125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 382
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Boston, MA
Деня на Колумб, и частни, и държавни не работеха, аз просто имах работа и затова.

Иначе тук си имаме допълнителни празници  - Денят на Евакуацията, Денят на Патриотите (Бостънският Маратон), Денят на Бънкър Хил .... през ноември всички имате Ден на Ветераните, нали, то си е федерален празник.

Като прочетох за белтъците на Вики, та се сетих, четох, че жълтъците в крайна сметка били полезни, много съм доволна, защото аз от яйцето само това обичам.  Grinning

# 526
Хиър...била съм на Медисън на концерт на  юбилея   на  М.Джаксън  2001ва.За щастие бях долу а не на балконите,звука беше идеален и имаше място за танци м-у седалките.Определено си спомням обаче колко огромно място е и колко далече може да те сложат да седнеш така че да трябва бинокъл.

Аз и Андреа Бочели съм гледала. Mr. Green  ,е само 2 песни изпя щото беше смесен концерта но пак се брои. Wink

Аз пък на последния ми концерт в Атланта колизеум на Дж.Майкъл бях супер разочарована  и реших да не стъпя там повече,моето по друг повод обаче.Сблъсках се с расизъм.Тръгнах да се оплаквам на момента ,нищо не стана ,после писма писах,нищо не съм чула от тях. Гади ми се от това място  Sick

# 527
So what? голям сладур Peace Heart Eyes на колко годинки е?
на 30-ти декември ще стане на 6

Видях сега Дидка, сладка много и пораснала Heart Eyes

# 528
Тук на Колумб и неговите заслуги не се отдава голямо значение. Само във връзка с  "разпродажбите" по магазините се споменава.

# 529
В старата ми работа уважавахме всички банк холидейс, но в работата на мъжа - не. Работиха вчера, ветераните също не ги празнуват  Tired

Аз съм ходила на баскетболни и хокейни мачове тук и винаги купона е на лице. Хайде, хокейния ни отбор е добър, но баскетболния е пълна дупка и пак пълнят залата  Grinning.

# 530
  • The QC to be!!!
Ето и една анимациика, която мноооооооооооого често е самата реалност в ER Government incentive (insanity) for emergency medicine   Wink Моля не се плашете, но все пак споделете линка с други да се посмеят на реалността.  Peace Само да отбележа, че това се случва, но не на всякъде, и слава на ... за това, че не на всякъде се случва.  Crazy

# 531
На концерта на Горилаз билетите почваха от 60, там където бяхме. Кофтито беше, че следващият билет някъде по-долу е 120 и нещо и после най-отпред вече майка си и баща си. Мъжът ми решил да икономисва и това купил. За съжаление аз нищо не мога да разкажа, защото въобще не можех да чувам музиката. Появиха се Лу Рийд и Мос Деф, които почти срутиха сцената. Някой зад нас крещеше Фък Лу Рийд.  newsm78 Анимациите бяха върха. Можеше горе-долу да се пристъпва в ляво и дясно, но не напред и назад. Сладурът зад мен явно е пробвал по-активен танц, защото разля бира по гърба ми и по чантата и якето ми.

На 27ми ще ходим на Underworld в Роузланд, където е правостоящи и дженеръл адмишън. Е това ще е концерт. Дано наистина не продават Бъд Лайт за $10.

Най-готиният концерт, на който съм ходила тук, беше на Медески Мартин и Ууд в Портланд, Мейн. Свободен пода, танци до откат, даже даваха да се пуши, аз тогава пушех.

# 532

На 27ми ще ходим на Underworld в Роузланд, където е правостоящи и дженеръл адмишън. Е това ще е концерт. Дано наистина не продават Бъд Лайт за $10.

Ох,какъв спомен имам от Роузланд - 5 часа правостоящи на електро-транс,най-отпред,залата фул,кислорода кът.
На финал всичко те боли - крака,глава,вониш на алкохол,цигари,че и марихуана се усети по едно време.
Бирата върви към $5,другото $7-8.

Другия концерт на Никелбек беше на открито,на брега на морето в Джонс Бийч.Там нямам забележки.

# 533
  • usa
при нас колумбов дей май само пощите го празнуват, дори децата учат.  ветерановият ден го броят само държавните служители и училищата, но дори пощите нямат евакуационен, патриотски и бънкъров дни. тоя масатчусетс много лежерно го раздава!

иначе не съм особено месоядна, но напоследък много ми се яде месо, салам и кюфтета. и суджук, филе елена и карначета също, ама нямам от къде да си ги набавя... чудя се защо ли  newsm78? някой да знае някое критично заболяване с фатален изход, което да причинява непреодолим и труднозадоволим апетит към животински продукти? ако трябва да вземам мерки, не за друго...

на концерти отдавна не съм ходила, сигурно от 2001 и бира и вино се предлагаха само в антракта, като на постановка на балет ooooh!. възмутително! но пък мога да се включа с пресни разкази от състезания по гимнастика на регионално ниво! там обаче няма никъв алкохол, дори в антракта, а е много по-необходим за психическото здраве на зрителите Thinking...

# 534
Бенс, кой печели играта?

е, как кой...Ей Джей. Принципно уикендите са по-лесни, защото джойваме форсес с мъжа ми и до сега единият е устоявал атаките, този път и двамата се предадохме по едно и също време...мъжа ми с радост отиде на Деня на Колумб на работа(опшънъл дей офф) Laughing

-----
Спомням си първият концерт в ЮАР на INXS, имаше охрана и не даваше дори да ставаме от седалките...след няколко бири им обяснихме, че сме дошли от Б-я да ги гледаме, завъртяха очи и ни казаха да танцуваме до тях Laughing
След това съм била само на U2 на концерти, винаги сме танцували до седалките прави. На един от тях бяхме горе до покрива, като започна концерта се изнесохме на по-ниските редове, като станат хората не се вижда кой има седалка и кой не.  Има деца винаги, миналата година в Хюстън си беше направо бебе пред нас.

След две седмици сме на Muse, нямам търпение...

со уот,  пропуснах снимките на детето....

# 535
Ох, за Muse още ближа рани. Миналото лято нали подгряваха U2, ама за концерта в Чикаго, заети, трябваше да са на някакво лайв събитие в НЙ... пфу и късмет. Сега като идваха, нямаше с кого да отида...
   Бенс като каза промъквали сте се, преди години си спомням така, на Уайтснейк и Скорпиънс се промъкнахме, та отпед, пред сцената на 9 ред, оха!. Това ми е единствения концерт, който съм гледала от толкова близо. Съвсем друго изживяване е. Инак, ако си по-назад, на моменти чак се питаш"бе, тва долу едикойси ли ми пее?!".  Laughing

# 536
Ооо, гледах на открита сцена преди две години Форинър и Браян Адамс, съвместно. На поляната насядали, бири, бири... кеф! Но пък имаше и хора като на пикник - твърде много храна, по-малко забавления. Последно лятото в България живях два дни на стадион "Васил Левски" - студ, дъжд, ама Sonisphere Festival. И там бири, бири...  Mr. Green

# 537
някой да знае някое критично заболяване, което да причинява непреодолим и труднозадоволим апетит към животински продукти?

Бременност?  Wink

# 538
  • usa
някой да знае някое критично заболяване, което да причинява непреодолим и труднозадоволим апетит към животински продукти?

Бременност?  Wink

тц, това не ме притеснява и секундно, против него съм имунизирана Simple Smile.

# 539
Тине, и аз ближа, но за Keane. Имахме билети за 2006 година, но канселираха тур заради влизането на Том в рихаб. Тази година ги пропуснахме пак, нямаше кой да гледа детето. Поне ги видях като бяха подгряваща група за Ю2, но бяхме от късметливите за Мюз и Ю2 в Хюстън.
Жалко, че не си на близо, аз за концерти съм първа писта, както и да се бутам да съм възможно най-отпред...тайно се надявам, че ако съм достатъчно близо, например Боно ще ме забележи и избере да лежа с него на сцената Laughing
-
Не ме бърка бирата по $10, но като ги видя с хот дог и лучени кръгчета да притичват в последната минута ми идва да вия, не заради здравословността на храната, а за яденето по време на концерт.

Общи условия

Активация на акаунт