125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 420
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Ники тахинито не го държат в хладилниците ,а по рафтовете.

# 211
Ники, в Хол Фудс е при меда и другите масла - бадемово, тиквени семки и т.н. На рафт, в буркан.

# 212
Фишер риколват но евала им правя,за под 2 минути си  поръчах кит който поправя проблема,всичко описано с картинки без да се луташ.

Флакс сийдс също не се абсорбира ако не е минало през мелачката.

# 213
Благодаря много на всички!  bouquet

Имаше и тахини, но прочетох, че има повече % желязо в обикновеният и за това го взех, ще си взема тахини, нямам кафелемачка. Тоя за салата ще остане и с мед.

Хиър, мерси за ценното инфо и аз не знаех.

Ники, в магазина където пазарувам е на рафтовете при международната/арабска храна, в метална кутия.

Мерси отново!

# 214
Бенс, не ти трябва кафемелачка. Разстели го на плота и го претрий със стъклена бутилка. Друг вариант е да го счукаш в хаванче, ако я имаш тая бг-реликва. Wink
Нестритият сусам, с извинение, излиза цял отзад.  Wink

# 215
Вижте на какъв бебешки матрак попаднах http://nooksleep.com/shop/products/pebble-mattress-lawn
Изглежда много примамлив (то аз искам такъв за мене де хехе ) обаче цената  ooooh!
Интересна и доста убеждаваща концепция .

# 216
Мерси Simple Smile
Вики, като се накисне флакс сийдс става мек и се дъвче много добре.
Хаванче съм виждала тук. Остава да се сетя къде Simple Smile

# 217
Ники, в Уилям Сонома видях оня ден хаванчета (каменни, медни и дървени), но не бяха от най-евтините. Сигурно има и алтернативи.

Вики, аз оня ден поръчах криб и матрак за Дребния и попаднах на тези матраци, които си пуснала, защото търсех задължително да не е с пружини. И на мен много ми грабнаха окото, но цената ми се видя доста.  Whistling Даже не се прежалих за техния протектор.  Grinning

# 218
Солей, мерси за идеята, имам хаванче, истинска реликва при това, от сватбата на баба ми  Simple Smile

Вики, много готин изглежда тоя матрак. Какво става с вашето местене?

# 219
Вики, то това май е само покривалото на матрака. Иначе цената му си я бива.
Аз за Калин взех мемори фоам и го нарязох за леглото му. Не че започна да използва леглото си, но реших че след като сега спи на нашето легло с мемориа фоам матрак така ще хареса и неговото.

# 220
Титина, нали трябва да спят на твърд матрак бебетата...  newsm78 Мемори фоам има свойството при продължителен допир с човешко тяло да се затопля и по този начин става мек и приема извивката на тялото. Мемори фоам матраци слагат примерно на болни в интензивно отделение, които не могат да се движат и понеже стандартните болнични легла са твърди, по-лесно става декубитус като се спи на тях, а с мф се избягва това, или поне се отлага във времето.
Така де, направи ми впечаление само.

И матрак и кавър е пебъла от на Вики линка.  Peace Комплектът е 550, само кавъра е 180.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 22:44 от Solley.

# 221
Отгоре, върху мемори фоама има пад-че против напикаване, при това доста дебеличко. И на нашето легло има такова( нали той ни го е окупирал). Първо го пробвах да спи на твърд матрак, дори и да спеше като го сложа и на секундата отваря големите очи. Като взехме това "матраче", ако е заспал и го сложа си спи нормално на него.

# 222
  • Boston, MA
Този матрак е метнат на витрината на нашата "зелена магазина" за играчки и бебешки неща, през който минаваме всеки ден - точно до на Дани градината е.  Rolling Eyes Аз обаче не разбирам какво му е преимуществото, за какво са тия подутини?

Любимото ми нещо оттам Тага колелото:
http://mbeans.com/all-terrain-strollers.html

Въздъх.

# 223
  • Boston, MA
Имало и Зиго колело:
http://store.myzigo.com/category_s/1.htm

# 224
Ба-ма, Бубс, не се посвени да ги покажеш...  Crazy Въздъх и аз с теб...  Laughing

Подутините: http://nooksleep.com/learn/faq#c1_q7

Общи условия

Активация на акаунт