125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 263
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Абсолютно правилно Бенс. И добре, че не си правила ин витро. Вероятността от увреждания на децата се увеличавала и домовете за сираци се пълнели, според нейната теория.

Такъв нонесенс, да не го нарека глупост, никога не съм казвала, та не си струва и да се оправдавам. Както и това, че четенето водело до репродуктивни проблеми.

Момичетата от форума след като са успели да се реализират с образование, бизнес, кариера, семейство и пр. толкова далеч  Peaceи на нероден език, определено могат да четат и не биха правили изводи от извадени от контекста и определено вменени ми  думи. Та няма за какво да се притеснявам. Който иска - да прочете, за когото не е интересно - да не чете.

Ники1, ако сама си решила от нещо да се обиждаш, то и от приказката за Сънчо би се засегнала.
 Убедена съм, че като настъпи  моментът ще си много хармонична, а оттам всичко ще се подреди добре за теб.

А темата за неестественовъзникналите многоплодни брменности и това, че у нас има случаи на несполуки и изоставени деца, както и че в много държави е законово ограничено връщането на повече от един ембрион, както и че по темата за мен е водещо мнението на неонатолозите... и пр. не виждам каква връзка има с въпроса ми тук за уреда .

PeaceМного благодаря за инфото на тези, които ми отговориха.
Май не е добра идея да поръчвам  и вие може би не ползвате в Бг уреди от САЩ поради несходствата и вероятността за кратко време да ви служат.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 18:34 от Miraetta

# 676

ако не беше отговорила точно Бейби на въпроса й щях да отмина присъствието и въпроса. Минути след като се оцапа така в друга тема. Благодаря за забележката Ирка. Има неща, които не се понасят независимо от подфорума и времето, в което са написани.

# 677
Мираета, свекърва ми като че ли има такъв уред (аз не съм го виждала, но както го описва ми прилича на това, което си показала). Нейният е от Технополис, май - или от друг подобен магазин, но със сигурност го има в България ми е мисълта.

# 678
Mарлела, мерси многo за буквите. Получихме ги днес и ги слагаме на хладилника. Довечера ще ти пишем Thank you letter. Laughing

# 679
Цонна, що си разваляте изненадите така, бе?  Laughing Laughing

# 680
 Laughing Mи'че какво да правим...

# 681
Някой, в стари теми,  беше писал за инспекция за олово. Напомнете ми моля какво включваше.

# 682
... мерси многo за буквитe...
"Тя пък една гара..." (ако се сещаш за вица за гара Яна)  Mr. Green За нищо, наистина, важно е да си свършат работата.  Hug Искаме "спосибо писмьо" (ох, колко съм глупава), така де, ако може да е на руски. Simple Smile

Ние днес нали такова.. на еър шоу, ей на да ни видите най-новата татуировка - http://lh3.ggpht.com/_M-V8FDbkzB0/TLo0sWVXU6I/AAAAAAAAHMM/QUVL0j … s512/IMG_5203.JPG Моето момиче в момента заспива с един F/A-18 Hornet. И аз скоро ще полагам прегорялото си лице, че утре Октоберфест ни чака.  Mr. Green

# 683
За неколцината почитателки на Хери Потър: Бътърбийър е вкусна, както и сока от тиква! (вие знаете за какво приказвам).  СО имаше конференция точно в средата на парковете, та цялото семейство се пренесе с него в хотела Simple Smile  Иначе беше голяма тълпа и опашки по-огромни за всичко друго точно там. За най-голямата атракция--замъка--експрес пасовете не работят... Не работят и за магазина на Олиандър...  Децата, обаче, се радват на Хипогрифа!  Трите Метли не стават.

Ако сте като мене и все търсите игри за вашите деца или подаръци за други, препоръчвам за деца  5+. Добър баланс на фън и "учене" и наистина помага за спелуване на думи:

http://www.amazon.com/Haywire-Group-5510622-DICEcpades-Pirates/dp/B001ANMQT4

Титина, аз по-рано писах, че в нашия щат тоя тест го правят с рискови групи (по преценка на педиатър), но не е обща практика. Включва вземане на кръв.  Педиатър ще ти обясни ако имаш притеснения най-добре.

# 684
Някой, в стари теми,  беше писал за инспекция за олово. Напомнете ми моля какво включваше.

Инспекция в смисъл на къщата ли? Или тест за олово на детето? За детето при нас се прави рутинно на 12 месеца кръвен тест заедно с теста за хемоглобин, взема се капка кръв от пръстчето. За къщата е необходим само, ако е строена преди 79-та година. Продават се и тестове домашни, да си тестваш сам боята вкъщи.

# 685
  • USA
Калин и Ники са големи сладури Heart Eyes!

Бубка, от моя опит с розеола знам, че първо е 2-3 дни с висока Т (над 39)и след това още толкова обрив без Т. Ако обаче има лек обрив и леко завишена Т е възможно да е реакция от ваксината. Не знам как е точно при вас, но дано мине бързо Hug!

# 686
Уфф, не съм уточнила- става дума за инспекция на къщата.

# 687
  • Чикаго / София

Ирка, както писах... Няма как да знаеш какво е и каксе усещаш когато познаваш горчивата болка на инфертилитет не по твои причини и си измежду хора дето ръсят писания като цитираните. Това не е нещо което се осъзнава с думи или разкази. За да разбере човек трябва да го преживее за съжаление  Tired а изказвания от подобен род са мн. дразнещи независимо в коя тема са. Но за де не си помислиш друго... Аз уважавам мнението ти и благодаря, че го написа  Hug

Baby*, Niki1  много съм далче от мисълтта и намерението да омаловажавам болката от това през което преминават толкова много /за съжеление/ млади жени. Peace Съчувствам и  съм съпричастна. Не мога да разбера на 100% това през което минавате, защото не съм го изпитала, но това не ми пречи да споделям болката на всеки. Hug

Мисълта ми беше, че не видях смисъл спор който е започнал в друга тема по друг повод, да се пренесе тук след един обикновен въпрос от потребителката за домакински уред.  Спора може да си го продължите във въпросната тема, или на лични, ако нещата опират вече до там. Но за мен, ника на Marieta е непознат. Аз не знам какво й е мнението за Глобалното затопляне, Еко -храната, Православната вяра, Инвитрото и пр. Нямам и желание да разбирам.  Ако мога ще й отговоря, ако не - няма. Но преди още да съм се включила, ми се показва мнението й от някаква си тема, с думи извадени от контекста на нейно изказване, целящи да я компроментират пред пишещите в нашата тема.

Както и да е, не ми се навлиза в допълнителни спорове. Просто ми направи впечатление. Надявам се да няма обидили се и разсърдили се.

Titina, какво точно те интересува за инспектирането на къщата. При нас са го правили два пъти. Идва чоек от Хелт департмънта с един уред и проверява стени, тавани, врати, дограмата на прозорците и изобщо навсякъде където е боядисвано. Отнема не повече от 30 мин.

Бубка, моите деца са карали варицела. Малката беше на 1г7м. когато я изкара. Дано при вас не е това, че не е приятно изживяване. Бързо оздравяване на малкия.

# 688
  • USA
Бейби, аз познавам много добре това, за което говориш, че и по-лошо, обаче съм съгласна с Ирка. Всеки си има право на различно мнение по различни въпроси и е грозно да отстрелваме хората от "Добър ден". Всеки човек си има някаква драма, може би по-голяма от нашата лична драма. Наистина, нека няма обидили се. 

# 689
  • Boston, MA
За вкъщи има много лесно тестове за олово - продават ги навсякъде, драскаш с теста на черчевето, ето от Таргет примерно:
http://www.target.com/gp/detail.html/187-2335525-4176824?asin=B0 … oogle_df&LNM=|B000FSOYSQ&CPNG=health%20beauty&ci_src=17588969&ci_sku=B000FSOYSQ&ref=tgt_adv_XSG10001

Да си опна белите гащи на простора, ама сега съм вкарала бира съботно-вечерно, има ли другарки с механична спирала, при които цикълът е убийствен? Не искам хормони под никаква форма, обаче вече 4 месеца крампи, като че ще раждам (не съм лигла, а и съм раждала, ич да не е, ще се размине ли тоз ужас, или да се откажа)?

Общи условия

Активация на акаунт