Боя за коса - blond 16, Приказни блондинки!

• 85 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, боядисах си само корените с една боя Фармаколор 10 Ф - руса перла с 20 % окс.
Не ми стигна боята.  Rolling Eyes

ето малко снимки. Реших да си ходя шарена, предпочитам го пред това да обезобразявам допълнително косата си.
Мисля цяла зима да боядисвам само корените.

На една от снимките ще видите лосион против косопад от Билка, вчера си го купих от Карфур, напръсках се, ще го ползвам известно време пък да видим.

# 466
Кашарел, последно с 8.13 Лореал Преферънс бях пускала снимки на цялата коса (тоест и с лицето).
Мисля вече да се установя трайно на този цвят и с него да се боядисвам.
Това с кастинга си беше грешка. )

А твоят цвят много ми харесва. )

# 467
гардже косата ти е страхотна!!!!  bouquet

# 468
Наистина страхотна!  Shocked  Heart Eyes

# 469
Може би трябва по-малко време да стоиш  Rolling Eyes

Няма да е от това проблема, защото му бях хванала цаката.
Сега за следващото боядисване си нямам на идея какво ще правя.
   Thinking

# 470
Наистина страхотна!  Shocked  Heart Eyes
И цвета е страхотен и изглежда много здрава, лъскава! Какво имаш предвид, че е шарена? Дето краищата са малко по-светли ли? Ами то много естествено стои.

# 471
Благодаря ви момичета! Много сте мили!  Embarassed   bouquet   bouquet

На третата снимка много добре се виждат около 6 см от корените надолу,които са по-светли от дължините на косата.
Това е откакто си слагам руса боя.
Надолу е по-оранжава, защото цветът , с който се боядисвах 2 години беше мн силен. Там където е по-светла са тънки кичури.

В голям размисъл съм за боите,затова пак се боядисах с фармаколор и май и на нея ще си остана още няколко месеца.

# 472
Ау, очите ми останаха! Цветът е страхотен също. Ето това е природата да те е дарила с хубава коса

# 473
  • sofia
Не е много шарена, напротив - цветовете се преливат плавно и изглежда естествено. Peace

# 474
Някоя от вас прави ли се в цвят златно русо?  Никога целенасочено не съм избирала такъв цвят. Нещо такова...

Това е моят цвят-мечта. Ама май вкъщи няма как да го постигнем! newsm78
Може би с това:
Или с това:
Или това:

Или смес от: и

Криси, много ми харесва цветът на първата снимка след боядисването.

Гардже, страхотен цвят и коса! Браво!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 22:51 от asja

# 475
Hi Ladies,

много писане, много нещо, обожавам да ви чета! Според мен цветът, който Люлякова е посочила е "натурално русо"+"перлено русо", мисля, че е на ниво 9, но предполагам съотношението е в полза на "натуралното", защото перленото само леко е "стабилизирало" силните златни оттенъци и затова клони към златното. Наистина е страхотен! Мисля,че цветът на gardje е много близък до показания, а и тя е използвала перлено, което до известна степен потвърждава предположението ми. Комплименти gardje, наистина страхотна плътна и лъскава коса! Аз още ще те притесня с джинджъра, защото питането ми е дали си смесвала 2 тона или с един и кой номер, много ти благодаря предварително!

Иначе за спрей-балсамите аз съм най-доволна от "Глис" има един с 9 съставки, нещо такова и той най-добре ми пасна на косата, другите нещо слаби ми се оказаха. Изобщо аз от масовата козметика ги предпочитам. Иначе от шампоаните - "Шаума" най-ми пасва, обикновено си купувам за нормална коса, защото за боядисана са ужаснооо тежки.

dachita, страхотен цвят и прическа, направо супер, благородно ти завиждам и ме запали да си поскъся косата... ти май нещо фризьорка си падаш  Sunglasses

# 476
  Мирама , Асе , благодаря ви Hug Мойто още не е цвят..още е шарения..ще стане, още две боядисвания , максмимум три и ще го бъде.

гардже, страхотна коса!

Аз също да ви призная мисля да заложа на Фармаколор. Рових одеве в Гугъл  за тази боя и открих мои мнения във форума, паднах от смях сама да си чета отзивите Joy ама пусто като съм се правила каква ли не, не помня че съм я ползвала. Е, следващият път ще опитам с нея.

# 477
  • Пловдив
Бях ви поизгубила ... Много сте изписали  Hug

# 478
  • в 1001-та нощ
На мен всякакви кристали и серуми ми утежняват косата Sad, винаги след употребата им косата ми е една сплескана като мръсна ,аз ли не ги слагам както трябва незнам

P.S.Вече съм мнoго сериозно за боядисване , а все на остава време а не съм взела и боя.Мисля този път да прoбвам с боята на The Code

Привет,

има 3 страници да гледам дали други са писали - но според мен - не ги прилагаш правилно и веоятно не са подходящите за теб...трябва да споделиш повече за коментар  Hug

# 479
На мен всякакви кристали и серуми ми утежняват косата Sad, винаги след употребата им косата ми е една сплескана като мръсна ,аз ли не ги слагам както трябва незнам

P.S.Вече съм мнoго сериозно за боядисване , а все на остава време а не съм взела и боя.Мисля този път да прoбвам с боята на The Code

Привет,

има 3 страници да гледам дали други са писали - но според мен - не ги прилагаш правилно и веоятно не са подходящите за теб...трябва да споделиш повече за коментар  Hug

Докато си купувах от спрейчетата, които се коментират в тази тема и аз имах същия проблем. Ако си сложех много малко количество от тях, то резултатът беше равен на нула, а ако сложех малко повече, то косата ми ставаше като мръсна  Sick, беше лепкава и сплескана до неузнаваемост  ooooh!
Аз съм беден човек и нямам пари за 3 спрея на gliss kur, които ще се приземят в кофата за боклук и предпочитам да си купя един, но качествен

Общи условия

Активация на акаунт