125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, дами! kaffeetrmker_2
Честит рожден ден на ТинаХрис!  newsm59 Да си здрава, усмихната и много обичана!  Hug

# 151
Добро утро  Flowers Bouquet
ЧРД ТинаХрис! Здрава, щастлива и обичана да си! hbdtu
Солей ние също ползвахме памучно чувалче до към 8-9тия месец като от долу с цяло боди памучно, на леглото протектор и отгоре чаршав с ластик както и обиколниците още ги държим Peace

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 15:45 от Мимето*

# 152
Едира, тези прегради се научи да ги прескача когато беше на една година и половина, сега е почти на 4
Взех си урока, сега пускам алармата, а само е бутнал вратата лекичко и се чува "the front door is open", дано скоро не се научи къде е копчето, да се спре звъка и все пак на 18 октомври тъгва на детска градина
И все пак за този човек става дума  Laughing

http://mariyavk.snimka.bg/sports/plami.537650
parola 6306

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 16:19 от MVK

# 153
МВК  ... отивай в Таргет,Уолмарт и купи  ето тези  http://www.babypro.com/door-knob-covers-package-of-2.aspx

Тина.ЧРД,много здраве

# 154
Titina и ТинаХрис, честит ви рожден ден! Да сте живи и здрави( и семействата ви), другото е на второ място!

Вики, Калин ги махаше тези като беше на 3 от вратите...Аз не можех да ги махна! Simple Smile
Нашето решение беше да сложим резе ( или верига, в зависимост от вратата) толкова високо, че той да не може да го стигне дори и със стол.

Анет, не мога да помогна по въпроса за болногледаческата агенция, но ще разпитам и ако чуя нещо ще пиша!

MVK уж казаха, че не е, но адски боли, аз и втори път го прецаках ( хукнах да мия банята) и сега съм пак в хоризонтално положение. Като знам купищата работа дето ме чакат само седя и се изнервям...ама каквото това.

# 155
  • Чикаго / София
Само на бързо се вясвам, че време не ми остава напоследък дори да чета!

Тина, Честит Рожден Ден и тук! да си здрава, най -важното! И много спокойствие и късмет! И да те слушат мъжете в къщи!     bouquet

Титина, Честит Рожден Ден и на теб! Здраве и късмет ти пожелавам!    bouquet

# 156
Тандур..много гадно с кръста и аз съм имала проблеми,чукам на дърво  скоро не се е случвало  но е много болезнено наистина .Мен хиропрактор ме оправя ,болката минава поне на 50% веднагически.

Титина..и на теб ЧРД ,всичко най-хубаво  bouquet

Солей...девойката още не ми е писала,....чакам

# 157
Вики, аз ходя вече втора седмица при chiropractor , оправи ме донякъде, но аз го прецаках пак и сега определено не съм добре още.  Cry

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 16:53 от Tandoori

# 158
Тина, Честит Рожден Ден!

Титина, честито и на теб!

Бубс, Бобката е едно от най-красивите бебета/деца, които съм виждала! Heart Eyes
---
Чувалче никога не съм купувала, но моето май е единственото, което не обича нищо да го спъва в краката. Само от пижамите със стъпала памучни и в студено време от флийс(з), в най- студеното с флиис и боди с дълъг ръкав отдолу. Одеало/завивка за първи път в леглото на 18 месеца.

МВК, ужас, подобен случай четох за 3 годишно дръпнало през нощта само да си купува бонбони, за това ми е важен криб до 4 и единственият ни плюс на скърцащите стълби Simple Smile Освен високи резета...ама пък какъв сладур е Heart Eyes

анисофт, добре дошла!

# 159
Много дълъг стана другият пост та пак аз Simple Smile

миз, то ясно за рейтингите, че са са само ориентировъчни, особено пък за хай скуул, които покриват големи площи и всякакви нейбърхуудс. Просто се шокирах, защото мъжа ми и приятелите му завършили там, не са изключение за оправили се в живота, в сравнение с останалите ученици.

Тандури, зарежи тази чистота за известно време Simple Smile Скорошно оправяне!

# 160
Честит празник Тина. Жива и здрава   bouquet

# 161
Честит Рожден Ден на ТинаХрис! Много здраве и сбъднати мечти!

Анет ние сме използвали услугите на частни лица ( пълен провал, даже не искам да си спомням) и на частен дом за възрастни хора ( където наистина се грижеха перфектно). Ако те интересува ще ти пратя координатите на лични. Има и фирма, която осигурява болногледачи, но за тях само съм чувала.

# 162
Тине ЧРД!!!  newsm59 Много здрава и щастлива   bouquet

Тандурка да се оправяш бързо, че тази болка е просто ужасна! Зарежи чистотата наистина!!!

Бенс забравих да поздравя ЕйДжей  за безпроблемното отказване от биберона. Браво на момчето, така ще стане и с тоалетната, ще видиш  Hug

МВК верига или високо резе май ще е най- добре! Пламко е златничък пу- пу!!!

Тук още е топло, но и аз трябва да поръчам чувалче, тъй като и моя син завит не стои. Мисля да започна да го слагам в криба да спи, но дали ще проработи не знам. Сега е трагедия, ако стана до Т през нощта (не реве- дере се). В момента в който се върна и ме види- заспива  Crazy. Сутрин е драма също... Научил е всяко мое движение и като ме види облечена, обута се започва чудото... сърцето ме боли. Представям си, какво им е на мамите, които ги оставят на дейкеар... съчувствам искрено!

# 163
Честит Рожден Ден Тина!!!Бъди жива и здрава!!!  bouquet

# 164
Ванхорн, трагедията в раздялата сутрин е главно при нас. Така си мисля. Децата се залисват с играчки и минава.

Джи, Солей, знам, че вие пращахте коледни картички за домовете в Бг. Новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527370.0

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:31 от Niki1

Общи условия

Активация на акаунт