125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 311
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Boston, MA
Ах, изпуснали сме Хаус Хънтърс за България! Язък...

Да похваля продукт - напоследък купуваме едни хлебчета от Трейдър Джо, готови, които само се пекат за около 10 мин във фурната - и ние ядем пресен хляб без машина.  Grinning

# 76
Мен Ван ме зарази с тази машина и си купих също.
Не толкова заради пресния хляб, аз го държа по 2-3 дена хляба и може да се каже, че не е толкова пресен, колкото заради това да си го правя с органик брашно само с лъжичка захар.
Тукашния хляб ми сладни много...

# 77
Биз,до песен няма да го докарам и цял футболен отбор да родя,но поне до функционалност средна без сълзи и кръв се надявам да го дотутам този път..
*
Бубка,далеч да стигне Бо.

# 78
Ван 5 ТВ-та  Shocked Ама, какво ли лая и аз....ние сме с 4 копютъра  Embarassed

И ние с толкова/за двама човека/,a ако половинката извади от всички гардероби и шкафове,в които е наблъскал стари компове,лаптопи и всякакви всевъзможни части за тях - може да закръглим на 10.
С Тв постовете сме по-скромни,само два + Епъл Тв джаджата.Фенове сме на всякакви филми и гледаме винаги при възможност.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 21:57 от Madame vient de se connecter

# 79
Хайде като споделихте машини за хляб да питам: рецепта за хол грейн хляб, която да става хляб а не тухла четворка Blush

# 80
На тези с тирантите им е лесно да ни приканят да стягаме коланите (да си кажа пак любимия афоризъм)....

много готин лаф, ще го запомня  Joy
За Опра нямам мнение, никога не съм я гледала и не знам дали ще ми хареса или не. Всяка популярна личност може да мотивира или да нанесе щети, междувпрочем, не могат и те да мислят все пак всяка запетайка как ще се отрази на всеки човек; и без друго в тази държава тука, голям хенд-холдинг пада. В крайна сметка, има си пастири, има си и овце, всекиму според орисията.

Включвам се сред тези с ТВ като украса за стаята, кога имате време за гледане не знам  newsm78

Тандури, браво за Калин, за счупения кръст нещо не разбрах - наистина ли е счупен  #Crazy

И накрая, Бубка, крачка по крачка, цяла разходка правят. Честито на проходилия сладкиш!

# 81
Яна, мерси.   bouquet Потърсих упътване онлайн за леглото, което съм харесала и го прегледах - и това е до 50 паунда. Мен ме интересуваше колко високо дете може да спи комфортно в легло дълго 52-55 инча.

Кръстът на Тандури ако е счупен, не мисля, че ще ходи по маратони пък дори и като зрител.  Wink Ани, ела разсей съмненията тук.

# 82
Бубе забравих да поздравя Бобко за бързите крачета!

Миме давах на Маймун рецепта, много хубав става хол грейн хляба. Имаш ли опция за печене на такъв? Сега работя, малко по- късно ще ти я дам!

# 83
Ха, изпуснали сме хаус хънтърс в БГ. Мъжът ми отдавна е написал сценарий за този епизод, който завършва не с хепи енд, а с липса на акт 16  Wink.
-
Аз филми/сериали на компютъра не мога да гледам. Така изгледах Флаш форуърд, че ми съвпадаше с друг - изнервих се и ми се умориха очите, а уж все на компютъра вися  Thinking.
-
Бубка, честити ви ходещи крачета  Hug

# 84
  • usa
Кръстът на Тандури ако е счупен, не мисля, че ще ходи по маратони пък дории като зрител.  Wink Ани, ела разсей съмненията тук.

аз си мисля, че има правописна грешка и и е счупен пръста, а не кръста...

честити проходили дечица на ники и бубка! далеч да стигнат и все в правилната посока да вървят!

аз съм вирусна днес. останах си в къщи, страдам и се наливам с чай Tired...

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 22:13 от миз

# 85
Дааам Джу и ирландеца това каза: "гледаш документите до последен детайл, защото в БГ никой не ходи на корт"  Laughing. Няма да ви разказвам за кокошките в квартал Надежда и за зеещите кофи за боклук на улиците. Как пък намериха точно тази къща и филмираха всичките кофи на София.... Добре, че мъжа ми беше на работа, друго си представях, че ще видя!

# 86
Бубка, честити ви краченца, Ники на вас също  Hug
Моя малък още не иска да се пуска и ходи само ако е хванат за двете ръце. Почти на годинка е, октомври ще я навърши.
Засега само пълзи и се изправя само ако има за какво да се хване. Нормално ли е, или трябва да почвам да се притеснявам?

Миме, не мога да помогна с рецепти, твърде ми е нова придобивката още, правя само една, защото само тя ми се получи Simple Smile

# 87
Ха, изпуснали сме хаус хънтърс в БГ. Мъжът ми отдавна е написал сценарий за този епизод, който завършва не с хепи енд, а с липса на акт 16  Wink.
-

Joy

# 88
да се разпиша, че ви загубих Simple Smile

честито на проходилите бо и софи   bouquet!

опра не гледам, нямам мнение за предаването и. имаме телевизори (с кабел) и с ги гледаме (предимно спортни и здравни предавания), и нетфликс имаме и него гледаме. предаването за българия не го издържах, голям срам  ooooh!

тандури, доколкото ми е известно, е с болки в кръста от седмица-две. ани, честити успехи на сина и скорошно оздравяване   bouquet

моята дени е решила да става гърл-скаут, хич не съм фен на идеята (с тези униформи ми напомнят на хитлер юнге), а и продаването на кукис не ми е по вкуса. днес ни събират, за да ни агитират, да видим...

# 89
  • The QC to be!!!
Ха, изпуснали сме хаус хънтърс в БГ. Мъжът ми отдавна е написал сценарий за този епизод, който завършва не с хепи енд, а с липса на акт 16  Wink.
Еййййййй значи, това беше 1 от любимите ми предавания докато си бяхме в щатите  Simple Smile Много ми харесваше. Не знаех, че и в Бг. са правили епизод.

Тнадури... айде бре жена, мерни се да кажеш какво става с точи кръст, дано е пръст, пък дано и да е грешка в писането. Честито на 'маратонеца'.

И още едни бързи крачета на Бобо гледам има в темичката, честито смело бързаче  Peace

Опра се сещам още преди май поне 10-ина години се опитах да гледам 1-2 от нейните шоута... и още тогава някак си не можах да ги харесам. Да положителни са ѝ уж,  но имам едно усещане за типичният манталитет - повърхностно, че е... може би греша, но аз лично не харесвам шоу, което уж засяга болни ?-си на обществото, но виждате ли има епизоди за жени с крак 43-ти номер, а за жените без крака има ли  ooooh!

Пикси, имам познати в щатите които ей така на шега почнаха спонсориране точно на такива коне, и познай, след 2 години вече купиха кон на дъщеря си, която по това време беше на 11 години. Сега конят го смениха и тя ходи по изложби с него. Има вече събрани награждавания покриващи една цяла стена в къщата (къща 10К sq.ft.) Но дъщерята има проблеми с развитието в някой насоки и този кон за който тя се грижеше направо я промени. Детето се превърна в малка госпожица много бързо, и забавянето за 1 година определено се подобри. Другото което и даде е по голямо самочувствие. Не е вече толкова свита и срамежлива, може и от възрастта да е, но определено след 1вата изложба това момиче се промени толкова много и то в положителна насока. Преди изобщо не искаше да прави наложащите се за нея упражнения, а сега ... сама изявява инциатива да ги прави. В нейният случай е много положително. Но кон да имаш си е мн. голям разход.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт