125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 364
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Биз нашите гледат БГ тв на този сайт който ти дадох качеството не е особенно добро но има всичко и на запис Peace разгледай го сайта, нетера и ние ползвахме преди но   от както не е фрии не ми се дават на куп вноски за 1, 2 години иначе там е по организирано по предавания и дати Wink

# 556
Мерси много Миме, ще го видя и него. Нетерра дават да платиш и за 1-3 месеца и аз това смятах да направя.

# 557
Биз..остави big love  значи  или на двд? Как е Марти,понаучи ли английски вече?

# 558
Biz по едно време много ни изхвърляше, както си гледаме и прекъсваше, но напоследък е по-добре. Другият недостатък е, че не можеш да гледаш от 2 места едновременно ( на 2 различни компютъра), преди можеше, но го промениха. В момента има някаква промоция май, погледни на сайта  Peace .

Аз пък не понасям американска телевизия  Rolling Eyes .

Лени, ей сега ще позачистя.

# 559

Аз съм много доволна, че я спряхме. Сега гледаме филми или шоута от Нетфликс. В момента сме на Мад Мен.

# 560
  • Boston, MA
Mad Men е прелест. Като нов филм всяка седмица. Толкова е изпипано и прекрасно.

# 561
Прясна-росна след концерт на Алис Купър(въобще не му личи възрастта,има енергия на 20 годишен!) и Роб Зомби снощи. Никакви забележки по организацията, въобще всички концертни на които съм била тук са били в пъти по-добре организирани от подобни мероприятия в България, за озвучаването да не говорим...
Като ви четох си припомних първия си 'голям' концерт - Пласибо, в НДК, трети ред в пит-а, а Браян се и разходи сред нас Heart Eyes Беше точно в деня, в който почина Джони Кеш, носеха траурни ленти....За мен половината емоция от живото изпълнение е да си в пит-а , и да споделяш емоциите си с тълпата, да те пекат яко прожекторите, дори и синините по ребърцата от загражденията Mr. Green.

А всъщност исках да питам, как да търся готови блатове за торта? Обсъждаше се преди време но не помня.

# 562
  • The QC to be!!!
А всъщност исках да питам, как да търся готови блатове за торта? Обсъждаше се преди време но не помня.
По принцип в Руски/Полски магазини винаги има, но не зн. там където сте има ли такива магазини  Thinking Trader Joe's също имат. В големите вериги хранителни съм срещала, но зависи от зареждането на магазина. Търсиш ги там където са окрасите за тортите, или във фризерите.  Ако ли не, бъркай от тези в кутийте, ся да не ме изядете, че имали химии в тях  Blush Друг вариант е lady's fingers или други подбни бисквити, Graham crackers стават също.  Peace

# 563
Неееее това не е истина просто,няма такова заглавие   Shocked  Crazy Crazy Crazy

...................

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 04:45 от victoria

# 564
  • The QC to be!!!
ммм...ммм...ммм не зн. да се смея ли, или  ooooh!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 23:00 от Baby*

# 565
Ако има почитатели на Татко Барба(с деца), в Н&М има тениски с дълъг ръкав с някои от барбароните, при момчешките това, не погледнах за момичета.

# 566
Вики, спрях всичко и съм много добре. Имам вече повече време и за книги и за филми, които са ми в списъка от години. Другите от вас, които с всичко това И тв гледате, не знам, как го правите, риспек'!

Бенс, мерси, големи почитатели сме!

# 567
  • Чикаго / София
Биз, ние гледахме нетера преди. Доволни сме.

И аз така.

Но да си призная от нетерата съм гледала предимно новини и то предимно докато готвя, лаптопа ми говори. Иначе време ей така да седна и да гледам ТВ, няма.

Неееее това не е истина просто,няма такова заглавие   Shocked  Crazy Crazy Crazy

Laughing Crazy ooooh! То и смешно и трагично!

# 568
Ако има почитатели на Татко Барба(с деца), в Н&М има тениски с дълъг ръкав с някои от барбароните, при момчешките това, не погледнах за момичета.

Има. Ще ги преслушам другата седмица, че сега ми  е нанагорно. Laughing

Биз, добър призив! Включва ли съкращенията? Laughing

Съжалявам, че отворих линка. Нищо лично. Laughing Българска преса и българска телевизия категорично отказвам да гледам, хеле пък "Стъклен дом" да ми губи времето. Не мож' ме убеди, че няма по-добър начин да си прекараш свободните минути. Mr. Green

Биз, пускай на баща ти БНТ. Има качени новините, ако толкова много му липсва България.

# 569
Тази мощна пернишка абревиатура заля фейса тези дни. На мен продължава да ми е като виц. Няма надежда за тази наша България (с много мъка го написах)...

Да живее ДВР-а!! Само така гледам по нещо. Чак да обичам американска телевизия, не бих казала. Но не заявявам крайно, че мразя.
"Стъклен дом" е не лош сериал. Има какво още да се желае, но ако питат мен, съм къде по-съгласна опит за  родна продукция да измести турския порой...

Общи условия

Активация на акаунт