Мислим вече имена и за мъж и за мома! Януари'11, Тема 10

• 28 138
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
И аз усещам бебето много ниско, ама толкова ниско, че имам чувството, че всеки момент ще се покаже  Laughing И аз си мисля, че ми подритва пикочния мехур, защото изведнъж ми се припишква, след това спира, и усещам бебето да мърда.  Laughing Вчера споделих с докторката, че го усещам ниско, тя каза, че точно където трябва да рита си рита- и че вероятно ми се създава такова усещане , защото бебето е дъгообразно- т.е. от дясната страна му е главата, от лявата краката- не го знам как се върти това бебче и какво прави, ама не спира, а по прегледи си е все в тая поза  Grinning

# 376
Inka- една мама от декеврийките ми каза,че пълзенето спомагало за обръщането на бебето. Вече пробвах една =2 обиколки,ама то не било лесно. Embarassed

А защо трябва да се обръща?  261uu

Как ще родим иначе? Нали трябва главичката му да е надолу за да родим нормално.
Аз доколкото знам, това си става от само себе си. Природата си знае работата! Така или иначе може до последния момент детето да е било с главата надолу и последните дни преди раждането да се обърне с краката.

# 377
  • София
Моята бебка на последните три - четири прегледа беше все главично разположена и то главичката и беше ниско долу  Flutter надявам се така да си остане до края... Иначе като рита я усещам навсякъде и с ръчички и крачета, често ми рита или удря червата и пикучния мехур  Hug

Бебешондел
  Hug страхотна количка!!! Много е хубава, със здраве да си я ползвате!!!  Надявам се и ние другата седмица да вземем количка, тогава ще кача снимки в албумчето  Party

# 378
BebEshOnDeL количката е много хитра и доста изгодно е излязла за такъв тип Simple Smile Честито и със здраве да си я ползвате Hug

От немския еbay ли е купувана, защото напоследък и аз се ровя много в него?
От Английски, най-вече защото има много посредници с които мога да правя различни врътки  Mr. Green

Да вземеш да ни светнеш какви врътки и с кой правиш  Laughing

Laughing Ами примерно количката имаше вариант единствено за взимане от адрес, ама аз няма какк да отида да си я взема, та един от превозвач се съгласи да я вземат вместо мен, така успях да си я взема на много добра цена.Принципно посредниците могат и да плащат вместо вас, но излиза по-скъпо  Peace

Честит рожден ден на Нощни очи! Много лщбов и щастие и едно сладурско бебче януари Simple Smile))

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 09:37 от BebEshOnDeL

# 379
  • Пловдив
Еления, внася се здравна осигуровка за сметка на работодателя. За периодите на временна неработоспособност поради болест, бременност и майчинство 4.8% върху МОД за самоосигуряващи се лица 420 лв, т.е 20.16 лв. месечно.

# 380
Добро утро дами!

Честит рожден ден на Нощни Очи, много здраве, щастие, любов, успехи, а най-сладкия подарък януари месец  Simple Smile

# 381
  • София
Нощни очи  Hug честит рожден ден мила!!! Пожелавам ти всяка твоя мечта да бъде реалност! Heart Eyes

# 382
Здравейте момичета не съм влизала отдавна.
Честит Рожден Ден Нощни очи! Желаят ти много любов, здраве и щастие и едно здраво бебе на финала.
И ние сме ниско долу седалищтно и голямо ритане пада, пошото от това ритане, че уретерите започнаха да ме болят и моите ходения по мъките продължават. Малко остана докрая трябва да удържа. Сега пък бъбреците се обадиха аз си имам пясък по принцип, но сега матката притиска десния бъбрек и той задържа леко урина. Според светилата уролози и гинеколози било нормално от бременноста. Успокоиха ме , че с нарастване на беба нещата ще се задълбочават. Няма как ще стискаме зъби и ще се борим.

# 383
Честит Рожден Ден, Нощни очи! Желая ти многооо здраве и живот и здраве едно сладко и пухкаво бебче януари!
Момичета, благодаря за съветите. Но аз мисля, че и при мен са бъбреците. Мен също ме боли опашката и по-нагоре от двете страни, дори повече от ляво. Мисля днес да отскоча до един гинеколог, който е дежурен да ме погледне за всеки случай и ако каже, че всичко е ок още в понеделник яе отида на уролог. Иначе вчера ми изследваха урина и беше добре, но пък при уриниране ми е едно такова.... некомфортно и имам чувството, че все не мога да се изпикая докрай. Даже не мога да го обясня като хората  Simple Smile
Бебешондел, количката е наистина страхотна. Ние още не сме избрали и аз събирам мнения.
Иначе и аз бебчето го усещам ниско долу, но незнам коя част от тялото му е там. Последно беше главично разположено , но то до към 32, 33 г.с. постоянно се върти, така че....Понякога имам чувството ще рита точно върху пикучния ми мехур.
После ще мина да се отчета. Желая ви хубав ден!

# 384
Добро утро и от нас!Минавам само да ви поздравя и изчезвам ,че трябва да изчистя в къщи ,че замивам за Варна в понеделник и не мога да оставя ужаса който е в момента! newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes
Нощни очи честит рожден ден!!!! newsm59 newsm38Много здраве,семейно щастие,късмет и януари да гушкаш малко сладко бебче!

# 385
  • Бургас
Честит рожден ден на Нощни очи! smile3525
Всичко най-хубаво и януари да гушкаш здраво и хубаво бебоче! newsm32
 nbirthday  party023 Tada Gift

# 386
  • Пловдив
Нощни очи честит празник и от мен!  bouquet

# 387
  • ул. "Мечтание"
Момичета, благодаря за прекрасните пожелания!  Hug

Една виртуална почерпка от мен:

# 388
  • Варна
Нощни очи, честит рожден ден!!! Пожелавам ти да си много щастлива, всичките ти мечти да се сбъднат и едно здраво бебе, което само да те радва. А, и готини подаръци да получиш  Hug Hug

# 389
  • София
Нощни очи и от мен Честит Рожден Ден!
Много, много щастие, любов и здраве!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт