125 БГ Имигрантки и Христофор Колумб покоряват Америка (и Стиви Колбер!)

• 33 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Агент сподели на кое море ще ходите?

# 631
Весело море, наливай се с джиндър ейл и лайм селцер, и си гледай кефа!

# 632
 Агент, ми той младежа станал патладжан вече Heart Eyes
Весела почивка, репортаж чакаме!

# 633
Весело море, наливай се с джиндър ейл и лайм селцер, и си гледай кефа!

Аз пак като черна станция, но трябва да си кажа. Прекалено много газирано влошава киселините, защото им помага да ти се качват нагоре към хранопровода. Полека с газираното.

# 634
Няма, Хиър, по чашка на ден. През ден.

# 635

Има не мами в темата, също и " момичетата, които сами си докарват проблеми след попиването на разни внушения за репродуктивни проблеми вследствие неграмотно четене по форумите" (твой цитат). Да ти отговарят ли на смешния въпрос?

# 636
  • The QC to be!!!
Вода с ябълков оцет помагаше на дядоми по време на хранене и мн. малки дози приемане на храна, но по често, или пък половин ябълка след ядене.  Peace Определени храни драстично засилват киселините. Гледам доста бабини илачи сте написали, няма да ги повтарям.
Агент-ке приятно изкарване и да не забравиш снимки  Blush

# 637
  • The QC to be!!!

Има не мами в темата, също и " момичетата, които сами си докарват проблеми след попиването на разни внушения за репродуктивни проблеми вследствие неграмотно четене по форумите" (твой цитат). Да ти отговарят ли на смешния въпрос?
Да, така е, четем като луди и си докарваме сами проблемите, уф как ме категоризираха а?  Mr. Green Карай, ситият на гладен не вярва, и лесно се съдят другите, но като походиш в техните обувки поне за 1 ден, чак тогава имаш право да ги съдиш.  Tired
Ники мерси за подкрепата  Hug

# 638
 Hug  Baby* 

# 639
Ники,  Laughing

Странно въпросните проблеми са от преди да открия форума...може би, ако го бях открила навреме и прочела подобни мнения, всичко щеше да е наред Rolling Eyes

Агент, весело изкарване!

Солей, къде се загуби?

# 640
Абсолютно правилно Бенс. И добре, че не си правила ин витро. Вероятността от увреждания на децата се увеличавала и домовете за сираци се пълнели, според нейната теория.

Приятен уикенд на всички  Simple Smile

# 641
Леле Ники чак сега ми остана време да поразровя и разбрах, какво цитираш  ooooh!

# 642
 Hug Още веднъж благодаря!

Ще хрупам маслинката от мартинито на ММ и обещавам да не пия много газирано!
(обещала съм също така да не раждам на плажа и да не го кръщавам на най-секси келнера от хотела  Sunglasses току-що приятелка ми се обади да ми пожелае лек път и да ме предупреди да не флиртувам  Crazy аз!? в 7-ми месец!?! на тези години?!?  Crazy)

ПС Миме, по мексиканско ще топлим дърти кокали  smile3558 весел уикенд на всички!

# 643
Весело изкарване Агент и много добре да си починеш, ии естественно ти си знаеш че ние ще чакаме снимки Mr. Green

# 644
джу, мерси ще го пробваме, дано помогне.

агент, весело изкарване!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт