Боя за коса - blond 16, Приказни блондинки!

• 86 307
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Разбира се!  Simple Smile
С номер 100 съм. Води се Лайка или естествено много много светло русо.

http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.19356479.big
http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.20593289.big
http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.20593292.big

В момента съм Лореал Преференс 8.1,защото исках да се потъмня малко,а и цвета на кутията ми хареса. Нямам снимки обаче.

# 331
Адри, аз като си гледам снимките, и на мен 100 ми е било доста светло, въпреки че боядисвах само корени и веднъж на 6 месеца и дължини. Смятам да започна с 9-ките на Нутрис, например 89 или 90.

# 332
...например 89 или 90...

90 ми изглеждаше много примамливо тези дни, като избирах цвят за потъмняване.  Crazy
Ася,много те харесах с Нутрис 100 веднъж, като беше пуснала снимки.

# 333
  • София
Много мерси. Чуден цвят е станал. Моят е много подобен, но ми се иска една идея по-тъмничко. И аз ще огледам 9-ките другата седмица   bouquet

# 334
Моля! И благодаря!  Blush

# 335
The Code, страхотен цвят, а косата ти е супер, много лъскава и гладка!

Аз с моето черно отдолу скоро руса няма да стана, ама сега съм нещо като много светло кестенява, с по-светли кичури, добре е. Отделно съм на черта до раменете и ще я скъсявам всеки месец, за да се изреже полека тъмното.

Чакам с нетърпение снимки на Кашарел, защото с нея започнахме едновременно изсветляване.

# 336
  • София
Понеже някои от момичетата се изказаха зле за Икаров, затова попитах, дали мога да си взема отдругаде масла. но щом сте доволни, ще си взема пак икаров. Само се чудя, дали да взема стимуланта за коса, или отделни масла. И ако взимам отделни, какви да взема?
Стимулантът не съм го ползвала, доколкото знам е за подсилване на слаба коса, а моята си е по принцип гъста и плътна. Забелязвам, че по-добър ефект има, когато смеся няколко масла, вм. да си сложа само едно. Последния път смесих жожоба, бадемово, зехтин и тривитаминол; преди си купувах пшенично, то е много добро за сухи краища, обаче мирише странно.

Какво е йонизатор? newsm78 За такива като мен, дето ползват сешоар само да си изправят бретона  Mr. Green и не са наясно.

# 337
  • София
Тази цветна карта на Нутрис е доста странна - http://apteka.we-dwoje.pl/i/b/253/16381
101 изглежда по-тъмен дори от 8-ците, а в действителност е много светъл цвят  Rolling Eyes

# 338
Стимулантът не съм го ползвала, доколкото знам е за подсилване на слаба коса, а моята си е по принцип гъста и плътна.
Какво е йонизатор? newsm78 За такива като мен, дето ползват сешоар само да си изправят бретона  Mr. Green и не са наясно.

Симулантът на Икаров не е ли за ускоряване на растежа на косата ?!

Четох в едни форуми но така и не съм сигурна..пишеше че представлява отрицателни йони които оказват антистатичен ефект ,косите ставали меки ,гладки и т.н.
Има йонизиращи четки ,сешоари....

# 339
Тази цветна карта на Нутрис е доста странна - http://apteka.we-dwoje.pl/i/b/253/16381
101 изглежда по-тъмен дори от 8-ците, а в действителност е много светъл цвят  Rolling Eyes

Мда,така е. Не й обръщай внимание, серията е супер-изсветляващи.  hahaha

Ася,благодаря! Много масла му е майката. Личен опит!  Peace

# 340
Понеже някои от момичетата се изказаха зле за Икаров, затова попитах, дали мога да си взема отдругаде масла. но щом сте доволни, ще си взема пак икаров. Само се чудя, дали да взема стимуланта за коса, или отделни масла. И ако взимам отделни, какви да взема?

бадемово масло - Бадемовото масло се нарежда сред най-мощните природни стимулатори за поникване и заздравяване на косата. Подхранва нейните корени, стимулира растежа, засилва блясъка, гъвкавостта и еластичността

пшенично масло - От всички масла е най-богатото на витамин Е и зародишен лецитин, минерали, фитостероли, макро- и микроелементи, затова има характерен мирис.При цъфтеж на косата е подходящо да се втрива в краищата и.

сафлорово масло  -Съдържа до 80% специфична форма на Вит. F. Особено е подходящо за употреба в подхранващи и овлажняващи маски.

масло от гроздови семена - сесъстои от 70% незаменими мастни киселини, които лесно се възприемат от кожата, съединяват и задържат влагата. Съдържа най-силния естествен антиоксидант, известен на науката. Гроздовото масло има способността да регулира омазняването и е сред малкото масла, подходящи за мазна и смесена кожа.

масло от авокадо - Авокадовото масло е едно от маслата с най-богат състав - заедно с него от плода се извличат мастноразтворимите витамини A, E и D, плодови екстракти, макро- и микроелементи.Маслото е особено е подходящо за суха и чувствителна кожа.Маслото от авокадо лесно попива, комбинира се във всички видове маски за посочените типове кожа.

сусамово масло - съдържа витамин Е, лецитин, метионин, минералите калций, магнезий, фосфор. Подходящо е и за козметични маски на косата. Сусамовото масло може да се използва като слънцезащитно средство (естествен фактор=2); маслото е основна съставка на много козметични и слънцепредпазни средства.

масло от жожоба - Маслото от жожоба е уникално в целия растителен свят, всъщност то е течен восък. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с висши алкохоли. Практически не гранясва. Маслото от жожоба има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна.
Маслото от жожоба придава блясък, обем и гъвкавост на косата - често използвано е в козметични продукти за коса. Няколко капки от маслото върху гребена при разресване на влажна коса предотвратяват слепването, имат антистатичен ефект и подпомагат оформянето на прическата

кокосово масло - Благодарение на своя състав от наситени мастни киселини, кокосовото масло попива много бързо в кожата и я превръщат в "кадифе".Кокосовото масло е подходящо за смесване с готови слънцепредпазни кремове, млека, емулсии, както и в чист вид преди и след слънчеви бани - създава устойчив защитен слой. Кокосовото масло може да се смесва в стопено състояние с всички други масла, като по този начин се разширява и обогатява действието му.
Забележка: При температури под 25oС кокосовото масло e в твърдо състояние. Поставено върху кожата, то веднага се стапя.

масло от каритé - се състои наполовина от наситени, наполовина от полиненаситени мастни триглицериди. Съдържа мастно разтворимите вещества на плода и има естествен слънцепредпазен фактор до 4. Маслото от карите ясе използва се в елитната дневна козметика. Важна съставка е в медицинските средства за лечение на изгаряния. Маслото попива много добре в кожата, без да оставя повърхностно омазняване. Създава върху кожата тънък защитен слой и усещане за сухота. Маслото от карите се топи се при температурата на човешкото тяло. Втрива се в кожата без масаж и е подходящо за употреба вместо дневен крем.

Стимулант за коса "Розмарин" - Това са билкови екстракти от бял равнец, коприва и латинка в бадемово масло, в което са разтворени четири етерични масла: розмариново, лавандулово, бергамотово и иланг-илангово. Между етеричните масла розмариновото е известно като силен стимулатор и едно от основните средства против косопад. Лавандуловото също е едно от основните масла срещу косопад и пърхот; то подпомага нормалната жизнена дейност на корените на косата. Иланг-иланговото и бергамотовото масло регулират омазняването и укрепват косата.

Мисля,че всеки според индивидуалните нужди на косата може да избере.
Аз редувам един път масла/смесвам няколко / ,следващият път - стимуланта. Ползвам на Икаров.

# 341
  • София
Симулантът на Икаров не е ли за ускоряване на растежа на косата ?!
http://www.ikarov.eu/index.html тук има инфо за всичките им масла.
dachita ме е изпреварила. Wink

# 342
dachita, Аня♥♥ , много полезна информация!   bouquet

# 343
  • в 1001-та нощ
Стимулантът не съм го ползвала, доколкото знам е за подсилване на слаба коса, а моята си е по принцип гъста и плътна. Забелязвам, че по-добър ефект има, когато смеся няколко масла, вм. да си сложа само едно. Последния път смесих жожоба, бадемово, зехтин и тривитаминол; преди си купувах пшенично, то е много добро за сухи краища, обаче мирише странно.

Какво е йонизатор? newsm78 За такива като мен, дето ползват сешоар само да си изправят бретона  Mr. Green и не са наясно.

стимулантът - е масло с витамини за кожата - фрикцията с него по скалпа стимулира кръвообращението и космените фоликули са добре нахранени с кръв - косата расте по-жизнена, в някои случаи по-бързо- на всеки му действа различно, но това е идеята

сешоар с йонизатор – освен за наелектризирането – което е един вид „страничен ефект” се ползва за по-добро хидратиране на косата – отрицателните йони разбиват водната молекула и тя по-лесно прониква в косъма
също има продукти разработени така, че този принцип да способства проникването им в косъма  (на CHI)

П.П: маслото от пшеничен зародиш - отвратителна смрад  Sick Sick #Crazy– едва го понасям
маслото кокос + жожоба е уникален аромат (без добавяне на такъв) Heart Eyes newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts
само кокосовото на нищо не мирише  newsm78 newsm78

# 344
Момичета, много моля за помощ! Моя леля с вече побеляла коса от години се боядисва руса, пробвала е всичко възможно, но цвета и все става пепеляв, а тя иска класическо жълто русо. Какво да пробва? Хиляди благодарности, много сте готини всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт