125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 353
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Ники, права си. Мъжът ми казва, че в момента, в който затворя вратата зад себе си той спира. Малки маймунки  Grinning. Определено съм уморена и както казва атт- сутрин сякаш валяк ме е газил. Той се сърди дори когато не съм обърната към него. Търси ме с ръчички без да отваря очи, ако не ме докосне- пак реване... Ще опитам, дано успея  Confused. С дъщеря ми не съм имала проблем изобщо. Слагах в кревата, гасях лампата и това е.

# 166
Тина ЧРД!!
Едира, тези прегради се научи да ги прескача когато беше на една година и половина, сега е почти на 4
Взех си урока, сега пускам алармата, а само е бутнал вратата лекичко и се чува "the front door is open", дано скоро не се научи къде е копчето, да се спре звъка и все пак на 18 октомври тъгва на детска градина
И все пак за този човек става дума  Laughing

http://mariyavk.snimka.bg/sports/plami.537650
parola 6306
Аууу  Embarassed МВК, незнаех, че е толкова голям, но пък е сладур и половина. Да ти е жив и здрав  Heart Eyes

# 167
някой има ли опит с добър болногледач/агенция в София? Моля драснете ми на лични ако ли да,не мога да намеря нищо читаво из нета..мерси!

Анет, пиша ти на мейла.

# 168
  • САЩ
Честит рожден ден Тина! Жива и здрава и весело прекарване на деня!   bouquet

Аз чистя ....  Tired

# 169
Тина, честит  рожден ден, да си жива и здрава  bouquet
Анет, таквоз дете като мойто как го оправяш, не искам след 1 година да ми кажат , че е хиперактивен, да му отворят досие и да започне да пие хапчета да се съсредоточаване, просто няма да стане. Знам си детето , знам + и -

# 170
Благодаря за пожеланията, момичета! Бъдете здрави и вие! Наздраве!

# 171
  • У дома
Честит Рожден Ден на Тина и Титина!!! Живи и здрави и приятно изкарване на хубавия празник.

MVK, много е пораснал Плами. Слагай резе нависоко.

Бубка, голяма кукла си имаш вкъщи!

Това със спането при мама да не е момчешки синдром? Моят син до към 8-9 год възраст спеше в мойта стая.

# 172
Тина, честит празник! Все така свежа!  newsm67

# 173
Това със спането при мама да не е момчешки синдром?

не е Laughing , от 3-месечен спи в самостоятелни легло и стая(iзключения само като е болен, ваканция и подобни)

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:04 от benson10

# 174
Tina,jiva здрава и наздраве обратно с 8те литра вода к изпивам дневно
*
Мерси на издумалите за болногледачи,още ако някой се сети ще съм мерси
*
МВК,това са сериозни диагнози,абсол.несериозно е да обсъждаме тук,ако имаш някакви притеснения обаче бих посъветвала да потърсиш читави специалисти..
*
ни м ни ф спи при мама,там само тате може,децата много дишат..ставам си като поп,етажи катеря,кърмя,дондуря,но леглото ни е 1 от много малкото неприкосновени места в дома

# 175
Въпрос: имам спомен, че някой правеше обяд в кутия тип бенто за учениците си и сте пускали линкове за подходящи кутии, менюта и прочие. Много ще съм благодарна, ако пак пуснете тази информация, че нямам време да преровя старите теми.   Blush

# 176
Ех, Тинке, не можахме Ноли да го напаснем да се роди на твоята дата, а колко опитвахме  Wink
Здрава и честита да си, да се мръщиш по-малко, че ще ти излязат бръчки. Пусни една снимка да те видим много ли си остаряла от последния път като те видяхме  Hug

# 177
Тине, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива.

Въпрос Някой в Ню- Йорк може ли да ми даде съвет за консултация с адвокат по жилищни въпроси. Съседът ни забрани да свирим на пиано. Искам да ми кажат какви са ни правата.

# 178
Тинче, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

# 179
Тине, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива.

Въпрос Някой в Ню- Йорк може ли да ми даде съвет за консултация с адвокат по жилищни въпроси. Съседът ни забрани да свирим на пиано. Искам да ми кажат какви са ни правата.

Цоне, аз не знам адвокат, но на този сайт има изброени места, където можеш да потърсиш съвет безплатно. Има и инфо шийтс с права. http://lawhelp.org/NY/StateChannelResults.cfm/County/New%20York% … lID/2/bAllState/0

Общи условия

Активация на акаунт