125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 404
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
МВК, честит рожден ден. Здрава и весела!

Яна, Калина умно дете Laughing

# 481
Имам 60км навъртяни на колело този уикенд! Чувството е страхотно, изпълнена съм с енергия, а мислех, че ще съм скапана. Обаче такова страхотно време не беше за изпускане - истинско индианско лято по индианските земи.  Laughing

Честито на МВК!
Много хубава възраст е това наистина!

# 482
Честито на МВК! Пожелавам и (а и на всички останали) да се чустват добре в кожата си, независимо от годините си  Sunglasses И да не престават да полагат усилия да се почустват още по-добре!

Имам 60км навъртяни на колело този уикенд! Чувството е страхотно, изпълнена съм с енергия, а мислех, че ще съм скапана. Обаче такова страхотно време не беше за изпускане - истинско индианско лято по индианските земи.  Laughing

И при нас!  Grinning И при нас цигания и лято, но аз окапах след 17-ия км и помолих за почивка (което е чудо-нечувано!)... обаче това усещане да се прибереш от дълга разходка с колело и да си се преизпълнил с положителна емоция и енергия е страхотно. Споделям  Peace
Ние си имахме и поамериканчен Октобърфест в Кембридж (Атти  Grinning) - ако е станало нещо от комбинацията бутане на количка с лява и снимане с дясна ще пусна...

# 483
Еее, Агент, почивките са позволени.  Laughing Ти все пак караш за двама, така да се каже.  Grinning  Подсещаш ме, че сме overdue за посещение по вашите земи. Хайде давай снимките!

# 484
 Joy

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 14:17 от Мимето*

# 485
Мога ли да напълня чушки с киноа или millet и какви съвети можете да ми дадете, че да не ме изгонят от общия ни дом.  Grinning

# 486
Моята започна да му вдига блузата, когато е гладна.

Laughing

Миме, много ви е хубава чикагската девойка.

Впечатлена съм от спортните ви успехи този уикенд. Ще си ги припомням като ме налегне мързел и почна да се жалвам пак.

# 487
Мимеее, много сладка Дидка пу-пу! Прекрасни снимки и ти изглеждаш супер  Hug

Моята започна да му вдига блузата, когато е гладна.

Laughing

Моят син направо захапва през блузата и се вкопчва като маймунка. При нас няма чакане, трябва да вдигна блузата веднага иначе става страшно  Laughing

# 488
Благодаря ви  bouquet

# 489
Този уикенд Ейдж имаше мисия да разбере къде е точката на кипене на нас с баща му Crazy

Лека седмица!

# 490
Ох и нашия уикенд не беше лесен. След като Калин реши, че аз съм най-добрия биберон и ще ме използва всеки 15 мин нощем, баща му реши, че ще го учи да спи отделно. Първа вечер - дране 40 мин, втора вечер - 90 мин. Единственното добро е, че не яде цяла нощ ( респективно биберона не изпада в кризи).

# 491
Много е сладка Диди.пу-пу
Бенс, тие сме така почти през цялото време, затова и Пухкавел от 18 октомври е пак на градина, да се учи на ред и дисциплина
Браво на мен видях вече Ню Йорк, Бостън, Провиданс и Ню Порт и един много важен човек / брат ми Laughing/

# 492
  • Boston, MA
MVK, честит рожден ден на патерица! Да си здрава и обичана, много хубава екскурзия си спретнала - съжалявам, че се изпуснахме.

Ние бяхме на уикенд обиколка с децата, а днес вече работя, другите почиват, никаква справедливост.

# 493
дами, кажете, мога ли да сготвя месо, седяло замразено във фризера 2 месеца? В смисъл безопасно ли е?

МВК, честит рожден ден на патерички!  bouquet

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 18:32 от Лeни

# 494
  • The QC to be!!!
дами, кажете, мога ли да сготвя месо, седяло замразено във фризера 2 месеца? В смисъл безопасно ли е?
Да, ти в Бг. не си ли държала месо повече от 2 месеца във фризера  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт