125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 360
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Честит ден ден на Пресиян да е жив и здрав и много палав. Честит празник и на родители му  bouquet
Аз май нямам време нито за американска , нито за Бг телевизия, добре че се размърхадме из северните щати, че да оправдая петилетката Wink

# 586
Mnogo хич не разбирам аз ново Бг кино,от всичко к изледах в последната година (10ина+ диска с най-доброто издравани с в.Труд,примерно),изгледах с кеф само Светът на Троянов; всичко друго ми беше отвъд мъката,Дзифт и Изт.пиеси не успях да догледам въпреки 3кратните си опити. Мисия Лондон четох като излезе,не бях озарена по никой начин,макар много да харесвам/х Попов..

# 587
здравейте на всички
исках да ме добавите в списъка - Мериленд, с Томас на 02 Октомври 2006

и да попитам дали някой има примерен текст на декларация от родител, че разрешава на другия родител да излезне от УСА без него. преди имах, ама съм го затрила. не ми е трябвало, ама за всеки случай.

# 588
ЧРД на Пресиян да е здрав, щастлив и да расте много палав! bouquet
Едира честита ви годишнина! Да се обичате и слушате дълги години!  bouquet
Аз пък Стъклен дом както и Забранена любов и Господари на ефира гледам вечер ММ ги сваля от замундата Peace

# 589
  • Boston, MA
Жив и здрав Пресиан! Как хубаво е улучил и семейния празник.  Laughing Весело изкарване!

Здравей, Кичка!

На какво ДВД ще излиза Мисия Лондон, и аз четох книгата, забавна беше, ако не потресающа.  Grinning Бих гледала филма (кога ли ще се вредя, ама хайде).

# 590
Бубка т.к. продуцентите имат много запитвания, на 8 ноември започва разпространението на филма на ДВД. Може да се поръча от техния сайт.

# 591
  nbirthday на Пресиан!
Честита годишнина! Много щастливи години заедно да имате!

Бг. телевизия не гледам, само "стъклен дом" в тубата. Преди време пробвах за месец Нетерра и се отказах.
новините от бг. си чета в нета.

# 592
Гледах "Мисия Лондон" лятото в България, бяха го пуснали отново като заместител на световното за 5 лева. В Евросинема бяхме 6 човека.  Mr. Green
Обаче филма ми хареса, пак бих го гледала, а книгата я бях чела преди години. Ще ме прощава Ернестина Шинова, ама... не ме кефи.

Kichka, ето на прима виста - http://cruisediva.com/permission_ltr.htm Можеш да потърсиш други примери по ключови думи в нет-а.

И аз да си изплача болката, скъсаха ме киселини тази нощ, нещо кошмарно беше. Има ли лекарство, което мога да купя без рецепта, че Ранитидина ще свърши скоро? Само от пицата ще да беше.

# 593
Марлела ZANTAC 75 или 125 - това на мене ми помага. мерси за линка - ще погледна

# 594
 Мисля, че ранитидина е без рецепта, но не е ли тежка артилерия за киселини просто?
Ползвам разни Тумс  http://www.tums.com/

# 595
Марлела когато бях бременна с малкия ,доктора ми препоръча   TUMS за киселини.На мен ми помагаха.

# 596
ТУМС и РОЛЕИДС съсщо, ама аз имах толкова много като бях бременна, че не ми помагаха РОЛЕИДС. доктора каза че ЗАНТАК става

# 597
И аз ползвам

# 598
  • Boston, MA
Zantac e Ранитидин, едно и също е.

# 599
Zantac e Ранитидин, едно и също е.

А, за по- евтино може и дженерик на Уолгрийнс например.
По- тежката артилерия е Фамотидине и го има пак оувър дъ каунтър.
======================

Да добавя и Прайлосек, но никога не съм го ползвала- нямам отзиви!!!

Общи условия

Активация на акаунт