Боя за коса - blond 16, Приказни блондинки!

• 85 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Незнам какъв е може би пясъчно или бежаво, обаче ми харесва.

# 391
  • София
и на мен, много даже!

# 392

Елфичка, Гала е 100 % обезцветена. Наистина, когато косата е много светла, корените много силно изпъкват, да не говорим, наистина, когато пък цветът е студен. Аз се правех в цвят лайка  не ми беше много зле с израстнали корени.

да Гала се обезцветява Peace
аз си правих обезцветяването при същата фризьорка.

# 393
  • в 1001-та нощ
а коя/къде е фризьорката?  newsm78

аз помня периода на Галас кърпите, ама мислех, че е нов имидж, не че нещо й се случва на косата?
че може ли така да я подредят  newsm78?

# 394
  • София
Съмнявам се, че проблемите й с косата са се дължали на боядисване или неправилна грижа. По-скоро го отдавам на някакъв хормонален проблем или болест  Confused
Дано сега всичко да й е наред

# 395
  • в 1001-та нощ
да и аз се замислих за химиотерапия - ама то да не смееш да го допуснеш.....но нали всичко е минало - да е жива и здрава и да си гледа детето  Hug

# 396
Не знам аз мисля, че ако човек страда от някаква болест не дай Боже рак, ще влага цялата си енергия в това да се лекува, а няма да води Имаш Поща.А и не знам кой би я пуснал болна в ефир.Това, което аз съм чувала е, че косата и била изгоряла и кичурите се късали от корен  Shocked

# 397
Гала по принцип не я следя щото не я харесвам, не знам дали й е падала косата и т.н. но за мен и най-добре правеното обезцветяване, ако се прави редовно на корените ти скапва косата и това е.

# 398
Боядисах се с Maiandra 10.1 с 12% .... Обаче корените ми жълто-розови, надолу е добре. Утре ще пусна снимка. Но може би ще трябва да си взимам 9.1 с 9%, за да не се получава разлика. Иначе сравнение с Cramer, ми е доста по-мека и жива и все едно не е боядисвана  Heart Eyes

# 399
  • Parsberg
Проблема с косата на Гала е, че тя беше на химиотерапия.Каза го в едно предаване мисля ,че беше Горещо на Венета Райкова.
Момичета какво ще кажете за новите бои на SIOSS ?Tака ли се пишеше извинявам се ако съм сбъркала Embarassed.Та днес си харесах една от тях и мисля да си я купя да я пробвам.Но пише ,че е с мляко оцветител и съдържа перхидрол.Какво ще значи това?

# 400
Ето за косата на Гала: http://kliuki.bg/90479/90479/

# 401
  • в 1001-та нощ
абе то версии всякакви ще изпишат ...важното е, че вече всичко е наред  Peace

# 402
Тъкмо гледам новата реклама на Велатон - "...за коса, която изглежда прекалено здрава, за да е изрусявана!"

asja, JLo, nadka_d (+ 2 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Охо-о-о, Наце, здрасти! Айде, записвай се и ти в темата, нали си блондинка!

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 21:16 от asja

# 403
Тъкмо гледам новата реклама на Велатон - "...за коса, която изглежда прекалено здрава, за да е изрусявана!"

И на мен ми привлече вниманието. Балсамчето вътре прави косата много мекичка.

Да споделя - от маслата снощи(бадемово,пшенично и зехтин) косата ми стана супер мека. Да си призная, прекалих с количеството(като стиснех кичур се усещаше супер напоена),но до сутринта беше съвсем малко мазна,в смисъл - беше си поела всичко.
  Shocked

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 21:36 от The Code

# 404
Хахаха, аз нали знаеш, че предимно воаьорствам! Wink
А иначе по темата мога да кажа, че съм се правила с доста видове бои- професионални и непрофесионални, но за сега съм си най-доволна от Indola 1000.22. На Londa професионалната също доста изсветлява, но моя опит с нея е горчив.(вината си беше моя)

Общи условия

Активация на акаунт