Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 6

• 56 271
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Следващата седмица съм в София, искам накуп да видя няколко мари и да ги разгледам по обстойно.
Jane, Casualplay, Maxi Cosi. bebe comfort.
Може ли да ги намеря всичките на едно място да не се мотам бремена из цялата София?

newsm10 И аз се присъединявам към питането

# 256
  • Варна
Май ще се наложи да се разходите

# 257
Май ще се наложи да се разходите
Щоооооооооооооооо, няма ли ги на едно място?
Поне на две Embarassed Sick

# 258
на 3
в различни крайща на софия

# 259
  • Варна
Най - малко на 2 места

# 260
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тайна ли е, казвайте, моляяяяяяяяяяяяяяяяяя аз засега няма да купувам, чак към нова година, само искам да ги видя наживо за да мога после по нета да поръчам спокойно.

# 261
bebe confort, casual play - Baby Life
Jane - Bebe Planet
Maxi Cosi - почти навсякъде, без горните 2  Mr. Green
най-сигурно в Павлово, ама не знам координати

# 262
Aз след дълго лутане, наааааай-после се сдобих с лятна/лека количка...то лятото мина, ама нищо де. Joy
Вече съм горд притежател на Нуна! Дали не сбърках все още не знам, само времето ще покаже. Не планувах точно сега да купувам, но случайно влязох в един магазин и имаше промоция. Е, как да не уважи човек промоцииките...мнооого ги обичам. Mr. Green
Дано остана доволна, защото друга няма да видя. Тъй като тази е 10 на брой количка, моят мъж е категоричен, че 11 няма да купува! Naughty Blush

# 263
  • София
Записвам се тук да си карам второто висше Crazy

# 264
Ронка Честита придобивка!
Аз също и се чудя на Нуната,но ме притесняа,че на бебо няма да му е удобно да спи в нея  Thinking
Давай снимки..и ако може снимай легналото положение  Whistling

# 265
Благодаря за отговора  bouquet

# 266
  • София
Следващата седмица съм в София, искам накуп да видя няколко мари и да ги разгледам по обстойно.
Jane, Casualplay, Maxi Cosi. bebe comfort.
Може ли да ги намеря всичките на едно място да не се мотам бремена из цялата София?
В два магазина евентуално, които не са чак толкова далеч един от друг - Вис виталис на Симеоновско шосе 110 до хотел Макси  - там имат Jane и Maxi Cosi
http://www.visvitalisbg.com/bg/shop

и Малечко на Околовръстното, там би трябвало да имат Casualplay и bebe comfort
http://malechkobaby.com/index.php?m=346

# 267
Ронка, честито!
Да те предупредя, след като покараш Нуна-та всичко останало ще ти се струва неманеврено, гаранция   Laughing

# 268
Ника малечко до Вис Виталис е затоверн, сега всичките са в Малечко бейби лайф, но и то е сравнително близо (като се има предвид че е на околовръстното)

# 269
ета,а как е нуната сравнена с бъгстър.Ако мина от бъгстър на нуна... Thinking Ще се усети ли разлика откъм возия? Не че искам да го сменям бъгстъра,но да имам 2.

Общи условия

Активация на акаунт