Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Мони и какви действия са предприети?
Какви са мненията за Опра и нейните предавания?
Какви са мненията за образователната система и кризата в нея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Мони и какви действия са предприети?
-
Какви са мненията за Опра и нейните предавания?
-
Какви са мненията за образователната система и кризата в нея?
-
Какво е мнението на форума относно кризата в образованието и качеството на учителите?
-
Какво е мнението на форума за Опра и нейното влияние в медийния свят?
, сигурно ще си изкарате добре. 

В този форум има над 128 000 потребители. Всеки от тях си има своите болки и загуби в живота. Никой не може непрекъснато да се съобразява с всяка изписана от него дума да не засегне или нарани някой в някакъв си аспект. Потребителката явно има някакво мнение по разглеждания в другата тема въпрос и го е написала/добро, лошо не ми се коментира тук, ако искам да коментирам по темата ще влезна във въпросната тема и ще се изкажа/. Ако на някой му е неприятна личността зад този ник, нека не му отговаря на въпроса тук, не мисля че беше нужно да се изкарват нейни думи от някаква си тема, за нещо си в един от многото подфоруми. Ми то човек да го е страх да зададе въпрос вече някъде! Не знае от къде някой ще го изненада с негово мнение, което не му е харесало и ще му набие канчето.
толкова много е порастнал и е такъв чаровник. А усмивката е направо уникум. Голям сладур и все така да расте, а на вас д-то да ви е яко, че му се не знае какви ги замисля. Мн. благодаря за усмивката, мило ми стана доста
какъв е бузначо... пу, пу, Мики добре го храниш, само така.
За спането от 1вия ден е сложена във нейното легло и там си спи, е има моменти(като ходенето в БГ) спеше с нас, но тя си знае в къщи ли е си е в леглото
не мога още да си го простя как им разреших да и я бият тази ваксина точно тогава(трябваше да поотложа) но това е друга тема