125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 809
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • The QC to be!!!
Преди да си пратиш дипломата за приравняване, реши в кой университет искаш да учиш и тогава самият университет има лист с организациите които признава в приравняването на дипломи от други държави. Аз лично не съм срещала университет в щатите който да не признава WES, но това не означава, че няма такива.  Peace Повечето университети приемат агенции които са NACES членове, но може би не всички, особенно частните които са силно насочени към печалба.

# 361
Katita , dete завършило нгдек не го мисли,вероятно има добра идея какво и се прави и има знанията (ако иска да ми драсне ред,преди много години съм завършила,но Дух-ът си го знаем Laughing); 3 год и нея не бих и се тревожила,повечко подготовка иска 7кл.младеж по мое мнение..

# 362
Ако искаш да не си даваш много зор на работа,хвани се на държавна такава.
Ами,прав си е човека.Работи по 6 часа на ден и прави $100 000.

Мдааа, те всички са така  Mr. Green

Madameral, колко години се учи във Франция за бакалавър? Ако е три, трудно ще ти признаят дипломата без допълнителни кредити, мисля.  Peace

# 363
Не знам,честно казано,има различни стълбички,по които се катериш за висше.Правиха реформи в образов.система преди няколко години.
Преди бяха 2 базови + 3-та година бакалавър 1 + 4-та година бакалавър 2.
Сега обаче събраха 3та и 4та в една интензивна + няколко месеца стаж,за сметка на това мастъра го раздробиха на 2./или винаги е бил в 2 години? newsm78 /

# 364
Аз имах предвид твоята програма колко години е била според дипломата ти. Знам, че британските бакалавърски не ги признават тук за равни на американските, ако са тригодишни (а те май основно са такива). Това искам да кажа - американската бакалавърска програма е четиригодишна. Ако твоята по учебен план е била по-малко от четири години, е много вероятно да ти поискат допълнителни кредити, защото три години изглеждат недостатъчно.  Peace

# 365
дами, благодаря ви за пожеланията, много мило   bouquet  Hug

# 366

Ааа,да.Бъдещия свеки ме съветва - Ако искаш да не си даваш много зор на работа,хвани се на държавна такава.
Ами,прав си е човека.Работи по 6 часа на ден и прави $100 000.
kakво работи този човек? Не езле с това работно време.

GiftЧестио на рожденниците!
Да са здрави и усмихнати! Tada

# 367
Шефче някакво.

# 368
Madam, пуснах го през гугъл пак. Ето ти инфо  и от Уикипидия.

http://en.wikipedia.org/wiki/New_York_City_Teaching_Fellows

# 369
ля-ля-ля Flutter

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 03:09 от benson10

# 370
Бенс, имам предвид, че трите месеца (десет седмици, всъщност) лятна ваканция не са точно това, което изглеждат. Като се вземе предвид извънредната работа по време на учебната година и психическото натоварване, от което трябва да се възстанови учителят, това е нормално време офф. Което не се плаща, между другото. И по време на което учителите плащат сами за курсове и конференции, за да покрият изискванията за поддръжка на лиценза си, подготвят материали и учебни планове, тестват нови помагала, участват в срещи за подготовка на новата година и така нататък. Много учители всъщност и през лятото преподават под различни форми, защото началните заплати са в 30-те хиляди, а трябва да се живее и да се плаща за градина на децата. Ако беше в действителност толкова сладко, нямаше да има недостиг на учители.  Peace

# 371
Madam, пуснах го през гугъл пак. Ето ти инфо  и от Уикипидия.

http://en.wikipedia.org/wiki/New_York_City_Teaching_Fellows

Добро утро,мадамки.
Докато си спите,аз да драсна някой друг ред и да хващам пътищата.
Обичам есенните разходки във Фландрия.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1545247&l=9ce7e7f425&id=1539773899

Цоне,прочетох инфото.Благодаря.За даскалуване си трябва железен английски - писмен,орален.
Всъщност далеч съм от мастър/работа още,но е хубаво човек да бъде информиран предварително.

ЧаоЧао

# 372
  • The QC to be!!!
Мойте 2 цента за работата на учителите... никак не е лесна, никак, и все си мисля, че колкото и да им плащат все не е достатъчно. Добре, че голяма част от тях са 'идеалисти' и са в тази професия защото са я искали мн. силно. Има и учители които само 3 седмици в годината имат офф през лятото. Водят специалностни класове които имат само 4-5 седмици, но разбира се ръководителя не почива толкова.

Madameral изглежда мн. хубаво, но май не е съвсем още настъпила есента там  Thinking цветовете са си зеленички.

# 373
Честит рожден ден на Иван и Ноли,да са здрави и палави
Когато приравняваш диплома имали значение коя година си завършил?
Мечтана работа за мен - на всеки 2-3 години да печеля поуър бол Laughing Laughing

# 374

едно рамо на ianajar. От първата до последната дума. Всъщност заплатата е много под 30К.

Общи условия

Активация на акаунт