Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 6

• 56 271
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Единствено като недостатък мога да отбележа, че се сгъва с 2 ръце. Но не е болка за умиране.

Чувалчето и чадърчето на Нуната в момента в официалния сайт са на сууупер цени, ама пусто не доставят до тук. Посредниците ми предлагат съвсееем различни цени. Crossing Arms

Но пък се разгъва с една ръка  Simple Smile
Да беше в Бг, щях да ти пратя чувалче за 85лв, поне толкова струва във Варна  Simple Smile

# 286

Бендж, честита придобивка, много километри да навъртите!   bouquet
Благодаря.

# 287
Привет на всички!
Може ли да ми кажете наистина коя е най добрата марка колички?
Разбира се и да не е много скъпа.
Страшно съм объркана!

# 288
няма такава
зависи от начина на живот, а също и от разбирането за много скъпа
предполагам че Concord Neo Carbon за 2600 euro е скъпо, но не знам кое е евтино  Mr. Green

# 289
ето ви новата количка на Bebe Confot
На живо изглейжда доста по авангардно
http://www.bebe-best.com/bebe-confort-kombinirana-bebeshka-kolic … 2011-p-21195.html

# 290
няма такава
зависи от начина на живот, а също и от разбирането за много скъпа
предполагам че Concord Neo Carbon за 2600 euro е скъпо, но не знам кое е евтино  Mr. Green
http://www.uniquebg.com/?go=product&p=detail&itemId=608
на това му викам аз скъпо:-)

# 291
все пак е 2 пъти по евтино  Mr. Green

# 292
  • Пловдив
Понеже и аз карам второ висше тук,да попитам защо не Stokke a Bebe konfort elea?И двете са горе долу едни и същи?

# 293
  • Варна
Понеже и аз карам второ висше тук,да попитам защо не Stokke a Bebe konfort elea?И двете са горе долу едни и същи?

Ми нищо общо нямат.

# 294
  • София

Ми нищо общо нямат.

Моля за малко повече обяснения и аргументи - предимства и недостатъци на едната и другата. Как да си изкарам висшето в тази специалност, като не ми обяснявате? Crazy

# 295
Рошко абе имат на външен вид, онзи ден я гледах

# 296
  • Варна

Ми нищо общо нямат.

Моля за малко повече обяснения и аргументи - предимства и недостатъци на едната и другата. Как да си изкарам висшето в тази специалност, като не ми обяснявате? Crazy

Аз лично не съм компетентен относно Stoke.
Що се отнася до Elea - все още е съвсем "прясна" и предимствата и недостатъците все още не са ясни  Laughing

Вариантите относно Elea са: или чакаш и се ослушваш или рискуваш и тестваш  Laughing

Рошко абе имат на външен вид, онзи ден я гледах

За външния вид - въпрос на вкус, вероятно ще се хареса на едни, на други не
На външен вид няма никаква прилика със Stoke, дори са максимално различни - а целта беше сравнение между двете.
Доколкото разбрах се пита за разлики, предимства, недостатъци и т.н.

# 297
  • София
Вчера разгледах прословутото Stokke. http://www.stokke.com/stroller/stokke-xplory-concept/grow.aspx
В магазина, в който работех редовно идваха две майки с това чудо.
Интересна е.
Обаче кофти впечатление ми прави това, че краката на детето стоят от двете страни на дръжката.
А после, като се обърне, евентуално за по-голямо дете, гърба опира в дръжката и не може да се сложи в никакво легнало положение.
Така че за мен това остава количка за гъзария, в която можеш да возиш малко бебе, а после трябва да си купиш още една.
А рекламата е: "Единствената количка, от която се нуждаете".
И би трябвало да е за 2 бона! Но не е.

Що се отнася до Бебе Конфорт Елеа - Определено е по-функционална.
Но нещо много малка ми се вижда седалката. И покривчето ми се вижда мъничко. Продава се със дъждобран, но трябва да си купите отделно чувалчето за крака.А, и чантата се продава отделно!

Аз съм загледала Бебе Конфорт Луула де.

# 298
По видео и картинки - не можах да схвана защо изкарват тази Елеа, след като Лола ми е доста по-практична и функционална (малко ако бяха пипнали дизайна щеше да е 6+ в този вид количка на 4 колела)
Е да, компактно се сгъва, ама на 2 части и колкото и да е обрана рамата, седалката никак не е. Абе куца нещо, не знам на живо как ще е.
А да, и тия с 13кг.... как я мислят? Ми то като ще тежи толкова - вземи си един Skate... или от този клас и вид и си пушка!

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 16:44 от eta

# 299
  • София
Да ви питам, след като тук повечето сте даже с по няколко висши по отношение на количките...  Grinning
Искам количка, която да е с цяла дръжка, амортисьори на колелата, перяща се тапицерия, пълно легнало положение, да има борд и стъпенка за крачетата...
Засега открих само една такава, поради простата причина, че на повечето колички повечето характеристики не ги пише в интернет  #2gunfire
Та тази, която открих аз, е Пег Перего Уно. Но ми се иска да имам по-голям избор Blush  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт