Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Мони и какви действия са предприети?
Какви са мненията за Опра и нейните предавания?
Какви са мненията за образователната система и кризата в нея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Мони и какви действия са предприети?
-
Какви са мненията за Опра и нейните предавания?
-
Какви са мненията за образователната система и кризата в нея?
-
Какво е мнението на форума относно кризата в образованието и качеството на учителите?
-
Какво е мнението на форума за Опра и нейното влияние в медийния свят?
разгледай го сайта, нетера и ние ползвахме преди но от както не е фрии не ми се дават на куп вноски за 1, 2 години иначе там е по организирано по предавания и дати
Беше точно в деня, в който почина Джони Кеш, носеха траурни ленти....За мен половината емоция от живото изпълнение е да си в пит-а , и да споделяш емоциите си с тълпата, да те пекат яко прожекторите, дори и синините по ребърцата от загражденията
Trader Joe's също имат. В големите вериги хранителни съм срещала, но зависи от зареждането на магазина. Търсиш ги там където са окрасите за тортите, или във фризерите. Ако ли не, бъркай от тези в кутийте, ся да не ме изядете, че имали химии в тях
Друг вариант е lady's fingers или други подбни бисквити, Graham crackers стават също.