Боя за коса - blond 16, Приказни блондинки!

• 85 209
  • 739
  •   2
Отговори
# 345
memorgana, съветвам леля ти като си купува боя да пише "натурално русо" или всякакъв тип "златни", ако си купува професионална боя, то трябва да има .0 или .3 в номера. Дано да й стане цвета на жената.

# 346
  • София
The Code...страхотен цвят! Стои ти много естественно. От къде купуваш Нутрис и в какъв ценови сегмент е?

Аз всъщност влязох, за да попитам, тези от вас които ползват Чифели- само боята ли нанасят или преди това обезцветител Чифели? Много ми я похвалиха и сега май ще пробвам нея, мъкар, че The Code внесе смут в мислите ми newsm78

# 347
memorgana, съветвам леля ти като си купува боя да пише "натурално русо" или всякакъв тип "златни", ако си купува професионална боя, то трябва да има .0 или .3 в номера. Дано да й стане цвета на жената.
Допълвам само ,че с балсама на Престиж - Златисто рус ,може да тонира.Покрива бели коси.А на мене от сиво ми е коригирал цвета до перлено със леки златисти оттенъци.

# 348
Оф,така си мислех,че поне в нашата темичка няма да има спорове ,уви  ooooh! Не искам да защитавам никой,само отстрани ще кажа,че преди да се зароди спора между Asja и B & G,ми беше направило впечатление,че B&G беше на няколко пъти по-остро контирала някоя съфорумка в темата. Според мен всичко си е до характер,има хора,които държат много на своето и не приемат чуждо мение,когато смятат,че са по-компетентни.Не и се сърдете,че и аз съм същото "чудо" ,та за това не веднъж в други теми се е развихрял спор с главо нействащо лице -АЗ  Laughing Пък истината в спора е някъде посредата - използвала съм Лореал и много ми хареса.но не повторих понеже "цял ден дремя във форума вместо да изкарам пари да си купя по-скъпа боя"  Laughing Laughing

# 349
  • Варна
The Code и на мен много ми хареса цвета на косата ти. Искам да те питам предварително обезцветяваш ли се и също дали използваш оксиданта от кутията на боята или си вземаш отделен?

# 350
Някой беше питал за Лореал Преферънс 9.13, ама не помня кой и какво точно. )
Аз се боядисвах точно с този номер, страхотен цвят се получава. Не е пепелен със сигурност, или поне аз не го определям точно като такъв.

# 351
  • на морето
Mirama аз попитах за 9.13 номер на Лореал Преференс. И ако трябва да бъда честна номер 9 на Лореалите и на Гарние са доста успешни за моята коса. Получавам само овации Embarassed. Независимо с коя от двете марки съм...

# 352
The Code...страхотен цвят! Стои ти много естественно. От къде купуваш Нутрис и в какъв ценови сегмент е?

Аз всъщност влязох, за да попитам, тези от вас които ползват Чифели- само боята ли нанасят или преди това обезцветител Чифели? Много ми я похвалиха и сега май ще пробвам нея, мъкар, че The Code внесе смут в мислите ми newsm78

hahaha  Лелеее,какви неща правя днес! Майтапа настрана,благодаря за комплиментите,момичета!
Нутрис си я взимам от ДМ, 6.79лв. мисля,че беше.Ето кутията:

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.opinie.senior.pl/z … p;tx=48&ty=78

The Code и на мен много ми хареса цвета на косата ти. Искам да те питам предварително обезцветяваш ли се и също дали използваш оксиданта от кутията на боята или си вземаш отделен?

Не се обезцветявам. Оксиданта е от кутията,да. Боята се води супер изсветляваща,наред с 101(бежово) и 111(пепелно).

Естествен цвят - кестеняво(мислех,че е по-тъмно,но явно съм си въобразила).
Кестенявото какъв номер се води? 5? 6?
  newsm78

# 353
 Асе, Кашарел не се знае кога ще качи снимки че много задачи има и на работа ходи, но да ти кажа на снимките цвета няма нищо общо с реалността, зависи на каква светлина се снимам..като смогна ще кача. А и ти ме водиш по брой на боядисванията, искаш по-светъл цвят от мен..та състезание няма как да се получи Hug Аз съм си бежово русо..нека се наслои още малко и ще пусна снимки. Просто трябва да са на подходяща светлина. На повечето снимки дето си правих косата ми изглежда по-тъмна отколкото е.

# 354
Асе, Кашарел не се знае кога ще качи снимки че много задачи има и на работа ходи, но да ти кажа на снимките цвета няма нищо общо с реалността, зависи на каква светлина се снимам..като смогна ще кача. А и ти ме водиш по брой на боядисванията, искаш по-светъл цвят от мен..та състезание няма как да се получи Hug Аз съм си бежово русо..нека се наслои още малко и ще пусна снимки. Просто трябва да са на подходяща светлина. На повечето снимки дето си правих косата ми изглежда по-тъмна отколкото е.

Криси, и аз не мога да направя снимка, на която цветът да изглежда реално, все е много по-тъмно. Обаче съм сигурна, че е станал много хубав цвят. Казах ти - ще се видим някой ден на живо за по фрапе!

# 355
Да вземем да си направим една Блонди среща, а?. )))))
За такава бих се вдигнала до София. ))) Да си развеем русите коси....)
 Grinning Grinning

# 356
  Асе, май ще е на капучино  Heart Eyes докато се натуткаме застудя. Mr. Green
 Мирама, с кеф ще гледам снимки от срещата Peace

# 357
Да вземем да си направим една Блонди среща, а?. )))))
За такава бих се вдигнала до София. ))) Да си развеем русите коси....)
 Grinning Grinning

Чудесно звучи! Блонд-парад. То кога беше националния ден на блондинките?  Party

# 358
Купих си бадемово масло. След малко отивам да се мажа и смятам така да спя тази нощ.

Криси, аз си пия фрапе и през зимата. Пък и не се знае, докато се натуткаме и организираме, дали няма да запролети! Joy

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 09:02 от bubanka

# 359
  Асе, май ще е на капучино  Heart Eyes докато се натуткаме застудя. Mr. Green
 Мирама, с кеф ще гледам снимки от срещата Peace

То и аз някакви ентусиастки идеи давам, но съм толкова ангажирана, че като нищо и аз ще гледам само снимки и ще завиждам... не толкова благородно.  Twisted Evil
Кашарел,то наистина си е за топли напитки вече. Аз от вчера си мечтая за чаша топъл шоколад на сладки приказки с дружките.  Heart Eyes

За да не е чак такъв СПАМ - ето тази Нутрис ми привлече вниманието последния път.  Crazy

http://www.walmart.com/ip/Garnier-Fructis-Permanent-90-Light-Nat … ir-Color/10533221

Общи условия

Активация на акаунт