125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • The QC to be!!!
Абсолютно правилно Бенс. И добре, че не си правила ин витро. Вероятността от увреждания на децата се увеличавала и домовете за сираци се пълнели, според нейната теория.

Приятен уикенд на всички  Simple Smile

представете си такива изказвания след като всички публикации и изследвания доказват, че няма увеличение на случайте с увреждания  ooooh!

Ох, Ники, остав ги... все повече и повече се убеждавам, че това хората сме едни такива същества които просто нямам думи да опиша колко сме ...  Confused айде, предпочитам да си прехапя езика. Дано на никой да не му се налага да ходи по този трънлив път, но само тези които сме минали по него можем да разберем за какво става на ?с  Tired Друг никой, никой не може да знае в действителност как е.  Cry
vanhorne мерси   bouquet

Агент-ке бременните жени имат много особенна ора както и феромони, току виж... и без да имаш на идея за флирт се окаже, че е така  Mr. Green И какво сега, няма се отказваш я  Laughing

Солей се скри нещо зад ъгъла  newsm78
Пък Норчи така и не се показа да каже как минава приспособяването  Thinking

# 646
Baby...и от мене  една  Hug
Преминах и аз през тръните в един момент от живота си ,разбирам ви!

Я някой да ми похвали бебешко покривало  за шопинг количка,плийс.Ползва ли някой въобще?

уууупс агент да не забравя,супер приятна почивка желая. Peace

# 647
Вики, имам едно неползвано, искаш ли да ти го пратя.

# 648
Baby* , прегръдки и от мен. Такива хора винаги е имало, и ще има. Но пък специално за теб имам една усмивка от едно ин-витро бебе:

# 649
  • usa
(обещала съм също така да не раждам на плажа и да не го кръщавам на най-секси келнера от хотела  Sunglasses току-що приятелка ми се обади да ми пожелае лек път и да ме предупреди да не флиртувам  Crazy аз!? в 7-ми месец!?! на тези години?!?  Crazy)

е на най-смотания келнер ли ще го кръстиш??? ни мой така! срамота! весело перкарване, агенте! и не прекалявай с маслинките, сигурна съм, че и те водят до нещо лошо...

чудна усмивка, титина! на човек му става едно такова нетърпеливо да разбере какво ли се крие зад нея Simple Smile. ах, какво ли ви чака надолу по пътя?

# 650
  • USA
Титина, страшен чаровник си отглеждаш.  Heart Eyes
Агент, приятно прекарване!

# 651
Титина,това мушмулче,твоето синче ли е?
Много сладко /искам и аз такова пък/  Crossing Arms

Миз ме хвърли в размисъл,бих заложила на усмивка след  'Hasta la vista,baby' /оо,yea/  Sunglasses

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 02:30 от Madameral

# 652
Дето вика Аталанта, в темата ни само хубави деца. Много е сладък Калин. Пу-пу. Laughing

Агент, весело на почивката. Laughing

# 653
лени...ауууу много  мило от твоя страна  Heart Eyes ,само че ми е неудобно тъй като си потенциална мама на 2ро и сигурно ще ти трябва за в бъдеще (то не че аз не мога да ти го изпратя обратно де  но все пак).
Метни един линк  все пак да видя горе долу какво е че ми дадоха едно и хич не ми върши работа,даже бих казала е ужасно неудобно .
Аз харесвам ето тези примерно щото са с подплънки  и най-вече има ластици : http://www.maternityandbabyshoppingmart.com/surishoppingcartcoverbalboababy.aspx

титина...безобразно сладък малкия Калин пу-пу  Heart Eyes

# 654
Вики, аз такова нещо не съм ползвала никога, бяха ми подарили за шауъра на Ноли, ама тези които показваш по-фенси изглеждат от моето  Laughing
ето да видиш все пак - http://www.cleanshopper.com/proddetail.php?prod=original-clean-shopper#, десен 'блу зуу' , много подходящ за млада дама  Flutter

Титина, да ви е жив и здрав, много сладък!

# 655
Титина страхотен е младежа...пу пу да не му е уроки.

Agent весело изкарване и от мен.

На мен как ми се е доходило на почивка...ама друг път Twisted Evil.Ако успея да се наспя все някога ще е все едно съм била на почивка.Да ви се оплача - мойто диване спи последния месец в нашето легло, че така ми е по-удобно с кърменето обаче таткото не се наспива грам и от снощи се опитваме да го слагаме в плеиярда до леглото.Е, да ама не...такова въртене и ръмжене пада и се развива ( аз все още го повивам с пелена), че ставам през 20 мин.Тази сутрин едва издържах да чуя майка ми, че става да и го дам, за да поспя и аз около час. SadДайте акъл - какво да го правя, че да не се върти толкова много.Някои ползвал ли е от тези чувалчета, които имат опцията да им се повиват ръчичките, че без нея не можем( много ръкомаха и се стряска сам).

Ето го и бандита да ни видите:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=5243843&l=d2ce782f06&id=643578728

Като гледам и Солеи се е загубила някъде по трасето... newsm78

# 656
Мики, много е сладък Ники и е пораснал много.
Ние така го приютихме Калин при нас и сега не мога да го върна в леглото му. Заел си е територии и не връща грам назад ( отчитам го като грешка). А и ние въобще не го завиваме.

Агентче весело изкарване.

Снощи бехме на ресторант, едва опазих посудата от Калин, опитва се даа стигне до всичко. А е любопитен като сврака.

# 657
Титина много сладко момче, пу-пу по бабешки да кажа Simple Smile

Агент, приятно.

# 658
Тези бебета много са пораснали, като че вчера се родиха!  Grinning Да са ви живи и здрави!

Който ще хвърля погледи на сервитьори, да хвърля, а после и снимки на чудесната почивка. Агент, много да ви е хубаво!

Ние утре летим (преносно). Ще гледаме Blue angels и The Snowbirds, надявам се на супер еър шоу.

И... 4-годишното у дома най-сериозно започва разказите си с думите "Когато бях малка...".  Mr. Green

# 659
Ах, че сладък Калин и одрал кожата на тати май?!

Агентче и от мен хубава ваканция, да починеш!

Мики Ники голяма сладост, а за спането акъл не мога да дам. Пепи спи още при нас и се кърмим нощно време. От седмица го слагам в неговия креват след 10 рм кърмене и спи там до полунощ. Това ни е рекорда  Laughing. Аз толкова съм свикнала да е до мен, че чак не мога да спя  Mr. Green

Забравих да гушна и Бенс  Hug

Вики аз мисля да си ушия такъв кавър. Сега едни пердета отивам да довърша  Wink

Общи условия

Активация на акаунт