125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 326
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
солей, ние освен чаршаф и спално чувалче, ползваме и такъв протектор: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51fVemkbfaL._SL500_AA300_.jpg, че малечка връща страшно много мляко докато спи и ми писна да пера чаршафи  Tired

# 136
Ами започна лятото и тя спеше по боди, евентуално, краката преметнати с лека памучна пелена. Казвам евентуално, защото не обича нищо по нея. Иначе купих чувалче памучно и по- голямо(широко) без ръкави. Като се усуче (почват да се въртят през нощта много) и се събужда.

# 137
Солей , вратата беше заключена, дори и резенцето сложено. Какво и да е

# 138
Благодаря за пожеланията дами.

Калин спи само по боди. Опитвам се да го завивам, но дори и спящ усеща и започва едно ритане, докато не махне каквото има. От вчера е и с панталонче ( пробвах с цяло боди, но такъв панаир ми спретна и не спря да реве докато не махнах бодито), че се отказах.

# 139
Титина, честит рожден ден!

# 140
  • usa
титина, честит рожден ден! много здраве и късмет!

боби е разкошен! ако агентката беше сложила още една негова снимка, можеше и да ми се прииска четвърто... мерси, агенте, че не я сложи  Wink!

mvk, и даниел ми ги спретваше такива. след като веднъж ми го доведоха по тъмно минувачи, инсталирахме верига на височина, която той не стигаше.

happy banned book week! блажка пропусна да ни напомни тази година и за малко да пропуснем... вземете от библиотеката една, две или повече книжки, които някой е решил, че са опасни за мисълта.

# 141
титина, честито! здраве и късмет   bouquet

агент, чудни снимки! бубка, да ти е жив и здрав, пу-пу!

# 142
А, не, Бубка, Борис ми обра точките! Laughing Не съм виждала по-кръгъл и сладък бонбон скоро! Чудно дете!

Искам да помоля скъпите ми Clairette и Solley, както и victoria, Juturna, както и който още иска, да ми прати бележка със снимки на бебешоците си, когато пожелаят и имат време - майките, не бебешоците! Не съм виждала нито Алек, нито Алекс, нито Клои, нито Лили! Моля, плийййз Flutter Мерси, благодаря! Heart Eyes

# 143
Джут, точно тия неща гледах и се чудех заслужава ли си, ама май в някои случаи - да.
МВК, цункай го Плами от мен!  Hug
Джи, страхотен аватар!  Mr. Green

Пак имам въпрос: Някой връщал ли е стока в Котско без касова бележка? Биде изхвърлена от благоверния.  ooooh! Въобще да се пробвам ли? Стор кредит ме устройва също, ако се навият.

# 144
  • САЩ
Честит рожден ден и тук на Титина!   bouquet

Боби е страшен сладур!

По въпроса на Солей, Алекс спи със спален чувал откакто се е родил та до ден днешен. Само купувам по големия размер и съм много доволна. Върти се много и така съм спокойна че винаги е завит. Лятото отдолу е с пижама с къс крачол и ръкав, зимата с дълъг. Също така все още спи в криб и докато се събира там ще е. Дори преградата не съм махнала, че и така трудно заспива и не ми се иска и да може и да слиза.

# 145
Солей мисля, че няма да имаш проблем. Ще скенират продукта и ще излезе веднага кога е купено, а ако е на карта (не кеш) още по- добре, тъй като имат и името! Всички покупки са и в мембър шип акаунта ти!

МВК заключвай вратата, че страшно така!

# 146
МВК, много страшно това! Нашата умница също вече се научи да отваря външната врата, та в момента търся някакво устройство, с което да не може да се справи... До резето все още не достига, но ако продължи да расте с тези темпове, до шест месеца ще е достатъчно висока, ако стъпи на столчето си. Не ми се мисли.

Солей, въртеливите бебета с нищо не мож ги покри, номерът е да ги облечеш достатъчно. При нас номерът с чувалите не мина, на пижами сме и май така й е достатъчно топло. В хладно време спи върху одеало вместо чаршаф.

# 147
Чавето за сега уж не е врътливо... Ще го пробвам с едно чувалче. Лени, тия Калоо много красиви, бре. Поръчах.  Flutter Дай други марки с красиви бебешки стоки, плс.  Hug
Ванх, мерси за обяснението.   bouquet С карта е платено, не знаех, че се виждат покупките в акаунта.

# 148
Солей, големия ми спеше завит с олекотена завивка и се научи от малък да си я придърпва, ако му е студено.
Малкия не понася нищо по себе си. Има един летен чувал без ръкави и един зимен от полар с ръкави.
Обиколници никога не съм ползвала, защото събират прах , на големия кошарата му беше с мрежа - решетките винаги съм ги асоциирала със затвор.
Малкия ми е в сгъваема кошара с цип, който седи отворен откъм моята страна на спалнята. Така имам пряк досег до него, без да е в моето легло.

МВК, наистина звучи страшно. Единственото, което ми хрумва на прима виста е някаква преграда от сорта.

# 149
Атти,така е,"лошото" е че не само детето, и ние така сме тренирани,и аз почти не знам какво да се правя у нас посред бял ден. Но си е бачкане биг тайм това,да не говорим че взех да виждам и разни неща из къщата дето са за смяна/ремонт..
*
някой има ли опит с добър болногледач/агенция в София? Моля драснете ми на лични ако ли да,не мога да намеря нищо читаво из нета..мерси!

Общи условия

Активация на акаунт