80 ОДЗ Калина Малина

• 18 314
  • 111
  •   1
Отговори
  • Sofia
Интересуват ме мнения на посещавали въпросното ОДЗ. Ние от 1.10 тръгваме там, в яслената група. Всичко ме интересува. Мнения за базата, директорката, учителките, организацията... всичко. И един конкретен въпрос - видях на таблото, че предлагат доста странични занимания (футбол, танци и др.) - те само за градината ли се отнасят или взимат и от яслата деца?

# 1
Искаш да кажеш 80 ОДЗ Приказна Калина. Peace
Не мога да ти помогна с мнение, от личен опит, но съм чувала само добри отзиви за нея. Мисля, че страничните занимания са само за градинската група.

# 2
Ще ми е интересно и аз да разбера мнения.
Имам приятелка, приели са я /детенце де Grinning/ в яслената група, но още не са ги извикали кога ще тръгнат.
Явно ги приемат поетапно, за да се адаптират по-лесно.

Нали това е градината зад Ритуалната зала?

Вас кога ви записаха?Колко време предварително ви се обадиха, че тръгвате от 1-ви?

# 3
  • София
Зад Ритуалната са Вихрогонче и Логопедичната градина. Прикана Калина е до Канала на Дойран.

Забелязала съм че лятото градината почива много, няма сборни групи, а децата от 4та група ги изписват още в края на май.
Като водих и прибирах малкия от ясла, ми направи впечатление, че много извеждат децата в двора.
Има една много млада учителка и една много възрастна, тя си служи със свирка за да усмирява децата.

Това са наблюдения от вън все пак.

# 4
  • Sofia
Лятото почиват само август месец и има сборни групи през юни и юли. А нали уж им забраниха да затварят градините през лятото....  newsm78

# 5
Градините затварят за профилактика, но винаги има алтернативни.Правят сборни групи и определят за всеки район коя ще е дежурна.
но трябва да се подаде молба още през м.май ако искате да се възпалзвате от такава.
Синът ми цяло лято ходеше на обменна градина, просто защото нямаше кой да го гледа.
лошото е, че градината може да се падне много далече, но все пак е вариант.

# 6
  • Sofia
По наредба нямат право вече да затварят за профилактика. Само за ремонт.
А алтернатива не винаги има. Дежурните градини са малко, не всички желаещи могат да се вредят. А за децата от общински ясли (както бяхме ние това лято) изобщо няма опция. Има 2 дежурни ясли в цяла София, познайте дали всички желаещи могат да се приемат. В дежурно ОДЗ нямаме право. Целият август си ги водих с мен на работа.  ooooh!

# 7
По наредба нямат право вече да затварят за профилактика. Само за ремонт.
това за ОДЗ или за ДГ важи?
Много ме зарадва Grinning

# 8
  • Sofia
За всички детски заведения. Но не бързай много да се радваш, защото очевидно наредбата не се спазва. Влезе в сила в началото на годината, а това лято пак почти всички си намериха начин да затворят. За "ремонт" официално, ако ще да е само едно боядисване на шкафчетата.  #Cussing out

# 9
Приятелката ми днес са и казали, че от понеделник детенце вече може да го водят.
И аз ще гледам ако някой се включи с мнение, тя все пак е притеснена, но градината и е харесала, каза, че не се чували плачещи дечица. Grinning

Някой ще сподели ли нещо за персонала?

Вярно ли е, че имало плувен басеин?

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 16:02 от кака Сиси

# 10
  • Sofia
На нас днес ни беше първи ден. Единият порева сутринта, но после казаха, че се е успокоил. Всички от персонала се държаха много добре. Басейн не знам да има. 114 ЦДГ в Лагера има басейн, но още не работи.

# 11
Няма басейн.А в групата на кои сестри сте и леля ?

# 12
Приятелката ми е толкова"ошашавена", че изобщо не е питала кои сестри са.В понеделник ще пиша.
Каза, че имали родителска среща в понед.17ч.
искали са и 2 рола домакинска хартия и се чудехме за какво са? newsm78

Те не ги ли избърсват с мокри кърпички?

# 13
http://kg.sofia.bg/tmp/c_f17173.pdf

Тук пише, че на въпростното ОДЗ 80 са ремонтирали вентилация и съблекални към плувния басеин newsm78      сигурни ли сте , че няма плувен басеин newsm78

# 14
  • Sofia
Кухненската хартия е за бърсане на ръцете. Може вместо хартия да занесе ... не помня колко бяха и с какви размери... кърпи от хаси (каквото и да е хасе  Mr. Green).
Сестрата и лелята си казаха името, но аз бях толкова напрегната от истеричния рев на единия младеж, че не ги и запомних. А родителската среща е на 05.10 доколкото разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт