е за теб!

# 667
  • София
Харизано, нЕкой ден ще ме умориш със сигурност  hahaha

# 668
С два резена кашкавал в устата! Joy

# 669
  • София
С два резена кашкавал в устата! Joy

И буркан с лютеница  Joy

# 670
Значи се готви за покушение в почивката, че не ти е режимна много комбинацията! Laughing

# 671
  • София
Честит Рожден Ден Поля много здраве,щастие и постигане на желаните резултати от диетата и най важно задържането им!  bouquet
Днес бобов,кантара затвърди 64
З-ябълка,О-ориз  В-същото и тиквички на скара.
Единия и ми е отит и ноще беше кошмарна,утрешния първи градински ден се отлага.Цяла нощ не съм спала.

# 672
  • Сливен
Честит Рожден Ден, Поля от слънчогледи! Бъди щастлива и обичана и неусетно постигане на поставената цел!

# 673
Честит рожден ден, Поля от слънчогледи! Здраве и много, много щастие!
Днес съм на плодове. Досега - 1 банан, 3-4 сушени каисии, малко сурови ядки микс и 1 литър вода! Кантарът все така не мърда, но аз съм тъпа и упорита!

# 674
  • Сливен
Хари, тя тази лютеничка кога точно може да се хапва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт