125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 351
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
ЧРД на Пресиян Simple Smile Щастливо детство му пожелавам Simple Smile

Много сте актуални с антиацидните  Grinning Благодарна!
(а някакви алтернативни методи?)

# 601

сода за хляб. Гнусно (много), но действа безотказно.
Чувала съм за газирана вода - при мен тц. Също за кракери (сух хляб) - пак тц при мен.

# 602
  • Boston, MA
То Тъмс е на практика алтернативно (но мноого гадно).  Laughing
ММ се кълне в Прайлосек, то дори заздравява малки ранички по хранопровода от киселини.

# 603
Агент - чай от мента винаги безотказно ми действа. Ако няма мента, лайка.

# 604

сода за хляб. Гнусно (много), но действа безотказно.
Чувала съм за газирана вода - при мен тц. Също за кракери (сух хляб) - пак тц при мен.

Ябълка, спрайт на глътки (от Бенс), кисело мляко по лъжичка- две (от тандури) и най- доброто ДЪВКА!!!

# 605
Киселини не знаех какво е докато не забременях. Сега имам дискомфорт често, не точно киселини, ами едно странно чувство на гадене на слънчевия сплит точно. А, да не забравям и газовете. Не обичам сода (газирана вода), но пия напоследък, и установявам, че при мен работи чудесно.
Ако обичате джинджър, помага много. Има едни бонбони, идеални за такива случаи. На мен са ми люти. Но пък чай от джинджър ми върши работа.
 О, насмалко да забравя, джинджър ейл също.

# 606
  • Boston, MA
Прясно мляко също, съм чувала.

# 607
Сода за хляб не пийте, моля ви. Химичната реакция в стомаха резултира в сол. Прайлосек е тежка артилерия и не е ясно как се отразява на плода. Не го пийте без лекарско наблюдение, защото той намалява секрецията на киселини в стомаха и пречи да се усвоява калцият + позволява всякакви гадни бактерии да се размножават.

Който има киселини редовно (без бременност де), особено пък с гадене, да ходи на доктор веднага, ерозията на хранопровода не е шега работа.

Хората се кълнат в най-различни храни, които спират киселините. Преди да започнете с кракери, мляко, банани и т.н., пробвайте дъвка или нещо за смучене. Дъвченето и смученето предизвикват производство на слюнка, която се стича в хранопровода и неутрализира киселините. Тъмс също за вариант, това е просто калций и неутрализира киселините.

Не яжте два-три часа преди сън. Нощните киселини са най-гадни.

# 608
Сега имам дискомфорт често, не точно киселини, ами едно странно чувство на гадене на слънчевия сплит точно.

Хммм, и при мен така. Нищо общо с киселини като усещане, обаче. Много странно.

За киселини нищо не ми е помагало. От седмия месец на бременността нататък спях седнала, защото умирах от болки нощем. Що джинджър изпих, що билкови чайове - ник`ъв резултат. На лекарствата им пуснах един гугъл и се отказах.

Подкрепям Хиър за нуждата от лекар, ако имате често киселини без бременност. Пораженията могат да са много тежки, не отлагайте.  Peace

# 609
Прайлосек е тежка артилерия

това е едно от лекарствата, които са силни за обикновени киселини и абсолютно безполезни за по-сериозни проблеми на храносмилателната система от същото естество.

Честит РОжденник на Едира!   bouquet

# 610
Даааам това кисилините са  гадория безподобна.Само като бременувам имам.... за щастие.

Сода за хляб  не пийте!
Чай от мента ме направи луда.
Кисело мляко също.
Всичко с Асид  беше огин.А така исках да ям цитруси и да пия сокове,ама  стисках страстите.

Тъмс горе-долу но макс доза,мисля че 4 наведнъж.
Спах повдигната иначе болкааааа.
И накрая да кажа че съчувствам.  Tired

# 611
Не изпитвам нужда да гледам бг тв, американска само филтрирана през ДВР. Поставила  съм си за цел за 24 часа да не съм за повече от 3 часа общо на компютър+тв.

миз, аз имам проблеми с желязото, но месо не ми се яде.

---
Честит рожден ден на Едирин син и честита годишнина!

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 05:05 от benson10

# 612
по капачка Узо. Опа!

# 613
O, супер сте, много благодаря! Аз дори не знаех, че тук има Ранитидин, имам един блистер от България за всеки случай. По принцип не страдам от киселини, дори по време на бременността ми се случи два пъти, но и двата пъти си мисля, че беше заради един тоник (пусто много ми се пиеше). Тази година в България ми се случи три поредни дни да страдам и си взех Ранитидин да имам. Тук определено забелязвам, че е от определени храни, но снощи...
Не яжте два-три часа преди сън. Нощните киселини са най-гадни.

в 12,00 вече прегладняла след вечеря, хапнах две парчета пица и си легнах, и в 3,30...

Пак да благодаря, пак сте много полезни както винаги!   bouquet

# 614

Студено прясно мляко - гадост безподобна  Sick, но при мен вършеше работа.

Общи условия

Активация на акаунт