125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 378
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Оо,здравейте.
За 20 минутно свирене на пиано чак драми да се правят..явно съседа ви не става.Гръмнете го.
Това Кооп ми звучи като : Живея си у дома,но по чужди правила.

Изтривам въпроса за дипломите.Мерси

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 16:33 от Madame vient de se connecter

# 196
Добро утро дами   bouquet
Ние снощи ходихме на концерт на Слави беше страхотно танцувах, пях даже и поревах  Mr. Green докато се приберем и станало 12, тази сутрин дремя още на компютъра и силно кафенце не ми действа, май трябва да го повторя Joy

# 197
Добро ви утро!

При нас вали, голям кеф ми е, тия жеги в повечко ми дойдоха тази година.

С тия риколи вече...добре, че нямаме играчки на Фишър Прайс.
----
Някой може ли да ме светне в какви манджи мога да слагам сусам? Трябва да ям къде какво има с много, много желязо, хубаво си го купих, но не мога с лъжицата да го ям Simple Smile Идеи, плийз.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 21:16 от benson10

# 198
Бенсън можеш да си вземеш сусамова паста(тахини) и да разбъркаш с малко мед и да мажеш на филийка.Или да си правиш баба гануш,хумус или по една лъжица сутрин.
А иначе освен да си поръсваш сусам в салата или някакви питки да си правиш и тях да поръсваш друго не се сещам.

# 199
  • USA
Бенсън, аз слагам във всеки хляб сусам, но не знам дали купуваш хляб или си правиш вкъщи.

Ох, и аз се уплаших за рекола на Фишър Прайс, че имаме няколко неща + стола ни за хранене ooooh!. http://service.mattel.com/us/recall.asp

# 200
Бенс, според мен ръсиш на салати, стър фрай месо, сосове. Много китайски яденета имат сусам. А той е и вкусен, слагай си го в сириъл ако искаш.

# 201
Бенс, сусам с мед / малко мед+сусам и стават едни разкошни топченца Laughing/
Анет, аз не се притеснявам хич за Плами ,  ама що педагози има дето нямат дете и само котки отглеждат и раздават диагнози на килограм / приятелски , де/ Той нали работи миналата година с логопед, на що тестове ходихме  Shocked, що заплата на хора в офиси изкараме и що хартия се изписа, да му се назначи логопед. Най- добре проработи тактиката , спряхма за 3 месеца да говорим български в кущи и го записахме на детска градина.
Цоне, т'ва твоя съсед сърце няма ли?

# 202
Сусамът нестрит не се абзорбира. Минавай го през кафемелачка преди да ръсиш в храната.

# 203
Цоне, нали има време през деня в което може да вдигаш шум?
Говори с ОФ-то и им обясни.

# 204
Агент..мерси ,същото колело имаме у нас.Елла го кара 2 години,сега го пазим за Клои .Явно ще се обаждам на Фишър. ooooh!

анет
...мерси записах Елла

# 205
Ох, с тоя рикол. До сега съм проверявала продуктите- нямаме от риколваните ( харесвам тази марка и почти всичко ни е от тях).

Аз сусам слагам в хляба, като пека месо и на салати. Не знаех, че стрит не се абсорбира ( благодаря за инфото Hear Again).

# 206
Бенс аз много обичам сусам и като се сетя слагам винаги в салатата, а на хляба смлян!

Вики днес предаването на Опра ще е интересно много, ще гледам  Wink.

Взела съм си един ден и половина офф, че имам да върша 1000 неща!!!

# 207
Ох, с тоя рикол. До сега съм проверявала продуктите- нямаме от риколваните ( харесвам тази марка и почти всичко ни е от тях).

Аз сусам слагам в хляба, като пека месо и на салати. Не знаех, че стрит не се абсорбира ( благодаря за инфото Hear Again).

Не, не.. цял не се абзорбира. Трябва да го стриеш!

# 208
Да това имах предвид  Mr. Green

# 209
... можеш да си вземеш сусамова паста(тахини) и да разбъркаш с малко мед и да мажеш на филийка.Или да си правиш баба гануш,хумус или по една лъжица сутрин.
къде го държат? Хумус ядем много, знам го в хладилниците къде стои.

Хиър, предполагам, че ако го накисна в к. мляко за една нощ и после го дъвча, заедно със флакс сийдс, ще има същия ефект на стрития.

Общи условия

Активация на акаунт