Боя за коса - blond 16, Приказни блондинки!

• 85 196
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Lost in a fairytale ...
А ето това сътвори фризьорката ми с професионална боя единствения път, когато се боядисах на фризьор, точно преди сватбата. Умрях от болка и бях някаква тъмно руса:
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/DSC00009.jpg
аз пък към точно такова русо се стремях цели 2 години сигурно и така и не успях да го постигна. много ми харесва, нито много тъмно, нито много светло. Simple Smile

а за йонизатора - точно обратното разбрах - предпазва косата от наелектрезирване?

Цветът не беше лош, но като напръска лак и потъмня и стана едно такова никакво оранжево. Отделно, че аз отидох светло руса, а тя ми намаза боя с някакъв много силен окислител и дори не можах да изтърпя процедурата до край, а накрая излязох по-тъмна от преди.

СМятай, колко "кадърна" фризьорка си намерила ...
Аз забелязвам нещо странно с косата си - правих и ожливка и сега, като се поизми, цветът изглежда по-тъмен, отколкото в обливката  Rolling Eyes Странно ...

# 376
  • София
Цветът не беше лош, но като напръска лак и потъмня и стана едно такова никакво оранжево. Отделно, че аз отидох светло руса, а тя ми намаза боя с някакъв много силен окислител и дори не можах да изтърпя процедурата до край, а накрая излязох по-тъмна от преди.
да, ясно ми е. Simple Smile на следващата снимка наистина оранжавее. просто на тази предпоследната като цвят ми харесва.
но се отказах от потъмняване, странни цветове се получават; фризьорката и тя не ме направи както исках, или не ме разбра. Rolling Eyes http://това е моя … 7;ит. като си гледам снимките по-натам доста бързо се е отмила.

# 377
  • в 1001-та нощ
да, именно - предпазва я  Peace
а дали предпазва и от изсушаване на косъма?
аз затова не ползвам сешоар, косата ми е ест. къдрава и едно, че много бухва и се обезформя, ами и се изсушава.

ами това му е идеята  Peace - способства за по-доброто хидратиране на косата - тези отрицателни йони, които излъчва - разбиват воднатамолекула - за по-добро проникване в косъма

иначе при сушене и нагряване - от въздушната струя и топлината всяка коса или каквото и да е с влага  ще се изсуши, но така има форма на противодействие и "печалба" от друг съпътстващ ефект  Peace

# 378
  • София
мерси  Hug ще се замисля дали да не си взема. от години си лягам със съвсем мокра коса, но зимата хич не е приятно.

# 379
LilMissSunshine, най-странното е, че тя е наистина много кадърна в подстригването. Обаче в боядисването явно не я бива. Иначе от години се подстригвам при нея и е наистина много добра.

Аня, завидях ти! И хич не е благородно! Embarassed Много хубава коса, пък и къдрава, супер направо.

Елфичка, Гала е 100 % обезцветена. Наистина, когато косата е много светла, корените много силно изпъкват, да не говорим, наистина, когато пък цветът е студен. Аз се правех в цвят лайка  не ми беше много зле с израстнали корени.

# 380
  • София
Аня, завидях ти! И хич не е благородно! Embarassed Много хубава коса, пък и къдрава, супер направо.
благодаря ти! Hug аз пък се заглеждам по втората ти лентичка. Sunglasses и още не губя надежда, че пак ще успея да си върна старите кг.  Rolling Eyes Whistling

# 381
  • в 1001-та нощ
мерси  Hug ще се замисля дали да не си взема. от години си лягам със съвсем мокра коса, но зимата хич не е приятно.

може да  не я изсушаваш съвсем до край  Peace , като ползваш по-ниска температура  Peace и по-слаба струя  Peace

# 382
  • София
  bouquet да, аз и сега като се наложи да я суша, гледам само в корените, да не ми е студено на главата. Joy

# 383
благодаря ти! Hug аз пък се заглеждам по втората ти лентичка. Sunglasses и още не губя надежда, че пак ще успея да си върна старите кг.  Rolling Eyes Whistling

Уф, на мен ми е много трудно с килограмите, защото не обичам да гладувам. Добре, че съм висока. Но докато се върна кг преди забременяването, имам още 15 кг. #Cussing out При мен обаче обстоятелствата са такива, че изкарах две пълни бременности с разстояние между двете само 3 месеца. И така, след първата нито можах да си върна кг-те, нито да ми се прибере коремът. Ама, нищо, здраве да е!

Това беше малко офф-топик. Много съм се зарибила по този сешоар на Ремингтън и при първа възможност ще си го купя.

Аз си мия косата винаги сутрин, за да ми е хубава прическата през целия ден, вечер я мия, ако ще излизаме някъде. Ако я измия и изсуша вечерта (което е невъзможно, защото ще събудя малкия), сутринта се събуждам с някаква безумна прическа.

# 384

Аз си мия косата винаги сутрин, за да ми е хубава прическата през целия ден, вечер я мия, ако ще излизаме някъде. Ако я измия и изсуша вечерта (което е невъзможно, защото ще събудя малкия), сутринта се събуждам с някаква безумна прическа.

И аз си мия косата винаги през деня,преди да ходя нанякъде.Не е баш сутринта,защото не работя и не ми се налага да излизам толкова рано,но никога не я мия вечер преди сън поради тази причина:
1.След баня винаги я суша със сешоар и приставки с цел обем и изправени дължини.Слагам лакове и вакси.Ако това го направя вечерта не виждам логиката да си спретна такава хубава прическа,за да спя с нея и на сутринта да не приличам на нищо  Laughing .Ако пък само я изсуша без да и слагам стилизанти,на сутринта съм като гръмнал бойлер.Много мека и хвърчаща и трябва пак да я мокря и изправям и по-добре да си се изкъпя на другия ден направо,че поне 1 ден да съм с перфектна издухана коса  Crazy След това още поне 2 дена имам прилична прическа,която доофрмям решейки и лакирайки и на 4-тия ден вече я мия,ако не ме мързи.Ако ме мързи и нямам излизане си стоя мръсна  Mr. Green

# 385
elfi4ka, точно Гала не давай за пример, че като се сетя колко време си влачеше забрадките милата  Joy

# 386
elfi4ka, точно Гала не давай за пример, че като се сетя колко време си влачеше забрадките милата  Joy

Е,тя си ги е влачила заради черния път примерно.Но е факт,че когато е боядисана,няма никакви разлики  Wink

# 387
Какъв черен път бе мила? Не помниш ли, че преди няколко години, особено докато вoдеше Имаш Поща беше плешива? Беше си без коса жената. И ходеше само със забрадки за период около година, да не кажа и повече.

# 388
Какъв черен път бе мила? Не помниш ли, че преди няколко години, особено докато вoдеше Имаш Поща беше плешива? Беше си без коса жената. И ходеше само със забрадки за период около година, да не кажа и повече.

Вярно,че се коментираше състоянието на косата и.

Но като гледам сега си е съвсем наред и продължава да се обезцветява  Wink Явно проблемът не е бил от блондора.

# 389
  • София
Според вас какъв цвят се води ТОЗИ? Пясъчно русо, светло русо, перлено, бежаво??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт