125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 363
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Цоне, Стъклен дом му липсва на човека, новините се четат.

Съкращения не знам дали включва, ако са грамотно направени сигурно  Laughing

# 571
Ама, как така без Ам. Тв?! Съндей найт футбол къде гледате  newsm78? А такива позитивни предавания като:"Дъ бигест лузър" и "шудънт би ълайв, ами " Амер. Айдъл"  Sunglasses.

# 572
  • usa

хм, може и да има нещо в това  newsm78. мерси за идеята!

Вие манерки нямате ли си бре?  Joy

ти какво? искаш майките активистки да ме надушат и да ме баннат от джима и изключат от бустър клуба ли??? въх, да не дава господ!

# 573
оххх добре че се обадихте и вие че вече наистина  започнах да се чувствам като аутсайдър с моите ТВ коментари Whistling.Ами гледа ми се ,обичам.С ДВРа   си спестявам куп време,реклами мразя и не гледам и най-вече гледам защото вечер съм сама,ММ работи и Твто ми прави компания така да се каже.Само че сега като започне стеди работа през деня как ще се нагласяме с това ТВ не знам.

Отивам да махам линка,Цонето е права,то да ти се  Sick
Само дето проблема ще си остане,представяте ли си децата които трябва да ходят там колко подигравки ще отнесат,а е толкова просто да се разменят местата на думите ,малоумници.

# 574
Стела, лонг тайм но с. Как си? Rolling Eyes

Ам.Тв не гледам. По цял ден телевизора е включен на новините по местния канал и майка ми се забавлява с прогнозата за вр.. Даже кабел нямаме.  В събота ще идват да ни включват руска тв, та майка ми ще намаже. По едно време съвсем съзнателно крадяхме кабел с кутия, но те нещо ги преинсталираха програмите и кутията не работи вече. Единственото ни забавление е комп.. Имаме три и един неработещ, събиращ прах в ъгъла на хола (как го казах, все едно живея в меншън Laughing). Абе, който е идвал у нас знае къде е компютърната зала-интернет кафето. Laughing

Чилийските миньори са спасени. Ура!

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 05:29 от Цонна

# 575
Стела, лонг тайм но с. Как си? Rolling Eyes

Е, как къде, пред телевизора! И сега пак, едното око е на лаптопа, другото на енимъл планет, мултитасквам (както се казва)   Mr. Green

# 576
Браво на теб! Party

# 577
Цоне, Стъклен дом му липсва на човека, новините се четат.

http://www.youtube.com/results?search_query=+%D0%A1%D1%82%D1%8A% … BE%D0%BC&aq=f

А така става ли? Laughing

Пиши му на петър87 да ги качва, като погледнах май ги няма качени всичките. Ами какво да ти кажа- да гледа старите и да преговаря. Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 05:41 от Цонна

# 578
A, Цонне, гледах последната серия вчера, ей на - http://www.youtube.com/watch?v=bh1j6hrixuU

# 579
Честит Първи Рожден Ден на сладкия Пресиан на Едира!!! Да е здрав и палав! Честито и на мама!!!  newsm59 newsm67 newsm38

# 580
Марлелич, извинявам се.  Laughing Спаси човека ти !

Пресиан да е жив и здрав и да радва родителите си. Честит рожден ден! Снимка да приложите. Laughing

Актьорите са добри като мен. Не, не мога да го гледам. Laughing

# 581
Разконспирирахте ме   Laughing
Днеска е двоен празник за нас. Втора годишнина от брака ни и рожден ден на малкото  Sunglasses
Черпя виртуално с домашно тирамису и за по-късно обещавам и снимки.  Hug
Цонна , Ван   bouquet

# 582
Знаех си, Цонне, ще спя спокойно.  Laughing
Ей тък между другото да кажа, че случайно (наистина случайно) имам един набор магнитнo-пластмасови руски букви (с Е оборотное, ЬI...), ако някой ги поиска, да знае, че prior tempore, potior iure  Mr. Green

ЧРД на порасналия човек! И на домашните му! Да го слушате, ей! Ама с това тирамису много ме разстроихте, много обичам.

# 583
Честит рожден ден на Пресиан, да расте здраво и щастливо дете.

В този Ютюб ужасно качеството. Аз го гледам от торенти (вкл и всички турски сериали ги има  Mr. Green )

Ако някой иска да гледа "Мисия Лондон", ще излезе на ДВД след 8 ноември.

# 584
Знаех си, Цонне, ще спя спокойно.  Laughing
Ей тък между другото да кажа, че случайно (наистина случайно) имам един набор магнитнo-пластмасови руски букви (с Е оборотное, ЬI...), ако някой ги поиска, да знае, че prior tempore, potior iure  Mr. Green

Сакам ги. Пращам ти адреЗа. Laughing Без майтап.

Общи условия

Активация на акаунт