125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 328
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Мики, ние ползваме едно такова, усмирителната риза се залепва с велкро за гърба, но може и без нея (вече сме без нея).

Ники, не се ядосвай - нали помниш, че форумската рецепта против проблеми със забременяването е "не го мисли и ще стане"  Tired

Марлела, много са готини Ангелите  Peace, сигурно ще си изкарате добре.

Титина, Калин каква дяволита усмивка има само  Grinning

Аз кърменето през нощта го прекарвам в ужасена полудрямка - хем ми заспива душата, хем ме е страх да не заспя и тя да остане в нашето легло и да падне/да я затрупа някое одеало/затисне някой родител. Не знам как хората спят в едно легло с бебето и то за по-лесно. Явно съм голяма невротичка Laughing

# 661

Калин и Ники са страхотни Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 01:36 от benson10

# 662
  • Чикаго / София
Titina, Калин е голямо сладурче, с тази дяволита усмивка! Пу, пу!

Марлела и моите така се изказват понякога. Голям смях пада! Laughing

Агентке, приятно изкарване, и поне снимай най-сексия сервитьор, пък ние няма да питаме как се казва. После само ще гадаем! Whistling

Извинявам се, ама леко останах очудена от коментарите написани по-горе относно въпроса на Marieta?! Препрочетох й поста и никъде не видях подобна реплика. Явно е от друга тема, нямам нерви и време да се ровя. Само не можах да разбера каква е връзката на това което тя е написала в другата тема, очевидно касаеща се за нещо съвсем различно, с въпроса който е задала в нашата тема?! newsm78  В този форум има над 128 000 потребители. Всеки от тях си има своите болки и загуби в живота. Никой не може непрекъснато да се съобразява с всяка изписана от него дума да не засегне или нарани някой в някакъв си аспект.  Потребителката явно има някакво мнение по разглеждания в другата тема въпрос и го е написала/добро, лошо не ми се коментира тук, ако искам да коментирам по темата ще влезна във въпросната тема и ще се изкажа/. Ако на някой му е неприятна личността зад този ник, нека не му отговаря на въпроса тук, не мисля че беше нужно да се изкарват нейни думи от някаква си тема, за нещо си в един от многото подфоруми. Ми то човек да го е страх да зададе въпрос вече някъде! Не знае от къде някой ще го изненада с негово мнение, което не му е харесало  и ще му набие канчето.

По въпроса на мариета, нямам отговор. Не използвам такъв уред и не съм се интересувала от подобни.

# 663
 Мики, бонбон е Ники! Честити баба и дядо!
Калин си го виждам често на живо та си го пощипвам тоз сладкиш Heart Eyes

синковеца започва разказ с " ласт тайм като бях бебенце...."

# 664
  • The QC to be!!!
Ауууууу Титина този бонбон ще го схрускам  Hug толкова много е порастнал и е такъв чаровник.  А усмивката е направо уникум. Голям сладур и все така да расте, а на вас д-то да ви е яко, че му се не знае какви ги замисля. Мн. благодаря за усмивката, мило ми стана доста  Hug

Сега видях и на Ники снимката  Blush какъв е бузначо... пу, пу, Мики добре го храниш, само така. Peace
Ирка, както писах... Няма как да знаеш какво е и каксе усещаш когато познаваш горчивата болка на инфертилитет не по твои причини и си измежду хора дето ръсят писания като цитираните. Това не е нещо което се осъзнава с думи или разкази. За да разбере човек трябва да го преживее за съжаление  Tired а изказвания от подобен род са мн. дразнещи независимо в коя тема са. Но за де не си помислиш друго... Аз уважавам мнението ти и благодаря, че го написа  Hug

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 17:07 от Baby*

# 665
bambi1, разчисти си кутията, не мога да ти отговоря.

# 666
Калин и Николай , много сладки бре, пу-пу да не им е уруки
Агент весело изкарване. една маслинка, две маслинки.................. 100 маслинки. Кръсти го на най- добрия готвач, щом няма да е на сервитьор

# 667
  • Boston, MA
Има ли някое бебе карало шарка? Боби е с обрив, май варицела...

# 668
Калин и Ники просто са страхотни сладкиши, жалко че не са ми наблизо да ги намачкам Heart Eyes Hug
Мики моята Убавица беше мноого въртящо се бебе, никакво повиване не  и действаше, спеше със чувалче от типа който са ти показали но без ръкави, щото не търпи нещо да я ограничава(стряга или пристиска) Mr. Green много свободолюбива натура се оказа(подобрение на мама и тати) Wink За спането от 1вия ден е сложена във нейното легло и там си спи, е има моменти(като ходенето в БГ) спеше с нас, но тя си знае в къщи ли е си е в леглото Peace (поне за сега де Mr. Green )
Бубка ние карахме розеола инфант, 10 дни след бита ваксина ММР ( според един док е това според другия док е реакция от ваксината) само знам че след това и остана подут линфен възел който още не спада Crossing Arms не мога още да си го простя как им разреших да и я бият тази ваксина точно тогава(трябваше да поотложа) но това е друга тема Confused хайде няма да ви занимавам  Blush
Хубави почивни дни ви желая  bouquet

# 669
  • Boston, MA
Мда, и нашето е розеола май, сега погледнах обривите онлайн, а и говорих със сестрата в болницата, и да не било розеола, било сигурно вирусен обрив или реакция от ваксината (шаркова). Аз се обадих, защото не знаех кой кога е получил шарка ваксина, ама всички са ваксинирани, и при всички случаи това е леко. Мерси, Миме, за бързия отговор.  Peace

# 670
  • Boston, MA
А сега вече прочетох и назад, и аз да изахкам колко са сладки бебетата ни. Пупупу!

Няма смисъл да споделям колко й завиждам на Агентката за ваканцията.  Wink Освен това група приятелки оттук в момента са на дълъг уикенд в Париж, та съм двойна завист. Ама и на мен ще ми излезе късмета за ваканция някой ден.  Sunglasses

# 671
Бубс...да и Елла имаше такъв обрив 10 дена след ММР ,баш на  връх нова година и си направи диви и щастливи  Crazy

Мики...Ники много е пораснал  и ми прилича на теб  Heart Eyes Сори за недоспиванията ,много е гадно.Мама да помага повечко,какъв е този 1 час само.

Лени....много благодарско Heart Eyes ,искам малко повече подплънки  и ластици в обиколката . Много мило от твоя страна , наистина.  Hug

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 17:26 от victoria

# 672
Бубка, дано бързо да минава обривът и да не дразни много бебо. Около една-две седмици след ваксината си е баш време за реакция, ако ще има такава.

Да кажа и аз пу-пу, какви сладки пухчовци имате, да са ви здрави и щастливи!

На Агентката й завиждам за енергията, не за ваканцията аз. Simple Smile

# 673
Бубка, в Бруклайн имате една от най-добрите хомеопати в страната. Ето какво можеш да дадеш за
шарка

http://drluc.com/Antimonium.htm

Ако искаш да го лекуваш алтернативно мога да ти пратя как да се свържеш с нея. Има го и в последните ми публикации в темата Информативно за хомеопатията.

# 674
Hug Благодаря на всички споделили!
(не опитвам узо, чай от мента/лайка дори да умирам обаче  Grinning любимите ми джинджър бонбони (захаросан джинджър) мен лично не ме спасяват от киселини, което не ми пречи да ги унищожавам с тонове! ще опитам обезателно другите терапии, че сме хукнали на море и искам да се глезя дори това да означава да помъкна тежката артилерия за киселини  Mr. Green Ще ям! )

Виж по нета коя минерална вода  има сходен на тази от извор Невестино (БГ) състав и опитай с нея.
При вас има голям избор на води.
Това е добро средство.

Общи условия

Активация на акаунт